Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otrzymałam dzisiaj październikowego "Mojego Psa" i psinka o imieniu Klara wydała mi się skądś znajoma :) Jeśli to Twoja Klara (bulwa), to gratuluję wygranego konkursu (str. 22 zdjęcie PILNI UCZNIOWIE KLARA I MAX) :D

• 2 weeks later...
Posted

A witamy, witamy! Tak, to moja Klara z kolegą Maxem jest w MP. A i drugi sukcesik mamy również - w Przyjacielu Psie - tu walczymy o glosy internautów - więc jeśli czujecie sympatię do mojej Klaryski - zapraszam do głosowania - http://pies.pl/konkurs_foto_s.html

Wszystkim dziękujemy za odwiedzinki w zakurzonej galerii!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Klara ma demencję starczą. Nie wychodzi prawie ze swojego "barłogu" zakopana w kocykach.
Jak wyjdzie na spacer to jest tylko siku, ewentualnie kopa. Na szczęście u nas na osiedlu wieją dziwne wiatry i przy bloku nie ma śniegu i wystaje trochę trawki. Tam wszystko jest załatwiane i pędem do domu.
Jak staram się wyprowadzić ją dalej to zaczyna kuleć na 3 łapy i skacze w kierunku drzwi. W domu oczywiście kulawizna od razu przechodzi ;)

Czasem Klara ma głupawki i wbija się w zaspy - ale w tym sezonie jeszcze się nie zdarzyło. Jak przyjdzie czas głupawki to będą zdjęcia :D

Posted

[quote name='Viris']Klara ma demencję starczą. Nie wychodzi prawie ze swojego "barłogu" zakopana w kocykach.
Jak wyjdzie na spacer to jest tylko siku, ewentualnie kopa. Na szczęście u nas na osiedlu wieją dziwne wiatry i przy bloku nie ma śniegu i wystaje trochę trawki. Tam wszystko jest załatwiane i pędem do domu.
Jak staram się wyprowadzić ją dalej to zaczyna kuleć na 3 łapy i skacze w kierunku drzwi. W domu oczywiście kulawizna od razu przechodzi ;)

Czasem Klara ma głupawki i wbija się w zaspy - ale w tym sezonie jeszcze się nie zdarzyło. Jak przyjdzie czas głupawki to będą zdjęcia :D[/QUOTE]

możemy użyczyć troche futerka.. moja to by do domu teraz nie wracała..

• 3 months later...
Posted

Demencja starcza okazała się chorobą. Klarka trzema łapkami była za TM. Dziś mamy się trochę lepiej, nawet wybrałyśmy się na wycieczkę.

Wczoraj korzystając z wiosennej pogody wybraliśmy się na wycieczkę do rezerwatu "Skałki w Krynkach". Jest to bardzo blisko nas i nie ma dużo chodzenia więc w sam raz na pierwszy wypad po chorobie Klakiera.

Co się tak wleczecie?

Ah jak ja lubię patrzeć na świat z góry ;)

Posted

Klarcia 8 lutego przestała oddychać. Na szczęście w środku nocy, w sumie jakimś cudem - udało nam się złapać weta. Walczyliśmy długo i wiele razy było bardzo źle. Teraz już jak widać jest ok. Klara ma niewydolność serduszka i cały czas będzie już brała leki.

Tak tak!

Spaść czy nie spaść?

Zwiedzanie w pełnym zakresie.

Chwila na tarzanko: