Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A oto Ci, o których cała galeria powstanie ;):

1) KEFIR
Młody psiak rasy foksterier krótkowłosy. Troszkę zaprzecza wizji typowego foksa, nie jest ciętym terrierem, nie jest niezależnym samcem, dominantem itp. Pełni rolę ciepłego kluska :loveu: Jest ze mną od 26 stycznia, kiedy to przyjechał do mnie z Olsztyna. Poniżej zdjęcie z pierwszego dnia, kiedy do mnie przyjechał, jeszcze jako mały berbeć :

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

2) BELLMONDO
Również chłopak, świnek morski rasy CH Teddy. Jest uroczym leniuchem, najchętniej by spał cały dzień ;). Da się pokroić za ogórki, których zresztą ciągle, nachalnie i głośno się domaga. a oto ten przystojniak we własnej, morskiej osobie:

Posted

Kefir uwielbia Bellmonda! Jego klatka stoi na blacie, Kefir bardzo często do niego wchodzi i merda ogonem :p Co jakiś czas mają takie "bliskie spotkania" pod kontrolą :). Naprawdę się uwielbiają! belmondo liże kefira po pysku a Kefir jego całego :loveu:

Posted

grrrond napisał(a):
Kefir uwielbia Bellmonda! Jego klatka stoi na blacie, Kefir bardzo często do niego wchodzi i merda ogonem :p Co jakiś czas mają takie "bliskie spotkania" pod kontrolą :). Naprawdę się uwielbiają! belmondo liże kefira po pysku a Kefir jego całego :loveu:

To tylko pozazdrościć tak tolerancyjnego teriera:lol:

Posted

fajny kefir. pozwoliłam sobie dziabnąć do kompa na pamiątkę łapy
images32.fotosik.pl/134/3fafa9dd7889253b.jpg
mogę, plis? oczywiście jesli masz obiekcje, to wykasuję. moja zosia też ma kolorki na łapkach, ale głównie na pazurkach.

Posted

Jasne, służe łapami ;) Już teraz trochę się "zjechały", ale po kąpieli solidnej czasem ten róż jednak wystąpi :eviltong:

Będą bardziej aktualne zdjęcia już niedługo, muszę tylko trochę zmniejszyć :cool3:

Posted

Ostatki młodościowe Kefira ;)

Tutaj jego super łóżko, na którym nie chce spać i ostantacyjnie robi na nie siku...

Kefir na pierwszym spacerku, zimno było jak nie wiem co, toteż dostał kubraczek z rękawa swetra mojej mamy :p

Posted

Kefir jest boskiiiiiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
sliczny psiak,

bede tu czestym gosciem, no i dziekuje za odwiedziny u corgowych paskud ;)

Posted

mordę ma dluuugą.
zośka też na sowim posłaniu nie spi, ono jej służy do zbierania zabawek i ew. do konsumpcji przysmaków (a dodatkowo kocyk do gwałcenia :evil_lol:). a gdzie zosia śpi? zgadnijcie....:oops:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
mordę ma dluuugą.
zośka też na sowim posłaniu nie spi, ono jej służy do zbierania zabawek i ew. do konsumpcji przysmaków (a dodatkowo kocyk do gwałcenia :evil_lol:). a gdzie zosia śpi? zgadnijcie....:oops:

a Zosia to jaki piesek? :>

dzisiaj przyniose Kefirowi znowu posłanie bo dzisiaj dostał bure nad ranem wskakiwal i zeskakiwał to z mojego łóżka to z rodziców i tak kilka razy, że wszystkich podbudził ;) i teraz wielka akcja - Kefir śpij w swoim łóżku!

nooo ryjek ma długi, ale dostaliśmy na niego kaganiec ;)

Posted

Tymczasem kilka zdjęć:

Kefir na dniu ziemi na polach mokotowskich, wszystkie wypchane zwierzęta musiał powąchać

no ten mozę nie był wypchany ;)