halbina Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Ksenka ma już domek :roll: ale chłopcy do wzięcia... :cool3: Quote
Isabel Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Fagocik ma taką oryginalną urodę, jest dymny, prawda? Quote
halbina Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Falcon jest jaśniejszy od Fagocika, ale oba są takie błekitnosrebrnodymne... trudno mi to opisać, a na fotkach i tak nie widać dokładnie... za to najodważniejszy, najbardziej ciekawski jest Farcik... Quote
Isabel Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Wszystkie są śliczne, ale ja to już mogę się tylko pozachwycać dymnymi, tricolorkami, szylkretkami - siódmy zwierzak w domu już nie wchodzi w rachubę:shake: Quote
Magdarynka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 To ile osób jest w kolejce do Fagota i na czym ma polegać konkurs? ;) Quote
halbina Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Magdarynko, po tego kociaka ma przyjechać pani z Katowic, we wtorek... jeśli wszystko będzie ok ,to wydam jej malucha, bo juz meilowałyśmy... Ze stolicą jest jeden podstawowy problem i nazywa sie transport... Ale jeśli pani mi nie przypasuje na żywo, to następna jesteś Ty! Na jaśniejszego szaraczka też jest chętna z KAtowic, pani, której miłość do zwierząt znam i podziwiam, ma przyjechać w piątek wieczorem i zdecydować ostatecznie. Kociak przypomina jej ukochanego przytulaka, który odszedł za TM... Ale zdaje sie, że mam kolejne źródło srebrnych kociąt... więc sie na razie nie poddawaj i - broń Boże - nie obrażaj! :roll: Quote
Magdarynka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ok, rozumiem i daleka jestem od obrażania się :) Wychodzę z założenia, że jeśli zwierzak jest mi pisany to do mnie trafi, jeśli nie - to był pisany komuś innemu... Tak było między innymi z dwoma moimi obecnymi psami. Są ze mną przez zupełny przypadek... A może inaczej - przez dziwny zbieg okoliczności... Tak czy inaczej czekamy do wtorku i jeśli pani będzie odpowiednia, to widocznie tak miało być i Fagot miał trafić do niej :) Quote
halbina Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Zuch Dziewczyna! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
annq Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mamy już kotka! Ktoś znalazł zapłakaną na stacji benzynowej podczas podróży wakacyjnej i szukał dla niej (to chyba Kicia:) jest)domku przez allegro tu w Katowicach. Jacyś nieodpowiedzialni -pseudowłaściciele:mad: porzucili jak niepotrzebną rzecz! Mamy już adoptowanego pieska i kotka <hurra> ocaliliśmy dwie duszyczki:):multi:POZDRAWIAMY z Katowic;) Quote
halbina Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 annq napisał(a):Mamy już kotka! Ktoś znalazł zapłakaną na stacji benzynowej podczas podróży wakacyjnej i szukał dla niej (to chyba Kicia:) jest)domku przez allegro tu w Katowicach. Jacyś nieodpowiedzialni -pseudowłaściciele:mad: porzucili jak niepotrzebną rzecz! Mamy już adoptowanego pieska i kotka <hurra> ocaliliśmy dwie duszyczki:):multi:POZDRAWIAMY z Katowic;) Świetnie, że uratowaliście maleństwo, jak wygląda kiciak? Quote
halbina Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 mamy śliczny banerek, kto wklei do podpisu? Quote
halbina Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Magdarynka napisał(a):To ile osób jest w kolejce do Fagota i na czym ma polegać konkurs? ;) Mam problem... Dziś zerknęłam pod ogon Fagosika i już nie jestem pewna, czy to chłopak... a pani ma przyjechać o 18.00... Czy Ty, Magdarynko, byłąbyś zdecydowana na dziewczynkę, w razie co?... :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts