Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pumilo2 napisał(a):
trafiłam tu tak trochę przez przypadek, ale rzuciły mi się w oczy te fotki:
http://images33.fotosik.pl/146/9b325510e1565d6f.jpg
http://images33.fotosik.pl/135/9e1a45f88b9c814b.jpg
świetne!:cool3:

A świnek super, szaryagouti-buff-biały to MSZ jedno z ciekawszych i ładniejszych umaszczeń.
Prawdę mówiąc to nie podejrzewałam, że terier się może tak dogadać z gryzoniem:evil_lol:

O proszę! jak dobrze znasz sprawy świnkowe :cool3:!
jak się terier mój dogaduje ze świnkem to pieknie obrazuje to zdjęcie:

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy długosznupiaste psisko :loveu::multi:
fota z dzikiem jest świetna! wyglądałoby jeszcze lepiej gdyby ten dzik był na jakimś leśnym tle :evil_lol: a Kefir by siedział se koło niego:cool3:

Posted

grrrond napisał(a):
a Zosia to jaki piesek? :>

dzisiaj przyniose Kefirowi znowu posłanie bo dzisiaj dostał bure nad ranem wskakiwal i zeskakiwał to z mojego łóżka to z rodziców i tak kilka razy, że wszystkich podbudził ;) i teraz wielka akcja - Kefir śpij w swoim łóżku!

nooo ryjek ma długi, ale dostaliśmy na niego kaganiec ;)

Zosia to terier... śląski :cool3:. historia tej rasy ginie w pomroce dziejów, wiadomo jedynie że udział w jej tworzeniu brał jack russel terrier :evil_lol:.
pozwolę sobie zrobić zosi reklamę i wstrzelam zdjęcie, które nazywa się "cień potwora":

wątke zofii i trochę zdjęć (jakos nie założyłam jeszcze fotobloga, ale się przymierzam):
http://img152.imageshack.us/img152/6025/bulwarek014vb1yz7.jpg

Posted

Fajny ten terrier śląski !! :loveu: koniecznie musisz założyć galerię! (powiedziałam ja, która dopiero co założyłam mając psa już od 4 miesięcy :eviltong:) Czarno - biała z łatką na oku! rewelacja :evil_lol:

Posted

czekam na aparat foto, przyleci do mnie w przyszłym tygodniu...:multi:. no i uporządkuję te foty, które są na zosinym wątku (założonym przez schronisko).
plamkę ma byczą, to jej atut:eviltong:. zresztą dlatego 90% ludzi byta się mnie, czy to JRT. dlatego zresztą powstał silesian terrier :lol:. okresowo na korpusiku wyskakują jej jeszcze szare plamki, a na brzuchu są zawsze widoczne, wygląda jak spleśniała :cool3:.

Posted

o, to czekam na aparat! swój też mam od niedawna, wcześniej zdjęcia Kefirowi robila znajoma, zreszta widać, że troche gorsza jakość tych dalszych :eviltong: ale ja na fotografii się nie znam, więc jestem usprawiedliwiona ;)

Posted

uwaga, mogę już tutaj oficjalnie ogłosić:

KEFIR NAUCZYŁ SIĘ PŁYWAĆ!

zaczynaliśmy od maczania łapek a dzisiaj już sam wskoczył do wody i chętnie popłynął :multi: (więcej o naszej drodze do sukcesu na temacie "woda a pływanie")

pozniej wrzucę nowe fotki, jeszcze nie z pływania :cool3:

Posted

haha to ja miałam podobny problem z myszą swoją, Bekonem :lol: jak był straszny upał to dosłownie kilkoma kropelkami mu grzbiet moczyłam i potem był tak obrażony, że nawet nie prosił o ogórka ;) śmieszny był, miał coś a'la kolce na grzbiecie :D

Posted

Moja Meg to wogóle dziwna co do wody jest...na głębszą nie wejdzie...ale sama w jakimś małym strumyczku, i owszem :lol: ale nic na siłę... :eviltong:

W takim razie czekamy na nowe zdjęcia przystojniaka :loveu:

Posted

Kefir lubi się bawić, w ringo zaczepiona jego najlepsza najulubieńsza kostka :diabloti:

Tutaj lubi leżeć, widzi stamtąd wszystko co się dzieje

A to inny pies rodzinny - bokser Benji ;)