Wera Werner Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: Cudeńko bedzie mialo domek :loveu::loveu::loveu: Cudooooooooooooownie!! :multi::multi::multi: Quote
albiemu Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 u Bolka coraz lepiej juz wie do czego ogon służy :D Iwonka, przyszła towarzyszka Lolka dzisiaj do mnie dzwoniła. Wszystko OK tak więc szykujemy i dumamy nad transportem do Warszawy na przyszły tydzień. Bardzo chce aby Lolek jak najszybciej zwolnił budę :) Quote
albiemu Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 przyszły tydzień rozstrzygnie transport ... musi ... Czarnuszek ma szansę na dom i tez w tamtym kierunku więc trzeba będzie sie naprawdę sprężać ... Quote
halcia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Lolo,jedz do domku,ale tak łyso bedzie bez was.Najpierw długo uchodziliscie za siostrzyczki,potem za braci ,potem dostaliście imiona i ruszyło! Quote
Panca Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 bardzo sie ciesze ze Lolek znalazl dom - dwa tygodnie nieobecnosci na dogo i jakie niespodzianki:multi: Quote
MagdaH Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :cunao:[SIZE=4]UWAGA ŚLEDZIE, LOLEK DO DOMU JEDZIE!!!!![/SIZE]:laola: Quote
Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Może wpiszcie w tytuł, ze transport na trasie potrzebny? Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 narazie szukam kogoś kto z Warszawy na połowę trasy się z nami umówi i dooooopa .... :( A tu będzie czas i konkret aby Czarnuszka Dolara jak naszybciej dostarczy do Iwony ... ehhhh - dobrze ze jeden i drugi do stolicy ... Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 niestety pomóc nie moge, ale powiedziec, ze sie ciesze, ze Lol znalazł dom to musze albiemu pytala czy nie mozemy pomoc w sprawie Lolka, a ja nie obczaiłam, ze on dom znalazł teraz zrobiłam rozkminę.... skoro o to zapytała to znaczy, że... aaaa Lolek ma dom! ;) wiem bystrzak ze mnie 4 godziny pozniej reaguję... Quote
t_kasiek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 KURCZE - no ja ani rodzice nie jezdzimy do Warszawy :( Quote
Neczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 oh mru, znowu ten refleks :D:D ...jak u Czesia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A gdzie jest ta połowa drogi do Warszawy wg Was? I o co chodzi z tym drugim pieskiem, gdzie trzeba go dowieżć/wywieźć? Czego potrzebujecie? Może uda mi się pomóc. Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 OK rozmawialam z Iwonką przyszłą towarzyszką Lolka, przyjedzie po niego z Elbląga do Radomia więc problem jeden z głowy mamy, drugi problem mniej zabierze Czarnuszka a teraz nasze zajęcie - musimy na piątek znaleźć transport dla chlpakow z Rzeszowa do Radomia ... Co więcej - moja wielka prosba Neczuś do Ciebie bo wiem, że jtro jedziesz z Halcią - pilnujcie telefonu bo będę dzwonić prosić kierownika aby odrobaczyć Czarnuszka bo to cholernie ważne. Powiedz kierownikowi ja i tak dzwonić będę pogadać z nim ... Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='elmira']A gdzie jest ta połowa drogi do Warszawy wg Was? I o co chodzi z tym drugim pieskiem, gdzie trzeba go dowieżć/wywieźć? Czego potrzebujecie? Może uda mi się pomóc.[/quote] Elimra dzięki wielkie :) :loveu::loveu:transport się znalazł od Radomia dalej teraz my musimy zorganizować dowóz od siebie :) Quote
elmira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Oj błyskawicznie działacie. :) Chciałam pomóc. Trzymam za Was kciuki. Niech Wam wszystko bez problemów przebiegnie. Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 elmira mówię wprost ... jeśli będę potrzebować pomocy będę Cie zaczepiać dobrze? bo naprawdę często mamy problem z dojazdami - mogę ? :) Quote
Neczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='albiemu'](...)Co więcej - moja wielka prosba Neczuś do Ciebie bo wiem, że jtro jedziesz z Halcią - pilnujcie telefonu bo będę dzwonić prosić kierownika aby odrobaczyć Czarnuszka bo to cholernie ważne. Powiedz kierownikowi ja i tak dzwonić będę pogadać z nim ...[/quote] Ja o Halciowym zapomnę telefonie napewno, ale swojego będę pilnowała, więc dzwoń śmiało :);) Quote
elmira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Odpowiadam wprost :) Zaczepiaj. Co prawda grasuję tylko po Mazowszu, ale może się przydam? :diabloti: Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 dziękuję :) nie znasz dnia ani godziny :D hehehe DZIĘKI raz jeszcze :) Quote
irysek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 i jak? kiedy loleczek do nowego domu dotrze? bolek juz dupke grzeje ponad tydzien, taki to pozyje :) Quote
albiemu Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 jutro Lolek przyjedzie do Rzeszowa i u Beci czeka na transport do piątku :) Przyjedzie po niego jego pańcia Iwonka :) Quote
Recommended Posts