Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiciak jest przesłodki- dachowiec szarobury pręgowany z czarniutkim ogonkiem.Bardzo ufne i przytulaśne kociątko:) Uwielbia siedzieć mi na ramieniu i przy akompaniamencie mruczanek ssać płatek ucha...Reksio -Zazdrośnik- już na nią nie szczeka, ale bestia rozumie i jak słyszy że wołamy Kitkę to przybiega pierwszy bo a nuż więcej pieszczot go ominie...:diabloti:

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Mam problem... Dziś zerknęłam pod ogon Fagosika i już nie jestem pewna, czy to chłopak... a pani ma przyjechać o 18.00... Czy Ty, Magdarynko, byłąbyś zdecydowana na dziewczynkę, w razie co?... :roll: :evil_lol:

Nastawiłam się co prawda na facecika, ale skoro mam 2 psich facetów, to mogę mieć i kocią dziewczynkę :)
Tak naprawdę to nie miałam jeszcze kota, więc nie wiem, czy mnie to nie dyskwalifikuje...:roll:

Posted

[quote name='Magdarynka']Nastawiłam się co prawda na facecika, ale skoro mam 2 psich facetów, to mogę mieć i kocią dziewczynkę :)
Tak naprawdę to nie miałam jeszcze kota, więc nie wiem, czy mnie to nie dyskwalifikuje...:roll:

Fagotka jednak pojechała do swojego domku... :multi::multi::multi:
ale mam cztery srebrne maleńtasy nowe... dwa cudne, w białych skarpetkach... :loveu: obfocę i sklasyfikuję płeć (mam nadzieję, że lepiej niz ostatnio... :roll:

Posted

Dziewczyny, będę potrzebować pomocy w reklamowaniu kociaków, im więcej ogłoszeń, tym większe i szybsze szanse na domki... Kto moze pomóc?... Prooooooooszę!!!

Posted

Wróciliśmy od cioteczki Formicy, kociaki obejrzane, płeć potwierdzona: zostali chłpocy - Falcon i Farcik no i nowe: trzy panny i chłopak, odrobaczone i odpchlone... ksiązeczki założone... za tydzień szczepienie...

Posted

Kociaki wzięłam na tymczas do połowy sierpnia... Państwo z Dąbrowy Górniczej mają wrócić po kociaki 15 sierpnia... ponoć w razie czego mają gdzie je zawieźć, do jakiejś krewnej... dom z ogrodem, byłyby wychodzące i mieszkały w garażu chyba, bo pani ma swoje kotki już...
szkoda ich do garażu... Falcon ma szanse na domek już w piątek, jesteśmy umówione z osobą, która na pewno zapewni mu świetne wraunki!oby na żywo podobał sie tak jak na zdjęciach...
A Farcik?... ma mniejsze szanse, bo bardziej zwyczajny, choć z charakterku super! odważny, ciekawski... Specjalnie dałam mu takie imię, żeby szczęście go nie opuszczało...