annq Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Kiciak jest przesłodki- dachowiec szarobury pręgowany z czarniutkim ogonkiem.Bardzo ufne i przytulaśne kociątko:) Uwielbia siedzieć mi na ramieniu i przy akompaniamencie mruczanek ssać płatek ucha...Reksio -Zazdrośnik- już na nią nie szczeka, ale bestia rozumie i jak słyszy że wołamy Kitkę to przybiega pierwszy bo a nuż więcej pieszczot go ominie...:diabloti: Quote
Magdarynka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 halbina napisał(a):Mam problem... Dziś zerknęłam pod ogon Fagosika i już nie jestem pewna, czy to chłopak... a pani ma przyjechać o 18.00... Czy Ty, Magdarynko, byłąbyś zdecydowana na dziewczynkę, w razie co?... :roll: :evil_lol: Nastawiłam się co prawda na facecika, ale skoro mam 2 psich facetów, to mogę mieć i kocią dziewczynkę :) Tak naprawdę to nie miałam jeszcze kota, więc nie wiem, czy mnie to nie dyskwalifikuje...:roll: Quote
annq Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 :loveu::loveu:Reksio jest z nami już prawie 2lata a Kitka 2dni Quote
halbina Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Magdarynka']Nastawiłam się co prawda na facecika, ale skoro mam 2 psich facetów, to mogę mieć i kocią dziewczynkę :) Tak naprawdę to nie miałam jeszcze kota, więc nie wiem, czy mnie to nie dyskwalifikuje...:roll: Fagotka jednak pojechała do swojego domku... :multi::multi::multi: ale mam cztery srebrne maleńtasy nowe... dwa cudne, w białych skarpetkach... :loveu: obfocę i sklasyfikuję płeć (mam nadzieję, że lepiej niz ostatnio... :roll: Quote
halbina Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='annq']:loveu::loveu:Reksio jest z nami już prawie 2lata a Kitka 2dni Fajne są oba, kicia prześliczna! Quote
Magdarynka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina'] Fagotka jednak pojechała do swojego domku... :multi::multi::multi: No cóż... Widocznie nie była mi pisana... :-( Quote
halbina Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Magdarynko, porobię fotki tym nowym sreberkom... moze sie w którymś zakochasz... :cool3: Quote
halbina Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Dziewczyny, będę potrzebować pomocy w reklamowaniu kociaków, im więcej ogłoszeń, tym większe i szybsze szanse na domki... Kto moze pomóc?... Prooooooooszę!!! Quote
halbina Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Wróciliśmy od cioteczki Formicy, kociaki obejrzane, płeć potwierdzona: zostali chłpocy - Falcon i Farcik no i nowe: trzy panny i chłopak, odrobaczone i odpchlone... ksiązeczki założone... za tydzień szczepienie... Quote
maggie1971 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 O matko, ale kociarnia:loveu: Słodziaki z nich:loveu:, na pewno szybko znajdą domki Quote
halbina Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Kociaki wzięłam na tymczas do połowy sierpnia... Państwo z Dąbrowy Górniczej mają wrócić po kociaki 15 sierpnia... ponoć w razie czego mają gdzie je zawieźć, do jakiejś krewnej... dom z ogrodem, byłyby wychodzące i mieszkały w garażu chyba, bo pani ma swoje kotki już... szkoda ich do garażu... Falcon ma szanse na domek już w piątek, jesteśmy umówione z osobą, która na pewno zapewni mu świetne wraunki!oby na żywo podobał sie tak jak na zdjęciach... A Farcik?... ma mniejsze szanse, bo bardziej zwyczajny, choć z charakterku super! odważny, ciekawski... Specjalnie dałam mu takie imię, żeby szczęście go nie opuszczało... Quote
Isabel Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Farciku, oby to imię przyniosło ci wspaniały domek! Quote
halbina Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Tak jak podejrzewałam... sreberka mogą szybciej znaleźć domki niż Farcik... a przecież kociak jest fantastyczny... Quote
halbina Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Potencjalny domek dziś nie dotarł, praca się wydłużyła... ale Falconik na taki domek może poczekać, oby tylko sie nie rozmyślił... Quote
halbina Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 i w niedzielę też... przecież nie wrócimy do piwnicy 15 sierpnia...:roll: Quote
Recommended Posts