Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Falcon jest jaśniejszy od Fagocika, ale oba są takie błekitnosrebrnodymne... trudno mi to opisać, a na fotkach i tak nie widać dokładnie... za to najodważniejszy, najbardziej ciekawski jest Farcik...

Posted

Wszystkie są śliczne, ale ja to już mogę się tylko pozachwycać dymnymi, tricolorkami, szylkretkami - siódmy zwierzak w domu już nie wchodzi w rachubę:shake:

Posted

Magdarynko, po tego kociaka ma przyjechać pani z Katowic, we wtorek... jeśli wszystko będzie ok ,to wydam jej malucha, bo juz meilowałyśmy...
Ze stolicą jest jeden podstawowy problem i nazywa sie transport...
Ale jeśli pani mi nie przypasuje na żywo, to następna jesteś Ty!
Na jaśniejszego szaraczka też jest chętna z KAtowic, pani, której miłość do zwierząt znam i podziwiam, ma przyjechać w piątek wieczorem i zdecydować ostatecznie. Kociak przypomina jej ukochanego przytulaka, który odszedł za TM...
Ale zdaje sie, że mam kolejne źródło srebrnych kociąt...

więc sie na razie nie poddawaj i - broń Boże - nie obrażaj! :roll:

Posted

Ok, rozumiem i daleka jestem od obrażania się :)
Wychodzę z założenia, że jeśli zwierzak jest mi pisany to do mnie trafi, jeśli nie - to był pisany komuś innemu...
Tak było między innymi z dwoma moimi obecnymi psami. Są ze mną przez zupełny przypadek... A może inaczej - przez dziwny zbieg okoliczności...
Tak czy inaczej czekamy do wtorku i jeśli pani będzie odpowiednia, to widocznie tak miało być i Fagot miał trafić do niej :)

Posted

Mamy już kotka! Ktoś znalazł zapłakaną na stacji benzynowej podczas podróży wakacyjnej i szukał dla niej (to chyba Kicia:) jest)domku przez allegro tu w Katowicach. Jacyś nieodpowiedzialni -pseudowłaściciele:mad: porzucili jak niepotrzebną rzecz! Mamy już adoptowanego pieska i kotka <hurra> ocaliliśmy dwie duszyczki:):multi:POZDRAWIAMY z Katowic;)

Posted

annq napisał(a):
Mamy już kotka! Ktoś znalazł zapłakaną na stacji benzynowej podczas podróży wakacyjnej i szukał dla niej (to chyba Kicia:) jest)domku przez allegro tu w Katowicach. Jacyś nieodpowiedzialni -pseudowłaściciele:mad: porzucili jak niepotrzebną rzecz! Mamy już adoptowanego pieska i kotka <hurra> ocaliliśmy dwie duszyczki:):multi:POZDRAWIAMY z Katowic;)

Świetnie, że uratowaliście maleństwo, jak wygląda kiciak?

Posted

Magdarynka napisał(a):
To ile osób jest w kolejce do Fagota i na czym ma polegać konkurs? ;)

Mam problem... Dziś zerknęłam pod ogon Fagosika i już nie jestem pewna, czy to chłopak... a pani ma przyjechać o 18.00... Czy Ty, Magdarynko, byłąbyś zdecydowana na dziewczynkę, w razie co?... :roll: :evil_lol: