Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milka ma około 3 tygodni.
Została wywalona na ulicę w Jastrzębiu Zdroju,potem trafiła do schroniska,w którym nie miała większych szans na przeżycie,dlatego zabrałam ją na dt do siebie.

Już drugi raz przekładam wyjazd z tz-em,ale cóż robić,jak się oprzeć takiemu słodziakowi:roll:

Do adopcji za około 2-3 tygodnie!
Zdjęcia str.1,5,6.

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MARCHEWA']
[FONT=Arial]
:loveu::loveu::loveu:jaki cudaczek :loveu:....a we wtorek to biedulka caly czas spała

Marchewa czy Twój TZ nas bardzo nienawidzi :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jaki cudaczek :loveu:....a we wtorek to biedulka caly czas spała [/FONT]

[FONT=Arial]Marchewa czy Twój TZ nas bardzo nienawidzi :roll:[/FONT]

On już się przyzwyczaił;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:loveu::loveu::loveu:jaki cudaczek :loveu:....a we wtorek to biedulka caly czas spała

Marchewa czy Twój TZ nas bardzo nienawidzi :roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]buuahhahha... przed chwilą zapytałam marchewy o to samo na gg :roll::p[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuahhahha... przed chwilą zapytałam marchewy o to samo na gg :roll::p[/FONT]

[FONT=Arial]zupełnie nie rozumię dlaczemu :roll:.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Maleńka jest cudowna ... dobrze że kogoś ruszyło sumienie i zawiadomił straż o zdarzeniu ...
[/FONT]

Posted

Witaj, szkrabku!
Dla Ciebie będzie domek, nie martw się wcale...
Kiedy wyjeżdżałyśmy z Maggie1971 z Zabrza z Figgi, zadzwoniła koleżanka, że jej koleżanka zakochała się w Figgi po obejrzeniu zdjęć i opowieściach, jaka jest fajna... ale odpowiedziałam, że Figgi własnie jedzie do swojego domku i jeśli pani chce pieska, to znajdziemy jej coś miłego... Pani zdesperowana z tej miłości potencjalnej, ale jak trzeba, to odchowamy jej malucha na przylepę! :loveu:

Posted

Mała ma charakterek:razz:jak się jej coś nie podoba to warczy,szczeka...nerwowa:diabloti:a do jedzenia to jak budzik ma zakodowane i co 3 godziny już czeka na papu;)

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Mała ma charakterek:razz:jak się jej coś nie podoba to warczy,szczeka...nerwowa:diabloti:a do jedzenia to jak budzik ma zakodowane i co 3 godziny już czeka na papu;)

Moja taka była jako maleńki berbeć, teraz w wieku prawie 6- mcy to taka płaczliwa doopka wołowa się zrobiła;)

Wieczorem mogę jej porobić parę ogłoszeń, tylko napisz kiedy będzie do wydania. Za jakieś 3-4 tygodnie? Moja 6-tygodniowa była już samodzielna, sama jadła i piła.

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]podnosze malizne :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]aaaa mamunia dumna z pierwszych ząbków :evil_lol::evil_lol:;)[/FONT]

Jak paw:mdrmed:

A mała jest tak tłuściutka,że wygląda jak beczułka na nóżkach:evil_lol: