mgie Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Zdjęcia bombaśne :) Można by było zrobić z nich zajawkę Słonecznego Patrolu ;) http://lh5.ggpht.com/_nAIG_4w-UH4/TJTGJVNjQQI/AAAAAAAABhs/5c3xKyi0sWM/019.jpg :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Witam pierwszy raz, zdjęcia z pierwszej strony są rewelacyjne!:iloveyou: Oglądnęłam wszystkie zdjęcia. http://lh6.ggpht.com/_nAIG_4w-UH4/TJTC02vKynI/AAAAAAAABgc/IJUVFpyYK4c/001.jpg Super ma szelki:) Quote
Enigma79 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Otrzymałam dzisiaj październikowego "Mojego Psa" i psinka o imieniu Klara wydała mi się skądś znajoma :) Jeśli to Twoja Klara (bulwa), to gratuluję wygranego konkursu (str. 22 zdjęcie PILNI UCZNIOWIE KLARA I MAX) :D Quote
Viris Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 A witamy, witamy! Tak, to moja Klara z kolegą Maxem jest w MP. A i drugi sukcesik mamy również - w Przyjacielu Psie - tu walczymy o glosy internautów - więc jeśli czujecie sympatię do mojej Klaryski - zapraszam do głosowania - http://pies.pl/konkurs_foto_s.html Wszystkim dziękujemy za odwiedzinki w zakurzonej galerii! Quote
Polla Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Klara jest cudna :loveu: uwielbiam bulwy z takimi wielkimi krawaciochami ;) Quote
aniao Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 noo Klara jest słodziacha i jeszcze ma zawsze takie fajne foteczki :) Viris wracaj tu poodkurzać :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Piasek to chyba jej żywioł :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A w szeleczkach wygląda bosko i ten napis ... nic dodać, nic ująć ;)[/FONT] Quote
Agappe Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 zima przyszła.. to chyba czas na zimowe zdjęcia? jak tam panienka w takich warunkach sie czuje? ;> Quote
Viris Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Klara ma demencję starczą. Nie wychodzi prawie ze swojego "barłogu" zakopana w kocykach. Jak wyjdzie na spacer to jest tylko siku, ewentualnie kopa. Na szczęście u nas na osiedlu wieją dziwne wiatry i przy bloku nie ma śniegu i wystaje trochę trawki. Tam wszystko jest załatwiane i pędem do domu. Jak staram się wyprowadzić ją dalej to zaczyna kuleć na 3 łapy i skacze w kierunku drzwi. W domu oczywiście kulawizna od razu przechodzi ;) Czasem Klara ma głupawki i wbija się w zaspy - ale w tym sezonie jeszcze się nie zdarzyło. Jak przyjdzie czas głupawki to będą zdjęcia :D Quote
monia&nero Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Może to tylko zimowa chwila zadumy :lol: na wiosnę przejdzie! Oczywiście czekamy na te foteczki z niecierpliwościa:multi:Klara to piękna sunia! Quote
Agappe Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Viris']Klara ma demencję starczą. Nie wychodzi prawie ze swojego "barłogu" zakopana w kocykach. Jak wyjdzie na spacer to jest tylko siku, ewentualnie kopa. Na szczęście u nas na osiedlu wieją dziwne wiatry i przy bloku nie ma śniegu i wystaje trochę trawki. Tam wszystko jest załatwiane i pędem do domu. Jak staram się wyprowadzić ją dalej to zaczyna kuleć na 3 łapy i skacze w kierunku drzwi. W domu oczywiście kulawizna od razu przechodzi ;) Czasem Klara ma głupawki i wbija się w zaspy - ale w tym sezonie jeszcze się nie zdarzyło. Jak przyjdzie czas głupawki to będą zdjęcia :D[/QUOTE] możemy użyczyć troche futerka.. moja to by do domu teraz nie wracała.. Quote
Viris Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Demencja starcza okazała się chorobą. Klarka trzema łapkami była za TM. Dziś mamy się trochę lepiej, nawet wybrałyśmy się na wycieczkę. Wczoraj korzystając z wiosennej pogody wybraliśmy się na wycieczkę do rezerwatu "Skałki w Krynkach". Jest to bardzo blisko nas i nie ma dużo chodzenia więc w sam raz na pierwszy wypad po chorobie Klakiera. Co się tak wleczecie? Ah jak ja lubię patrzeć na świat z góry ;) Quote
monia&nero Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ojej a co z Klarą? Już dobrze? Na tych zdjęciach wygląda super. Viris wyczochraj ją od nas Quote
Viris Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 No to gdzie by się tu wdrapać? Tu jest super ;) Tu też zacnie - uśmiech do obiektywu ;) Quote
Viris Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Klarcia 8 lutego przestała oddychać. Na szczęście w środku nocy, w sumie jakimś cudem - udało nam się złapać weta. Walczyliśmy długo i wiele razy było bardzo źle. Teraz już jak widać jest ok. Klara ma niewydolność serduszka i cały czas będzie już brała leki. Tak tak! Spaść czy nie spaść? Zwiedzanie w pełnym zakresie. Chwila na tarzanko: Quote
Viris Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 I chwila na oddech: Jestem piękna nie?? No kurde taki fajny lód, a ja na smyczy! Zemszczę się! Quote
monia&nero Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Biedna Klara! Ale teraz już będzie tylko dobrze! Zdróweczka dla cudnej suni! Zdjęcia fantastyczne! A jakie krajobrazy! Quote
Recommended Posts