MARCHEWA Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Milka ma około 3 tygodni. Została wywalona na ulicę w Jastrzębiu Zdroju,potem trafiła do schroniska,w którym nie miała większych szans na przeżycie,dlatego zabrałam ją na dt do siebie. Już drugi raz przekładam wyjazd z tz-em,ale cóż robić,jak się oprzeć takiemu słodziakowi:roll: Do adopcji za około 2-3 tygodnie! Zdjęcia str.1,5,6. Quote
nika28 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Prześliczna :loveu: :loveu: Jak można wyżucić takie maleństwo :shake::-( Quote
clockwork Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Arial]oho... mamcia karmiąca- marchewa i jej słodziaczek :p[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Może jakaś dogomaniaczka się zakocha w maluszku?Bo Milka szuka najlepszego domku pod słońcem:loveu: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='MARCHEWA'] [FONT=Arial] :loveu::loveu::loveu:jaki cudaczek :loveu:....a we wtorek to biedulka caly czas spała Marchewa czy Twój TZ nas bardzo nienawidzi :roll: [/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jaki cudaczek :loveu:....a we wtorek to biedulka caly czas spała [/FONT] [FONT=Arial]Marchewa czy Twój TZ nas bardzo nienawidzi :roll:[/FONT] On już się przyzwyczaił;) Quote
clockwork Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :loveu::loveu::loveu:jaki cudaczek :loveu:....a we wtorek to biedulka caly czas spała Marchewa czy Twój TZ nas bardzo nienawidzi :roll: [/FONT] [FONT=Arial]buuahhahha... przed chwilą zapytałam marchewy o to samo na gg :roll::p[/FONT] Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuahhahha... przed chwilą zapytałam marchewy o to samo na gg :roll::p[/FONT] [FONT=Arial]zupełnie nie rozumię dlaczemu :roll:.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maleńka jest cudowna ... dobrze że kogoś ruszyło sumienie i zawiadomił straż o zdarzeniu ... [/FONT] Quote
halbina Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Witaj, szkrabku! Dla Ciebie będzie domek, nie martw się wcale... Kiedy wyjeżdżałyśmy z Maggie1971 z Zabrza z Figgi, zadzwoniła koleżanka, że jej koleżanka zakochała się w Figgi po obejrzeniu zdjęć i opowieściach, jaka jest fajna... ale odpowiedziałam, że Figgi własnie jedzie do swojego domku i jeśli pani chce pieska, to znajdziemy jej coś miłego... Pani zdesperowana z tej miłości potencjalnej, ale jak trzeba, to odchowamy jej malucha na przylepę! :loveu: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='MARCHEWA']Małej wyszły 2 ząbki:evil_lol:;) :loveu: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:dzwonilaś łyżeczką ;)[/FONT] Quote
shanti Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ciotka Shanti spóżniona, ale jest;) Jak się Tobą zajeła Ciocia Marchewa to dobry domek masz jak w banku, maleństwo:lol: Quote
MARCHEWA Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Mała ma charakterek:razz:jak się jej coś nie podoba to warczy,szczeka...nerwowa:diabloti:a do jedzenia to jak budzik ma zakodowane i co 3 godziny już czeka na papu;) Quote
shanti Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 MARCHEWA napisał(a):Mała ma charakterek:razz:jak się jej coś nie podoba to warczy,szczeka...nerwowa:diabloti:a do jedzenia to jak budzik ma zakodowane i co 3 godziny już czeka na papu;) Moja taka była jako maleńki berbeć, teraz w wieku prawie 6- mcy to taka płaczliwa doopka wołowa się zrobiła;) Wieczorem mogę jej porobić parę ogłoszeń, tylko napisz kiedy będzie do wydania. Za jakieś 3-4 tygodnie? Moja 6-tygodniowa była już samodzielna, sama jadła i piła. Quote
maciaszek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A jak często w nocy masz pobudki? Mała daje choć trochę pospać? Quote
MARCHEWA Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 maciaszek napisał(a):A jak często w nocy masz pobudki? Mała daje choć trochę pospać? Ze 2 razy muszę wstać:evil_lol: Quote
akira Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jaka ona cudna :) napewno szybko znajdzie dobry domek :) Quote
MARCHEWA Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 A czy ktos może mi zrobić dla małej sliczny bannerek? Quote
clockwork Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Arial]podnosze malizne :loveu: aaaa mamunia dumna z pierwszych ząbków :evil_lol::evil_lol:;)[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]podnosze malizne :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]aaaa mamunia dumna z pierwszych ząbków :evil_lol::evil_lol:;)[/FONT] Jak paw:mdrmed: A mała jest tak tłuściutka,że wygląda jak beczułka na nóżkach:evil_lol: Quote
Recommended Posts