Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Huuuraaaa:multi::multi::multi::multi: do schroniska zgłosiła się pani Puszka.Jak przypuszczałam ,uciekł za suczkami.Zaraz jadę go odwieźć. Pani jest starsza.Pusio ma 12 lat. Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 uffff jak dobrze :multi: . Pokerek bierze w zamian innego dziadka :cool3: Quote
mru Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 o kurcze! :D ale wieści powiedzcie jej, że sporo osób go pokochało już ;) a Puszek - no no no, takie przygody :evil_lol: uciekł do młodego Pokerka :D a jak ma na imie? (nie pani, Puszek) Quote
Ola164 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ależ wieści :loveu: A juz mu chciałam ogłoszenia robić... :D Quote
iwa77 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ale super , że się właścicielka znalazła !:multi::multi::multi: Powodzenia maluchu i już nie uciekaj na Boga ! Zmieniam tytuł wątku !!!! Quote
kikou Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 jej... jakie szczęście....aż dostałam gęsiej skórki..... cudownie!!! Quote
mru Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 niech go trzymają z dala od psich lachonariów :evil_lol: Quote
Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Pani na początku byłą pełna pretensji,bo myślała,że to ja go znalazłam i przetrzymywałam przez kilka dni,a potem oddałam do schronu. powiedziałam,że pretensje to mogą mieć tylko do siebie,że go kiepsko pilnowali. Pani powiedziała,że on pobiegł za suczkami,jak zwykle:angryy: i nie wrócił jak zawsze. Obiecała,że go będzie pilnować.Wykarmiła go od urodzenia smoczkiem,bo jego mama umarła.Ma 12 lat. W domu była wnuczka z prawnuczką,dziecko bardzo się cieszyło i Maksio też.Wywalał się kołami do góry. Okazuje się,że 1 kieł stracił z schronie.Zaleciłam kontrolę u weta w piątek i leczenie ząbków. Przy pożegnaniu bardzo dziękowały za opiekę ,a ja wykazałam się przytomnością umysłu i poprosiłam o zwrot 35 zł za wykup ze schronu .Oddam je agnieszcel2. Maksiu ,przed moim wyjściem podszedł sam do mnie,oparł o mnie łapki i wtulił we mnie główkę.Wycałowałam go.Chyba mi podziękował, a ja jak zwykle :-(.Już mi go brakuje... Wyobraźcie sobie,że tuż przed telefonem ze schronu w sprawie Puszka już się spakowałam i miałam jechać rozwieszać plakaty,między innymi w tej lecznicy gdzie jest leczony :evil_lol: I tak historia Puszka-Maksia znalazła szczęśliwe zakończenie :lol: A Pokerek ma z 8-9 lat. Quote
danka1234 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Pokerku ,intuicja Cię jak widac nie zawiodła,wszak od poczatku podpowiadała że kawaler uciekł za suczką. Miał szczęście że te amory tak szczęśliwie się dla niego zakończyły. Quote
nika28 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Super wiadomości !!! Ale się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Rybka_39 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 No to super, że puchaty wraca do domku!!!:multi::multi::multi::multi::loveu: Puchaty już za lachonami nie spadaj, masz 12 lat, wstydź się, potem się o Ciebie wszyscy martwią:mad: Quote
Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Rybka_39 napisał(a):No to super, że puchaty wraca do domku!!!:multi::multi::multi::multi::loveu: Puchaty już za lachonami nie spadaj, masz 12 lat, wstydź się, potem się o Ciebie wszyscy martwią:mad: Puszek już jest w domku od godz.14 :evil_lol::multi::multi: Quote
Rybka_39 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Z wielka przyjemnoscia usuwam go z alegratki:loveu: A pouczylyscie je zeby go pilnowali?:mad: Quote
Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Rybka_39 napisał(a):Z wielka przyjemnoscia usuwam go z alegratki:loveu: A pouczylyscie je zeby go pilnowali?:mad: JAM pouczyła[SIZE=2],ale czy to coś pomoże :roll: Quote
Rybka_39 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Pokerku zajrzyj do Rudzika albo do zgredkow-na ogolny.:roll: Quote
mru Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 co za ludzie "jak zwykle", "jak zawsze"... :/ no proszę... mam nadzieje, że te 35 zł ich zaboli na tyle, że będą go lepiej pilnować... gratuluję przytomności umysłu! i ciesze się, że psiak w domku :) Quote
Poker Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Rybka_39 napisał(a):Może by tak przeniesc wątek? Myslę,że wątek można zamknąć.Mam nadzieję,że maluch nie nawieje ponownie :angryy: Quote
patch75 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 denerwuje mnie, jak ludzie psow nie dopilnuja i im zwieja, przeciez to moze sie czesto zle skonczyc, a ludziom totalnie wyobrazni brak, za to glupoty nie... Quote
Agata69 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 poker ty szczęściaro. Nie nacieszysz ty się swoimi tymczasowiczami. Co teraz? Podeślij link jak coś będziesz miała nowego w domu. Quote
Recommended Posts