Koperek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 GoskaGoska napisał(a):ten w centki tez ??? buahahahahahahaha Gocha, on nie jest w cętki, tylko tak mu sierść zimowa wychodzi!!! buahahahaha Quote
Reksiu21 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 I niejeszcze ta czarna, nazwana Pogodna? Czy juz jej niema? Quote
Koperek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Reksiu21']I niejeszcze ta czarna, nazwana Pogodna? Czy juz jej niema? Jest, jest. I możliwe, że ona też ze Szczecińskiej, ale ręki sobie uciąć nie dam. Negri powinna wiedzieć. Quote
gosikf & dogs Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 To troszkę ich jest jeszcze. A jak teraz ten cętek:eviltong:wygląda, nadal ma taką sierść, bo zdjęcie stare dość, ktoś go czesał? O ile pamiętam to on ma problem z agresją czy się mylę? Quote
Koperek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 gosikf & dogs napisał(a): zdjęcie stare dość, ktoś go czesał? Zdjęcie stare, ale pies wygląda dokładnie tak samo:p Nikt go nie czesał. Zresztą trza by do tego było co najmniej dwóch osób. gosikf & dogs napisał(a): O ile pamiętam to on ma problem z agresją czy się mylę? Z agresją to nie, ale psy lubi podszczypywać i nadgryzać. A do ludzi trochę nieufny i z daleka, ale nie gryzie. Quote
gosikf & dogs Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 GoskaGoska napisał(a):ja juz nadzieję straciłam :placz: Nie trać, bo jak Ty tracisz to kto ma ją mieć?:placz: Może by jej ogłoszenia znów porobić... Tylko kto ja zechce...:shake: Quote
kikou Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wiecie że od początku 2008 znamy tą sunie i do tej pory nawet nie nadałyśmy jej ładnego imienia.... dzisiaj wysłałam jej opis do jednego psiego domu starców... ale takiego małego, prywatnego bez kojców gdzie mieszka 8 starych owczarkowatych suczek.... (oczywiście to nic nie znaczy i tak w tej chwili nie mają miejsca... ale może kiedyś...) kiedy ją opisywałam zdałam sobie sprawe, że ta sunia właściwie jednego szczęśliwego dnia nie przeżyła... ani razu nie widziałam żeby machała ogonkiem, ani razu nie bawiła sie piłką, nigdy nie biegła przez łąkę, nigdy nie pływała.... wisiała 10 lat na krótkim łańcuchu, a teraz siedzi od drugi rok w boksie.... nie zna szczotki, głaskania, nawet turlania po trawie... kompletnie nic... spłakałam sie jak bóbr....:shake: Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 wiem jej sprawa jest beznadziejna i nawet nie wiemy czy ona jest :shake: Quote
gosikf & dogs Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Leży mi malutka na sercu...:-( Quote
kikou Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 dostalam juz odpowiedz, pani z psiego domu starcow chce wziac sunie do siebie...mimo ze nie planowali kolejnej psiny...ale jej los tak ich poruszyl ze dadza jej dom.... teraz tylko pytanie za 100 punktow czy biedula jeszcze zyje Gosia pojechala do schroniska, po poludniu bedzie wiec wiadomo.... Quote
gosikf & dogs Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 O mój Boże, oby była... Bardzo mocno ściskam kciuki. Quote
kikou Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Betty (tak ja nazwala nowa niedoszla pani) jest juz w niebie.... wszystko za pozno:-(:-(:-(:-( psina umarla nie przezywszy ani jednego szczesliwego psiego dnia.....:shake: Gosia potem napisze szczegoly... Quote
GoskaGoska Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 no niestety suni juz nie ma :placz: nie zdążyłyśmy jej pomoc. Szczególy - nie wiem jakie pisac Quote
Reksiu21 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Tak przykro, tak smutno.......:-(:-(:-(:-(:-( Niewiem co pisac:-(, jestem zupelnie zalamana, a teraz jeszcze to. :placz: Mama ochote wstac, i biec gdzies, przed siebie, na oslep. Te tragedie jedna po drugiej wykanczaja. Biegaj teraz po zielonych lakach, kochana ( ' ) Quote
gosikf & dogs Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Okropny smutek mnie ogarnął... Quote
gosikf & dogs Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Ja także nie mogę nadal uwierzyć. Mam poczucie winy, że pośród tylu spraw nie znalazłam czasu żeby zrobić dla niej wszystko co możliwe. Quote
Koperek Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ta suka już od urodzenia miała przesrane życie- nawet śmierci nie miała godnej!!! POWIESIĆ SIĘ MOŻNA!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 wiem, ze to moze glupio zabrzmi, ale lepiej chyba miala w schronie niz u dziada.. chociaz zrzucila lancuch pod koniec zycia.. Quote
gosikf & dogs Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 nadal tu wchodzę choć nie wiem po co Quote
Recommended Posts