Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

grrrond napisał(a):

Russellko mam trochę zdjęć jacków i parsonów z sopockiej wystawy, ale mało niestety, bo ciągle się ktoś przepychał i nie mogłam się skupić. ;)

pokaż:diabloti:

trzymamy kciuki za kefira;)

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grrrond napisał(a):
Kefir biega,chodzi normalnie całe szczęście. Nie będzie miał operacji, podobno jak będzie się pojawiał problem z łapami to trzeba będzie mu też stawy biodrowe sprawdzić...

Russellko mam trochę zdjęć jacków i parsonów z sopockiej wystawy, ale mało niestety, bo ciągle się ktoś przepychał i nie mogłam się skupić. ;)

odłąmał mu się kawałek kości :crazyeye:??? no nieźle... faktycznie tzreba draniowi sprawdzić kościec, czy nie ma problemów....

koniecznie wklejaj zdjęcia z wystawy....

Posted

Życzymy zdrówka i witamy się po przerwie(byliśmy na seminarium w Czechach, była tam pewna superancka foksica. Biegała w zaawansowanych i w kończących seminarium zawodach była 3 ! po terviku i przed sheltie:multi::multi:)

Posted

już jestem ;) ostatnio mam jakoś mało czasu na dogo, bo już się muszę uczyć do egzaminów, a jak chcę zasiąść to zaraz mnie Kefir trąca, że na dwór. Więc latam z nim jak głupia do parku ciągle i nie mam czasu na dogo!

Z nóżką Kefirową wszystko w porządku, obyło się bez operacji. Biega, skacze, nic go nie boli :). Ma problemy jednak z jednym oczkiem, z grudkami... ale jak już mam zrobione rozeznanie czy je usuwać czy nie - zdecydowanie je zostawiamy. Mam spisanych kilka nazw leków, polecę dzisiaj do apteki i w coś się zaopatrzę. Wkropię Kefirowi i zobacyzmy czy będzie poprawa :).

Kilka zdjęć mam z okresu "świeżo-pokąpielowego", bo w samej wannie tak się kręci, że nie sposób go przyłapać. Także pózniej wrzucę... i muszę poodwiedzać Wasze galerie! ale roboty ;)

Posted

Raczej tak..Viki też ma taki nawyk nie można jej chwili w ręczniku utrzymać bo ona woli sama sobie pomóc..:evil_lol::evil_lol:
Kefir widzę że robi dokładnie to co Viki tylko że ona też na pleckach się tarza..:lol:

• 1 month later...
  • 9 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Witam się :)
Temat stary, ale postanowiłam odświeżyć, bo Kefir jest fantastyczny :loveu:

I powiem ci, że nabrałam nadziei czytając ten wątek, gdyż przymierzam się do kupna foksa, z wielkimi wątpliwościami jednak, bo mam w domu dwa króliki.

Nie natknęłam się na ta hodowlę Nes Gwadiana wcześniej, a z tego co widzę, to psy tam nie polują, a właśnie na szczeniaku po takich psach mi zależy. Trzeba będzie wysłać maila :cool3: