Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 grrrond napisał(a): Russellko mam trochę zdjęć jacków i parsonów z sopockiej wystawy, ale mało niestety, bo ciągle się ktoś przepychał i nie mogłam się skupić. ;) pokaż:diabloti: trzymamy kciuki za kefira;) Quote
Russellka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Trzymamy mocno :D Pokazuj i to szybko! :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 grrrond napisał(a):Kefir biega,chodzi normalnie całe szczęście. Nie będzie miał operacji, podobno jak będzie się pojawiał problem z łapami to trzeba będzie mu też stawy biodrowe sprawdzić... Russellko mam trochę zdjęć jacków i parsonów z sopockiej wystawy, ale mało niestety, bo ciągle się ktoś przepychał i nie mogłam się skupić. ;) odłąmał mu się kawałek kości :crazyeye:??? no nieźle... faktycznie tzreba draniowi sprawdzić kościec, czy nie ma problemów.... koniecznie wklejaj zdjęcia z wystawy.... Quote
grrrond Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 już wrzuciłam, zaczynają się od chyba 75 strony na temacie CACIB Sopot :razz: Quote
Mudik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Życzymy zdrówka i witamy się po przerwie(byliśmy na seminarium w Czechach, była tam pewna superancka foksica. Biegała w zaawansowanych i w kończących seminarium zawodach była 3 ! po terviku i przed sheltie:multi::multi:) Quote
grrrond Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 już jestem ;) ostatnio mam jakoś mało czasu na dogo, bo już się muszę uczyć do egzaminów, a jak chcę zasiąść to zaraz mnie Kefir trąca, że na dwór. Więc latam z nim jak głupia do parku ciągle i nie mam czasu na dogo! Z nóżką Kefirową wszystko w porządku, obyło się bez operacji. Biega, skacze, nic go nie boli :). Ma problemy jednak z jednym oczkiem, z grudkami... ale jak już mam zrobione rozeznanie czy je usuwać czy nie - zdecydowanie je zostawiamy. Mam spisanych kilka nazw leków, polecę dzisiaj do apteki i w coś się zaopatrzę. Wkropię Kefirowi i zobacyzmy czy będzie poprawa :). Kilka zdjęć mam z okresu "świeżo-pokąpielowego", bo w samej wannie tak się kręci, że nie sposób go przyłapać. Także pózniej wrzucę... i muszę poodwiedzać Wasze galerie! ale roboty ;) Quote
Skibka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Witamy!:hand: Dawno fotek nie było więc się upominamy.:lol: Quote
grrrond Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Już wrzucam! Pies po kąpieli ;) Sam się wyciera... pozdrawiamy! ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 To już chyba w nawyku niektórych psów, się tak wycierać [?] :evil_lol:. Quote
Skibka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Raczej tak..Viki też ma taki nawyk nie można jej chwili w ręczniku utrzymać bo ona woli sama sobie pomóc..:evil_lol::evil_lol: Kefir widzę że robi dokładnie to co Viki tylko że ona też na pleckach się tarza..:lol: Quote
Unbelievable Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Gram za to robi sobie ''suszarkę'' biegając z prędkością światła po domu:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/356/4cf787e3c7129e91.jpg słodki :loveu: Quote
C&B Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czika to cała się po podłodze tarza , a jak ją chcesz wytrzeć to zaraz w nogi i pod łóżko:eviltong: Quote
Sylwia K Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ale on jest boski:loveu: buziaczki dla przystojniaczka świnka też śliczniusia Quote
milka88 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 o ja pierdziu szperam sobie na dogo szperam i tu nagle GRĄĄĄĄD z foxowym kudłaczem uh teraz nie zasnę :P Quote
dog193 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Witam się :) Temat stary, ale postanowiłam odświeżyć, bo Kefir jest fantastyczny :loveu: I powiem ci, że nabrałam nadziei czytając ten wątek, gdyż przymierzam się do kupna foksa, z wielkimi wątpliwościami jednak, bo mam w domu dwa króliki. Nie natknęłam się na ta hodowlę Nes Gwadiana wcześniej, a z tego co widzę, to psy tam nie polują, a właśnie na szczeniaku po takich psach mi zależy. Trzeba będzie wysłać maila :cool3: Quote
Recommended Posts