Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Reksiu21']I niejeszcze ta czarna, nazwana Pogodna? Czy juz jej niema?
Jest, jest. I możliwe, że ona też ze Szczecińskiej, ale ręki sobie uciąć nie dam. Negri powinna wiedzieć.

Posted

To troszkę ich jest jeszcze. A jak teraz ten cętek:eviltong:wygląda, nadal ma taką sierść, bo zdjęcie stare dość, ktoś go czesał? O ile pamiętam to on ma problem z agresją czy się mylę?

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
zdjęcie stare dość, ktoś go czesał?

Zdjęcie stare, ale pies wygląda dokładnie tak samo:p Nikt go nie czesał. Zresztą trza by do tego było co najmniej dwóch osób.

gosikf & dogs napisał(a):
O ile pamiętam to on ma problem z agresją czy się mylę?

Z agresją to nie, ale psy lubi podszczypywać i nadgryzać. A do ludzi trochę nieufny i z daleka, ale nie gryzie.

• 2 weeks later...
Posted

Wiecie że od początku 2008 znamy tą sunie i do tej pory nawet nie nadałyśmy jej ładnego imienia....

dzisiaj wysłałam jej opis do jednego psiego domu starców... ale takiego małego, prywatnego bez kojców gdzie mieszka 8 starych owczarkowatych suczek....
(oczywiście to nic nie znaczy i tak w tej chwili nie mają miejsca... ale może kiedyś...)

kiedy ją opisywałam zdałam sobie sprawe, że ta sunia właściwie jednego szczęśliwego dnia nie przeżyła... ani razu nie widziałam żeby machała ogonkiem, ani razu nie bawiła sie piłką, nigdy nie biegła przez łąkę, nigdy nie pływała....
wisiała 10 lat na krótkim łańcuchu, a teraz siedzi od drugi rok w boksie....
nie zna szczotki, głaskania, nawet turlania po trawie... kompletnie nic... spłakałam sie jak bóbr....:shake:

Posted

dostalam juz odpowiedz,
pani z psiego domu starcow chce wziac sunie do siebie...mimo ze nie planowali kolejnej psiny...ale jej los tak ich poruszyl ze dadza jej dom....

teraz tylko pytanie za 100 punktow czy biedula jeszcze zyje
Gosia pojechala do schroniska, po poludniu bedzie wiec wiadomo....

Posted

Betty (tak ja nazwala nowa niedoszla pani) jest juz w niebie....

wszystko za pozno:-(:-(:-(:-(
psina umarla nie przezywszy ani jednego szczesliwego psiego dnia.....:shake:

Gosia potem napisze szczegoly...

Posted

Tak przykro, tak smutno.......:-(:-(:-(:-(:-(
Niewiem co pisac:-(, jestem zupelnie zalamana, a teraz jeszcze to. :placz:
Mama ochote wstac, i biec gdzies, przed siebie, na oslep.
Te tragedie jedna po drugiej wykanczaja.
Biegaj teraz po zielonych lakach, kochana ( ' )