gosikf & dogs Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] 10 letnia, owczarkowata sunia czeka w schronisku we Wrocławiu na cud. Całe życie miała pod górkę, nigdy nie było ono usłane różami. Jest ona uratowana ze Szczecińskiej gdzie była trzymana na łańcuchu jak wiele innych psów. Karmiona chlebem z wodą wegetowała w prawdziwym piekle które zgotował psom ten chory człowiek. Przeżyła najgorszy horror. Nie wiem czy możemy mówić, że została uratowana, bo przecież teraz wegetuje w schronisku gdzie co prawda prawie nic jej nie grozi. Prawie nic bo wisi nad nią wyrok... Ma 10 lat... [/FONT] **************** Czy jest dla niej jakaś szansa? Czy jeszcze kiedyś w jej oczach zagości radość? Czy zazna miłości od swojego prawdziwego właściciela-przyjaciela? Ona nigdy tego nie miała! Zasługuje na godną starość. Suczka ma dobry charakter. Jest łagodna. Czeka za kratami schronu. Prosimy o DT lub DS na już. Nie mamy wiele czasu. :flaming: Quote
Dorothy Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Boze, jaki smutek :-( ona jest wielkosci owczarka? czy dogaduje sie z psami? nie dajmy jej zginac...:shake: Quote
gosikf & dogs Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 85/08 10 lat, suka, dość duża. Została zabrana z bardzo złych warunków. Większość życia spędziła na łańcuchu :( W stosunku do osób, które zna jest bardzo miła, szuka z nimi kontaktu. Do obcych podchodzi z dystansem. Inteligentna i spokojna. Ze strony adopcyjnej wrocławskich psów. Więcej podpowie irysek, a ja zaraz wstawię drugą fotke. Sunia jak widac bardzo smutna. Obraz nędzy i rozpaczy, a może jej stan lepiej określi zrezygnowanie. Quote
kikou Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Rzeczywiscie, oczeta takie smutne.... widac, ze dziewczynka juz nic od ludzi dobrego sie nie spodziewa, po zyciu jakie jej czlowiek przez te lata zgotowal.... Quote
xmartix Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 no masakra! biedna sunia! ona jest do uspienia? Quote
kikou Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 chyba jeszcze bez terminu..ale jak nic sie nie bedzie wokol niej dzialo to zwazywszy , ze ma z 10 latek dlugo nie pozwola jej siedziec w schronie..... Quote
Angie :) Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='gosikf & dogs'] ten obrazek na stronie schroniska zawsze wyciska mi lzy :-( podnosze :lol: Quote
gosikf & dogs Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Do góry, nie pozwólmy żeby świat o niej zapomniał! Quote
kikou Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kto pokocha sunieczke, ktora nic dotad dobrego od czlowieka nie doswiadczyla..... Quote
xmartix Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 mała niuśka, biedna, eh kurde, ludzie piszą do mnie że chcą szczylki dla swojej matki lub ojca na emeryturze, na co takim starym szczeniaki!! zamiast takie psy brać dorosłe jak ten tu w tym wątku, to oni o jakiś szczeniakach piszą, druga młodość normalnie?:shake::angryy:!! Quote
kikou Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 taki emeryt bioracy szczeniaka liczy, ze jeszcze 50 lat bedzie zyl... niekiedy umiera niestety po 5-10 latach, a szczeniaczek teraz juz stary, nieadopcyjny gnije w schronisku do smierci albo zostaje odrazu uspiony..... Quote
gosikf & dogs Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 czy mógłby ktoś pomóc w ratowaniu suńki? ogłoszenia, cokolwiek:oops: dam ją do gazety Quote
xmartix Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ja moge poopglaszac ale dopiero co najwyzej we wt... Quote
Angie :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 wrzuc mi ja na PW (tak jakbys chciala by bylo w ogloszeniu) na urlopie zrobie wieksza akcje i bede rozbic ogloszenia dla wiekszej ilosci psiakow :) Quote
kikou Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 zrobiłam dziewczynce allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=412969440 Quote
gosikf & dogs Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Super:loveu: Podnoszę sunię! Chodźcie do nas dogomaniacy, może coś razem wskrzesimy?! Quote
xmartix Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 www.adopcje.org http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1586852_najsmutniejsza_sunia_czy_ktos_ja.html http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=16753 (na Wrocławiu przez pomyłkę) http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=16755 (woj. mazowieckie) Quote
gosikf & dogs Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Bardzo dziękuję!!! Podnoszę suunie Quote
kikou Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Koperek podrzuciła nowsze zdięcie suńki dodałam tę fotke też do jej allegro.... Quote
kikou Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 wszyscy odwracają tylko głowy od tych starszych biedaczków....:shake::shake: taka smutna piękna sunia.... ona już wie czego mozna oczekiwać od człowieka.... tak przenikliwie patrzy..... Quote
xmartix Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jest bardzo ładna, a jakby tak ją wyczesać i w ogóle to piękny pies!! w sensie suka! eh Quote
Recommended Posts