Reksiu21 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Aniu....:megagrin::megagrin::grin::grin: No to moze niedlugo zobaczysz....:cool3::cool3: Quote
weronika1 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Aniu , to jest własnie moje pragnienie , może jednak zobaczysz ten piekny krajobraz na własne oczy. Co Ty na to? Quote
viverna Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Lejdi ma dom :multi: będą zdjęcia? (tzn. więcej zdjęć, gdzie będzie widać czy jest szczęśliwa w tej wypaśnej chacie)? Quote
Reksiu21 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='viverna']Lejdi ma dom :multi: będą zdjęcia???[/quote] Przeciez wstawilam. Niebede napastowac ludzi pare dni po adopcji zeby robili i wysylali nastepne. Jak Lejdi sie zadomowi( co u Lejdi troszke trwa:p), to mam nadzieje ze jakies wysla, przynajmniej obiecali.. Quote
AnnaB Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 pytałam już na wątku Romodogów,ale powtórzę i tutaj:kiedy planujecie wyprawę do Reksiu?? Reksiu czy do czterech psów nie chciałabyś może mojego Kotka Kłopotka w promocji ?? Quote
Reksiu21 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Aniu, a kotek jest przyzwyczajony byc na dworze, czy jest w domu? On czy ona? Jedyne koty jakie mamy (tzn. tesciu ma) to te w stajni. Maja cieplo, i wystarczajaco jedzienia, ale sa stajenne, wiec niewiem. Pozatym myslisz ze by go te ktore juz sa zaakceptowaly? Quote
Miśka84 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Na początku mogą być ostre starcia w stadzie kotów. Podobno takie akcje mogą trwac do 2 tyg. Trzeba koty pilnować bo może być ostro! Trzeba wtedy psikać koty wodą i nie można żadnego wyróżniać. Ja widziałam moją kocicę raz w takiej aktcj. Tu niby taka pierdoła, a jak zobaczyła w domu kota mojego brata to zagryzła by. To był szał! Czegoś takiego nie widziałam, nawet na mnie chciała skakać z pazurami jak ratowałam małą Ryśkę. Ale np. jak jedziemy do Rzeszowa to tam jest w miarę ok. broni domu, ale już nie z taką wściekłością. Może dlatego, że to nie dokońca jej teren? Quote
AnnaB Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Z kotkiem to jest tak,że na razie jest domowy bo tuż przed zimą podrzucił go ktoś na hurtownię (a tam widlak,samochody..długo by nie pożył).Szkoda mi go było.Teoretycznie szukam mu domu,na razie wypuszczam sporadycznie bo jak psy go pogonią to w tym śniegu go nie znajdę-one w domu się lubią ale na podwórku wiadomo...Jeśli u nas zostanie to będzie jak i dwa pozostałe "domowo wychodzący" ale powiem szczerze,że pięć psów i trzy koty to trochę za dużo...Na razie to takie "pół"kota nie ma chyba jeszcze pół roku,kocurek,biały w czarne łaty.Z miomi kotami zgadza się "tak sobie" to znaczy są "fuczenia' i "prychania" do Boboka raczej nie podchodzi,ale jakchś wielkich wojen nie było... I jeszcze raz prośba,napiszcie kiedy będą gotowe psiaki do jazdy do Reksiu (tam chyba jakaś jedna sterylka będzie ?) Ja po prostu muszę wiedzieć wcześniej bo tak z dnia na dzień takiego wyjazdu nie ustalę Trzeba trochę przygotowań.No chyba że Weronika ma inny pomysł na transport. Quote
weronika1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Narazie z niepokojem czekam na decyzję Pani Romy. Postaram się jak najszybciej zawieżć Muszkę do sterylki a potem dam znać co dalej. Quote
Becia66 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='weronika1']Narazie z niepokojem czekam na decyzję Pani Romy. Postaram się jak najszybciej zawieżć Muszkę do sterylki a potem dam znać co dalej.[/quote] A czemu z niepokojem ??? :roll: Quote
gagata Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pani Roma płacze nad każdym psem,którego oddaje.... Quote
Miśka84 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='gagata']Pani Roma płacze nad każdym psem,którego oddaje....[/quote] :lookarou::lookarou::lookarou::lookarou::lookarou: Quote
weronika1 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Najgorszy problem jest z wyjazdem z domu.Zawiało nas mocno. Quote
Miśka84 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='weronika1']Najgorszy problem jest z oddaniem Rokiego , Pani Roma proponuje w miejsce Rokiego Myszkę. To jest sunia podobna do Muszki tylko ciut mniejsza.[/quote] No to klops :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
weronika1 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 To by było tak : Czita , to jest ta terierkowata Diana - jest w schronisku Musia - jamnikowata może jeszcze Myszka by sie zmieściła? Nie wiem co na to Reksu? Pani Roma ma zawsze z tym problem , każdego jej żal, mam nadzieję, że zwycięży rozsądek. Quote
Miśka84 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='weronika1'] Pani Roma ma zawsze z tym problem , każdego jej żal, mam nadzieję, że zwycięży rozsądek.[/quote] Oby..................... Quote
weronika1 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [IMG]http://i42.tinypic.com/311qsqv.jpg[/IMG] Reksiu dziękuję za Lejdii i Poziomkę. Dzięki Tobie te psiaki mają szczęśliwe domy i kochanych właścicieli. [IMG]http://images6.fotosik.pl/329/f73c83d7132919b8med.jpg[/IMG] Quote
Reksiu21 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A dlaczego P. Roma niechce Rokiego dac? Czy jednak dalo sie namowic ja? Niechcialabym 4 suk, dlatego chcialam Rokiego, bo do pokoju psiego musze dwa psy dac, a suki to jak suki, zawsze jakies starcia Pozatym Roki mi sie taaaak podoba:loveu: A tak apropo, to Ja myslalam ze Czita to ta ktora jest na pierwszej stronie romodogow, tak bylo pisane. Teraz nieweim juz ktora to jest. Wstawcie prosze zdjecie....... Quote
gagata Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pani Romie trudno jest rozstać się z każdym psiakiem..... Quote
weronika1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nie ma problemu , jest już zgoda na Rokiego. Roki ma coś w sobie, że trudno się z nim rozstać, jest wesolutki psotnik. Nie jest szczeniakam a czasami zachowuje się jak szczeniak, niekiedy jest bardzo poważny, trochę miziasty, bardzo ruchliwy i wszędzie go pełno. Quote
Reksiu21 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 W koncu dostalam zdjecia Lejdi!:multi: Pani probowala pare razy przeslac ale cos niewychodzilo, wiec mi dysk poczta wyslala. [IMG]http://i39.tinypic.com/2hdw1nc.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.tinypic.com/2q05c95.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 I znowu miód na nasze serca......:loveu::loveu::loveu: [B][COLOR=Black]Dziękujemy Reksiu......:buzi:[/COLOR][/B] Quote
Reksiu21 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Chyba schudła;) Słodziuchna jest[/quote] No, ladnie wyglada. Ale ona to u mnie juz schudla. Quote
Miśka84 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Reksiu21'] [IMG]http://i39.tinypic.com/2hdw1nc.jpg[/IMG] [/quote] Cudnie!:loveu: Quote
Recommended Posts