bonsai_88 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Już jestem, wcześniej nie wiedziałam gdzie jest temat Milki :). Mała jest przekochana, tak kluska słodziutka. U mnie w domu siedzi cicho, bo i jamnior się znęca [co chwilę muszą go od Milki odganiać, bo ona chce spać a on bawić... i awantura gotowa] i ciotka Birma ustawia... Kluska umie bawić się z Maciusiem, kręci doopką do niego, a on już nauczony głaskania próbuje ją po grzbiecie pogłaskać :). Noc minęła w miarę spokojnie, Mileńka spała prztulona do psiej ciotki... a, cało czas uparcie próbuje wydoić mi Birmę [młodej sutki nie wchłonęły się do końca i tak kusząco sterczą] :D Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='bonsai_88']Już jestem, wcześniej nie wiedziałam gdzie jest temat Milki :). Mała jest przekochana, tak kluska słodziutka. U mnie w domu siedzi cicho, bo i jamnior się znęca [co chwilę muszą go od Milki odganiać, bo ona chce spać a on bawić... i awantura gotowa] i ciotka Birma ustawia... Kluska umie bawić się z Maciusiem, kręci doopką do niego, a on już nauczony głaskania próbuje ją po grzbiecie pogłaskać :). Noc minęła w miarę spokojnie, Mileńka spała prztulona do psiej ciotki... a, cało czas uparcie próbuje wydoić mi Birmę [młodej sutki nie wchłonęły się do końca i tak kusząco sterczą] :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wie Milka za co łapać ;) Quote
bonsai_88 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cicho.. ja jej mlekiem pachnę [bo nadal karmię Maciusia] to i mnie chciała wydoić - zza dekoltu musiałam ją wyciągnąć :D Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 bonsai_88 napisał(a):Cicho.. ja jej mlekiem pachnę [bo nadal karmię Maciusia] to i mnie chciała wydoić - zza dekoltu musiałam ją wyciągnąć :D :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
clockwork Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='bonsai_88']Cicho.. ja jej mlekiem pachnę [bo nadal karmię Maciusia] to i mnie chciała wydoić - zza dekoltu musiałam ją wyciągnąć :D buuhahhahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: daj maleństwu mleka... nie żałuj :razz::razz: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='bonsai_88']Ni mogę, bo mi dla dziecka zabraknie... :roll:mówisz ze Milka taka żarta :crazyeye::crazyeye:to ją Marchewa rozbestwiła :shake: Quote
MARCHEWA Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Czekam,aż dziewczyny napiszą,czy Milka dojechała,czy wszystko ok? Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='MARCHEWA']Czekam,aż dziewczyny napiszą,czy Milka dojechała,czy wszystko ok? oj to chyba jeszcze troszkę potrwa :razz: Quote
bonsai_88 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Udało mi się dorwać do komputera :). Milka jest już w nowym domku :) Quote
Aarionne Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie mam komórki do mojej koleżanki, w poniedziałek zaraz z rana ją dorwę i o wszystko dokładnie wypytam. I oczywiście napiszę tutaj jak miewa się Milka :) Quote
MARCHEWA Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 To czekamy na wiadomości z nowego domku;) Quote
Aarionne Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No więc Milka jest wspaniała. Wszyscy zakochali sie w niej bez pamięci. Faktycznie zaczyna juz pokazywać charakterek, ale na pewno nowa rodzina nie pozwoli żeby mała weszła im na głowę (choc na razie rozpieszczają ja jak mogą). Ktokolwiek Milke widzi od razu pyta czy jest na sprzedaż :) Po prostu roztacza wokół siebie nieziemski urok :) Quote
piotromo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 witam. to do mnie mileczka trafiła. jest tak cudowna że brak słów a słodkie to takie..czekolada milke się umywa. odebrałam ją o 2 w nocy na centralnym. nakarmiłam bo wygłodniała była i od razu mi za to ręce wylizała :] spała spokojnie pół podróży na mnie. zreszta wszyscy się nią opiekowali przytulali całowali itd. GWIAZDA na miarę hollywood! Jej plan dnia nadal wygląda tak: spać jeść kupa, spać jeść kupa ;) ale juz chodzi za mną i nową (docelową) panią. DZIŚ szczeknęła po raz pierwszy (takie prawdziwe szczekanie). Imię chyba też zostanie jakie było, tak do nie pasuje..a te łatki!! śmieliśmy sie że Krasula. A BARYŁECZKA z niej! rozkochałą wszystkich. ulicą spokojnie prezjść nie można z nią. od eleganckiego biznesmana do pijanego z flaszka pana-wszyscy co ją zobaczą krzyczą jaka fajna, /"patrz patrz na lewo..." (a na lewo to ja z pieskiem). oferka kupna też już mi sie trafiła:lol: Quote
piotromo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 porobilam fotki, jak tylko dostane gdzies kabel komorka-komputer wkleje wam. ale jakość nie bedzie dobra bo robilam z aparatu w komórce (jest słaby). naprawie Canona to cala serie bedziecie mieli. Quote
MARCHEWA Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Ale się cieszę:multi::multi::multi::multi:Milka ma nieprzeciętną urodę,więc nie dziwne,że wszystkim się podoba:loveu:słodka baryłeczka:evil_lol: Piotromo,za tydzień podejdźcie do weta i delikatnie odrobaczcie Milkę,miałam to zrobić w zeszły piątek,ale wyszła sprawa z transportem,więc nie chciałam jej stresować przed podróżą. Quote
piotromo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 taaaaak pójdziemy, chcemy też sie dowiedzieć jaki to mieszaniec. sądząc po charakterze jaki okazała do tej pory w tak młodym wieku i umaszczeniu i budowie coś mi sie widzi że jakiś rasowy piesek sie "puścił". ale to i tak nie ma znaczenia. małej strasznie sie działka podoba wokół domu. najbardziej lubi chodzić pod drzewkami i wypróbowywać wszystkie gatunki roślin, co za jedne jak smakuja itd. bystra jest niesamowicie. raz sie pokaże jej i wystarczy z reguły. a co najważniejsze mama moja jest baaaaaaardzo zadowolona. dzień wcześniej jak brat przyjechał powiedziała że już musi mieć pieska. nie wie skąd go jeszcze weźmie ale b. chce już mieć. nie miała zielonego pojęcia że za parę godzin jej życzenie się spełni:multi: , w dodatku jako prezent urodzinowy. Quote
halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Więc są i chciane prezenciki żywe! świetnie! Quote
clockwork Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 jaaaakie fajne wieści :multi::multi: oby wszystkie psiaki TAK trafiały :razz::razz: Buziak w nochala dla Mileczki :loveu::loveu: Quote
piotromo Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 żebyście wiedzieli, że baryłeczka :evil_lol: mała świnka na króciutkich nóżkach Quote
MARCHEWA Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 piotromo napisał(a):żebyście wiedzieli, że baryłeczka :evil_lol: mała świnka na króciutkich nóżkach Dokładnie tak samo mówił o niej mój TZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 A czemu u Milki taka cisza? Mamka zastepcza prosi o jakieś nowe informacje z domku:evil_lol:;) Quote
Alicja Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='MARCHEWA']A czemu u Milki taka cisza? Mamka zastepcza prosi o jakieś nowe informacje z domku:evil_lol:;) ;) my też czekamy :p Quote
Aarionne Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 piotromo chyba jest na urlopie, bo ani wczoraj ani dzisiaj nie było jej w pracy. Ale z tego co wiem Milka musi nosic czerwona wstążeczkę, żeby nikt jej nie zauroczył. Wszyscy są obłędnie zakochani w maleństwie :) Quote
Recommended Posts