halbina Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Dziękujemy... Przedszkole ma sie dobrze! Quote
Isabel Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Kociaki pozmywały naczynia, poobcierały, teraz myją zlew;) Quote
Agnie Koty Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 I odpoczywają po ciężkiej robocie...:evil_lol: Kurcze, te moje to jakieś leniuszki. Chociaż... Wczoraj wyciągały kurz spod kredensu swoimi futerkami.:lol: Quote
halbina Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 no widzisz... nie narzekaj! moje to by mogły jeszcze ogonkami ściany pomalować, bo łąpkami to im marnie wychodzi dekoracja ścian... Kochani niesmialo prosze o pomoc. Amerykanska organizacja zajmujaca sie pomoca zwierzetom jest w klopocie. Sponsorzy chca sie wycofac bo jest za malo klikniec dziennie. Jezeli znajdziecie chwilke czasu prosze kliknijcie na ten link tak czesto jak mozecie http://www.theanimalrescuesite.com/cgi-bin/WebObjects/CTDSites.woa/563/wa/gotoSite?destSite=AnimalRescueSite&origin=thstab&wosid=ii5000di100gh700A4&revisionCode=ON_THS_ARS_Tab a potem na filetowy guzik "FEED AN ANIMAL IN NEED" Kazde klikniecie to 1/2 miski jedzenia dla zwierzat. Quote
Isabel Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kliknęłam na guzik "Click here to give - it's free" i jest to równowartość 6 misek! Quote
halbina Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 aha, dzięki! a kociaki znowu śpią... to normalne? :roll: :evil_lol: Quote
halbina Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 I jak Wam sie podoba Falconik? bo mnie bardzo! Quote
Agnie Koty Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Koty. koty, morze kotów...:evil_lol: Tyż kliknęłam jakby co. Quote
halbina Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Koty wybierają sie dziś do cioteczki Formicy na szczepienie... Quote
halbina Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 no i zaostły wczoraj zaszczepione, są coraz bardziej domowe i bawią sie już także w pokoju... oby odezwał sie potencjalny domek dla srebrnego cuda, bo bardzo mi odpowiadał, a pani, która w jego sprawie dzwoniła, w razie czego go weźmie natychmiast, ale rozważa też wzięcie bialo-burego Farcika... wtedy domki miałyby wszystkie kociaki... czekamy do niedzieli... Quote
Recommended Posts