Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obiecuję, że jutro podłącze fotki. głównie z podróży na Mazury i moim słabym telefonem, wiec nie liczcie na szałową jakość. mała jest bardzo zadowolona z domku, nauczyła sie kilku komend. trochę się uspokoiła po tych perypetiach, transportach itd. ale samochód chyba ewidentnie kojarzy się jej z oddaniem w obce ręce. Mama jak jechała do olsztyna na dwa dni musiała zabrać ją ze sobą. w strone do olsztyna była ponoć nieznośna i bardzo dokazywała. ale że jej nikt nie oddał to od wieczora była już sobą.

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo możliwe, że po transporcie byłą wystraszona - w końcu w ciągu 2 dni 2 razy zmieniła właściciela! dorosły pies by to źle zniósł, a co dopiero takie maleństwo.

A fotki się nie otwierają :(

Posted

podpięłam fotki do galerii ale w pozycji zatwierdzone i opublikowane jest pustka. to chyba juz zalezy od admina , nie? a jeśli to nie tego kwestia to powiedźcie jak mam to zrobić i jak zdobyć uprawnienia do bezpośredniego podpinania zdjęć na wątku.

Posted

To do tego są potrzebne jakiekolwiek uprawnienia? bo ja pierwszy raz u czymś takim słyszę...
Musisz wrzucić fotki na jakikolwiek serwer "fotkowy". Później wystarczy jak podasz nam linki do fotek, jeśli nie umiesz ich wkleić ;)

Posted

łoki. to oświeć mnie please jak wkleić fote? bo czyste wklej mi nie dzieła, a ikonkę "załącznik" też nie mam. zdjecia Milki podpiełam do mojego konta, moja galeria psów. i jest napisane: oczekujące na zatwierdzenie. ale nie ma żadnego okienka typu "zatwiedź", więc chyba nie leży to w mojej gestii

Posted

bonsai_88 napisał(a):
UUUAaaaaa.... ale ona urosła :loveu:...
Słodziak z niej i tyle ;)

to fotki z podróży na mazury wiec jeszcze nie urosła:lol:
w ciągu kilku godzin:p

Posted

piotromo napisał(a):
to na razie all co mam ;( czemu teraz musial sie aparat zepsuć?:placz:

To zrób jak możesz kilka fotek telefonem,wcale nie są takiej złej jakości,a wszyscy jesteśmy ciekawi jak teraz wygląda.

Czy Milka jest trzymana w domu?

• 1 month later...
Posted

Moi drodzy, dostałam dzisiaj całą płytę ze zdjęciami i filmami z Milką! Nie mam teraz czasu na wrzucanie większej ilości wiec tylko trzy, ale widać (szczególnie na filmikach), że to niesamowita rozrabiara :)

Rozrabia nawet we śnie! :D

Ale ma tez dobre nawyki :evil_lol: