Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Bolka coraz lepiej juz wie do czego ogon służy :D

Iwonka, przyszła towarzyszka Lolka dzisiaj do mnie dzwoniła. Wszystko OK tak więc szykujemy i dumamy nad transportem do Warszawy na przyszły tydzień. Bardzo chce aby Lolek jak najszybciej zwolnił budę :)

Posted

przyszły tydzień rozstrzygnie transport ... musi ... Czarnuszek ma szansę na dom i tez w tamtym kierunku więc trzeba będzie sie naprawdę sprężać ...

Posted

narazie szukam kogoś kto z Warszawy na połowę trasy się z nami umówi i dooooopa .... :( A tu będzie czas i konkret aby Czarnuszka Dolara jak naszybciej dostarczy do Iwony ... ehhhh - dobrze ze jeden i drugi do stolicy ...

Posted

niestety pomóc nie moge, ale powiedziec, ze sie ciesze, ze Lol znalazł dom to musze

albiemu pytala czy nie mozemy pomoc w sprawie Lolka, a ja nie obczaiłam, ze on dom znalazł

teraz zrobiłam rozkminę.... skoro o to zapytała to znaczy, że... aaaa Lolek ma dom!

;) wiem
bystrzak ze mnie

4 godziny pozniej reaguję...

Posted

A gdzie jest ta połowa drogi do Warszawy wg Was? I o co chodzi z tym drugim pieskiem, gdzie trzeba go dowieżć/wywieźć? Czego potrzebujecie? Może uda mi się pomóc.

Posted

OK rozmawialam z Iwonką przyszłą towarzyszką Lolka, przyjedzie po niego z Elbląga do Radomia więc problem jeden z głowy mamy, drugi problem mniej zabierze Czarnuszka a teraz nasze zajęcie - musimy na piątek znaleźć transport dla chlpakow z Rzeszowa do Radomia ... Co więcej - moja wielka prosba Neczuś do Ciebie bo wiem, że jtro jedziesz z Halcią - pilnujcie telefonu bo będę dzwonić prosić kierownika aby odrobaczyć Czarnuszka bo to cholernie ważne. Powiedz kierownikowi ja i tak dzwonić będę pogadać z nim ...

Posted

[quote name='elmira']A gdzie jest ta połowa drogi do Warszawy wg Was? I o co chodzi z tym drugim pieskiem, gdzie trzeba go dowieżć/wywieźć? Czego potrzebujecie? Może uda mi się pomóc.[/quote]

Elimra dzięki wielkie :) :loveu::loveu:transport się znalazł od Radomia dalej teraz my musimy zorganizować dowóz od siebie :)

Posted

[quote name='albiemu'](...)Co więcej - moja wielka prosba Neczuś do Ciebie bo wiem, że jtro jedziesz z Halcią - pilnujcie telefonu bo będę dzwonić prosić kierownika aby odrobaczyć Czarnuszka bo to cholernie ważne. Powiedz kierownikowi ja i tak dzwonić będę pogadać z nim ...[/quote]
Ja o Halciowym zapomnę telefonie napewno, ale swojego będę pilnowała, więc dzwoń śmiało :);)