wiq Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 na dowód tego pokażę kilka zdjęć ;) Dyzio: Misiek: Quote
nescca Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 I zgrabne kończynki Gosiaczka tez uwiecznione.... hmmm....a jeśli ktos zechce zaadoptowac Dyzia....i te nogi?....hihihihi:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 nescca napisał(a):I zgrabne kończynki Gosiaczka tez uwiecznione.... hmmm....a jeśli ktos zechce zaadoptowac Dyzia....i te nogi?....hihihihi:evil_lol: na szczescie ten problem mamy z głowy Dyzio poszedl wczoraj do nowego domu do Kosmider!!!!/dom z ogrodem, bedzie biegał wolno po dworze/ Quote
butterflyek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Gosiaku, może tego szczuna małego do tej dziewczyny, o której CI pisałam? :cool3::razz: Quote
anett Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 wiq napisał(a):jaki szczun?..:cool3: na pewno nie z przechowalni lublinieckiej:diabloti: bo na stanie ani małych ani dużych :evil_lol::evil_lol: Panie burmistrzu przechowalnia pusta czeka na modernizację i wybiegi:lol: Quote
butterflyek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Nie zupełnie pusta, bo wczoraj przywieźli jakiegoś szczeniaczka. Śliczny jest, widziałyśmy go dzisiaj z Gosią, ma chyba ok. 3 miesięcy Quote
butterflyek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 JAk tam w przechowalni? Dalej pusto? :multi: Szczeniak znalazł jakiś domek? Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 w schronisku od ponad 2 tygodni, starszy piesek ok 8 lat może, strasznie spragniony człowieka, z daleka jak ide słysze jak wyje w budzie, na mój widok jest taniec radości, prawdopodobnie wywalony na ulice przez właścicieli, bo widac, że bardzo teskni, porozwieszałam plakaty i cisza, chyba mieszkał w domu....może ktos zna jakaś babcie co go przygarnie na kanepe by sobie mógł żyć u boka człowieka, a nie w małej klatce:-( Quote
majuska Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Poszukujemy pilnie kogoś do sprawdzenia domku w Zawierciu, piesek czeka wciąż w schronie...Bardzo prosimy o pomoc!!! ( transport już jest ) Oto wątek Promyka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bij-mnie-mocno-dlugo-jak-chcesz-pokochaj-szukamy-ds-bo-wrocil-do-schronu-126872/ Quote
wiq Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 nigdy jeszcze w schronisku nie było tak świetnych, ładnych, kontaktowych i młodych (!) psów! tylko brać i dać im dobry dom! Quote
anett Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Wiq ŚWIETNE zdjęcia:happy1: jak zwykle zresztą :lol: ile one mają, mniej więcej? ok. 6 miesięcy? ten czarny mieszkał w domu? Quote
wiq Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 oj tam, choć tak mogę im pomóc ;) myślę, że koło 9 miesięcy, roku na pewno jeszcze nie skończyły. są śliczne, czyste, przyjazne, radosne, kontaktowe, pachną jeszcze szczeniakiem, a nie schroniskowym smutkiem... wydaje mi się, że obydwa mieszkały w domu, czarny (pasuje mi do niego imię Roko...;)) to pies jak plaster miodu, żywiołowy, ale nie postrzelony, będzie świetnym, radosnym towarzyszem... Szorściak jest też cudowny, typ niezmordowanego sportowca, jeśli trafi do kogoś ze sportową żyłką, to będzie z niego pociecha ;) co do ich historii, szorstki zgarnięty z ulicy, czarnego oddała pani, ponoć życiowe zawirowania i już nie daje sobie z nim rady... jest z lekka zapasiony Quote
anett Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 porobię im kilka ogłoszeń;) Szorściak jest faktycznie nie do zdarcia:D na spacerze liczy się przestrzeń, wolność, szaleńcze biegi i skoki - odbija się czterema łapkami i wyskakuje na dobre pół metra:evil_lol: chociaż co jakiś czas sprawdza czy na drugim końcu smyczy jeszcze wlecze człowieka:evil_lol::evil_lol: szybkie głaski i lecimy dalej..:lol: Może być Ralfik? A Roko (też mi do niego pasuje:lol:) jest wielkim przytulakiem:loveu:, liczy się człowiek, przytulanie, głaskanie; a na spacerku jak słyszał rozpaczliwe wołanie szorściaka to nasłuchiwał z takim współczuciem i ciągnął do boksu.. Quote
wiq Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ralf i Roko :) może być :grins: tak, tak, Ralfik dokładnie tak się zachowuje :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 a w schronie oprocz tych przystojniakow ktorzy nadal tam tkwia niestety nowe 4 psy z Kokotka, ktore po 10 latach kanapy trafily do klatki - masakra jedna suczka straszna malizna nie wychodzi w ogole z budy, nie chce jesc:shake::shake: Quote
Lu_Gosiak Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 anett napisał(a):Gosiak masz jakieś zdjęcia? pelno....... Quote
anett Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):pelno....... jak zdjęcia nowych psów to wklej kilka Quote
Lu_Gosiak Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 narazie tyle bo nie mam czasu suka malutka podobno z 1996 roku - niewiem moze... suka mega wystraszona nie wychodzi z budy boi sie czlowieka psiak podobno 2 letni, troszke bojacy sie Quote
Lu_Gosiak Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 malutki piesek tez podobno z 1996 roku:roll: tez wystarszony Quote
Recommended Posts