Rybc!a Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/251/39fe2a1c36db92ce.jpg[/IMG][/URL] Obok 2 miesięcznego szczeniaka: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images31.fotosik.pl/324/84a6ea36e2d57b82.jpg[/IMG][/URL] Czy ja coś muszę pisać ? :placz: Wystarczy na nie spojrzeć. Maleńkie, ledwo chodzące. Już bez mamy. Śpią w budzie . Jedzą zwykłe jedzenie. Nie mają więcej niż 3-4 tygodnie . Porównajcie je do szczeniaka 2 miesięcznego . :placz: Boże, są takie maleńkie . Ważą może z 30 gramów. Gdybym tylko nie wyjeżdżała 2 sierpnia.. Mimo sprzeciwu rodziców, zabrałabym je do siebie.. :placz: A może udałoby mi się ich namówić.. Szczeniaczków jest 3 . Gdybym je zabrała, miałabym 6 psów w bloku . Nie wiem co z nimi robić . Ciągle o nich myślę . O tym rozrywającym serduszko pisku i płaczu . :placz: Proszę, pomóżcie . Quote
Rybc!a Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Jeśli znalazłby się ktoś z Elbląga, kto mógłby je przyjąć- obiecuję CODZIENNIE do 2 sierpnia przychodzić i karmić je, nawet kilka razy dziennie . Mogę też z nimi chodzić do weta, robić wszystko - oby ktoś je wziął . :( Quote
Juszes Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Jeju... rozczulające... :( Takie malutkie a już bez mamy, oby ktoś z Elbląga zechciał pomóc :< Quote
basia0607 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Gdybym nie walczyla z parwo maleństwa bylyby w naszym Przytulisku ! One tam nie mają szans. Jesienią z tego miejsca zabierałysmy z Rybcią umierającego na parwo szczeniaczka w ogromnej konspiracji w nocy! Maluch nie przeżyl 3 doby. Zlecilam kontrolę wet. a ta jak zawsze parwo nie stwierdzila. Bylo tam wtedy ok. 40 szczeniaczkow. Pracownik powiedzial , że umierały jeden po drugim. Quote
mawin Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 :placz::placz: przecież one nie przeżyją :placz: Quote
an1a Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Jeśli znajdą się finanse na wizytę u weta, proszę o transport do W-wy. Wezmę tą 3. Quote
zulugula Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cudowne dzieciaczki :loveu: Cioteczka an1a już się o Was zatroszczy :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 An1a ! Jesteś wspaniała ! Boże, nie wierzę własnym oczom ! :) Już piszę do Ciebie na PW. Quote
an1a Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 cioteczka zulugula też będzie się troszczyć :D Ciekawe jak ja powiem TZ, że będą 3 sztuki, na razie siedzi obok nieświadomy :diabloti: jestem zła :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Słuchajcie, ciotki i wujkowie. :diabloti: Plan już jest, ale z kilku powodów wolałabym go tutaj szczegółowo nie przedstawiać. MOŻEMY URATOWAĆ SZCZENIACZKI ! Ale na to potrzeba pieniędzy : narazie przynajmniej na wizytę u weta, potem będziemy martwić się kasą za transport, bo jakby nie było, samochód mojego taty na wodę nie jeździ . :diabloti: Quote
brazowa1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Rybciu moze w tytule napisac? ze beda uratowane,ale na wizyte potrzeba? to teraz najwazniejsze,niech jak najwiecej ludzi sie dowie. O rany,jakie odrobinki... Quote
an1a Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 TZ poinformowany o potrójnym szczęściu :) mój pies jeszcze nieświadomy, zamawiam mu wizytę u psychiatry ;) Bardzo proszę o pomoc finansową.... Quote
halbina Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 pomogę, na ile konto (debetowe) pozwoli... :roll: Quote
basia0607 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Rybo jak uda Ci sie wyciągnąć pieski to proponuję moją wetke Magdę. Zawsze ma dla porzuconych zwierząt zniżki i może poczekać z rachunkiem. Daje Ci na gg nr.telef. go kier. TOZU, zadzwoń , poproś aby dzisiaj pozwolili Ci nakarmic szczeniaki, jedzienia pracownikowi nie dawaj bo" sam zje", pieskom nie da. Naprawde nie odważę się wziąść ich do siebie , po tym jak parwo zaczęlo zabijać nasze szczeniaczki ! Ja zaraz jede odlawiać porzuconego rottka ale jestem pod telefonem ! Quote
GameBoy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 to ja tez sie dopisze, skoro i ja je bede goscila :p Quote
Rybc!a Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okej, słuchajcie, zmienię tytuł. Być może i ja załatwie jakieś pieniądze. Bo przypominam, że potrzebujemy też 300zł na transport.. Quote
Rybc!a Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Słuchajcie, mam pierwsze 50zł na transport : dziękuję KORDONIA ! ;) Jeśli dziś się dowiem, że uda mi się załatwić te 200zł na transport, to te 50zł dam na miejscu Ani, jeśli nie, to cienko, bo mój tata też na sucho nie pojedzie . Aniu, podaj mi w razie czego swoje konto, bardzo proszę. Quote
Rybc!a Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Halbina, jaką kwotę oferujesz? Chciałabym mniej więcej wiedzieć ile nam jeszcze brakuje. Załóżmy, że pieniążki od Ciebie pójdą na wizytę u weta, a ja zatroszczę się kasą za transport. Quote
an1a Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Już wysyłam pw z numerem konta. Prosimy o pomoc, symboliczne wpłaty, cokolwiek... Quote
Rybc!a Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Poker, wysłałam Ci konto Ani. Aniu, do przelewu potrzeba również imię i nazwisko. Prześlij je mi i Poker. Quote
Recommended Posts