Jump to content
Dogomania

Dziadunio Z OrzechowcÓw ma dom ! :) ... został zastrzelony ... za TM :(

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roflt::roflt: :roflt:przez chwilę miałam wrażenie że zsikam się z śmiechu ale powstrzymała mnie obecność dziadka i obawa że naprawdę to podłapie. Ale za to mama prawie dostała zawału jak spadłam z krzesła ze śmiechu. Musiało być gorąco- tak się roztapiać:cool3: dobry humor mam zapewniony na najbliższe kilka miesięcy:megagrin:

Posted

Ja wciąż sie śmieję a oglądałam już chyba ze 100 razy. Zrobię sobie tapetę na kompa to zawsze przy włączeniu będzie dobry humor;)
No ale poważnie- zdjątko jest genialne:cool3:

Posted

[quote name='dziadziowa']Ja wciąż sie śmieję a oglądałam już chyba ze 100 razy. Zrobię sobie tapetę na kompa to zawsze przy włączeniu będzie dobry humor;)
No ale poważnie- zdjątko jest genialne:cool3:[/quote]
Racja, ja sikam ze smiechu :loveu::loveu:

Posted

Mam sprawę do Dziadziowej. Przepraszam że na tym forum, ale to pilne. Otrzymałam wiadomość od osoby wracającej z wczasów znad morza, że na stacji benzynowej LOTOS w Obornikach / mam napisane - od Wałcza w stronę Poznania za rondem po prawej stronie/ został porzucony czarny piesek z obróżką. Jest bardzo przyjazny i miły. Aha , jeszcze jedna wiadomość - tej Pani wyszło że jest to chyba ul. Lechicka 5. Może macie kogoś z tego terenu kto mógłby pomóc psiakowi.Nie wiem czy coś dadzą te dane , ale może trzeba powiadomić najbliższy TOZ?
Transport dla Kacperka mam ,no ale trochę za późno.