SZPiLKA23 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dzis wiele kontaktu z nim nie miałam bo odpchlałam psy fiprexem w areozolu i tylko mizialismy sie przez sietke bo do niego nie doszłysmy, ale była zainteresowany i nie bał sie złowieszczego psyt psyt tak jak reszta :) ogolenie z kolega sie zaprzyjaznił i razem dobrze sie czuja:) Quote
Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jakie tam dobranoc!!!Bredzi Ciotka:razz::razz::razz: Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Tall......... znowu Ty ! :eviltong::diabloti: :evil_lol::evil_lol: Ja jednak już daję sobie chyba spokój z kompem jak na dziś, te kilka dni pod rząd u Orzeszków robią swoje... :roll: Quote
Talcott Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 To blablanoc!!! :loveu:Ja też padam na nos bo Pat jejej Quote
sloneczko76 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Slodkich Snow Loleczku..........i Wam Cioteczki........dziekuje Wam Za Opieke Nad Pieknym Lolkiem Quote
MagdaH Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie żartuj, Neczka, taka młoda godzina:lol: Hopsiam Lolcia, bo moja (nie)święta trójca już wyhopsiana:loveu:. Ojej, a ja miałam nadzieję, że Lolo dziś jakiś fajny domek wyhaczy...a tu nic...:shake: Quote
epe Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja wierzę,że Zekiye znajdzie domek dla Lolusia!:lol: Na wątku psa z Wrocławia,któremu znalazła dom u swojego taty,napisała,że teraz mocno się stara o domek dla Lolusia!:lol: Quote
Becia66 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Loluś wczoraj radosny, ganiał po boksie i nawet podchodził na wołanie. Jest nieżle, teraz widać że w nowym domku szybko by stanął na nogi...:lol: Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Loluniu,tak ten domek potrzebny,ale mysle ze uroda ci w tym pomoze. Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Piekny kudłaty ,biały Lolek szuka kochajacego domku. Quote
EVA2406 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Talcott']Ale znajdzie, na pewno[/quote] Ja też w to wierzę, przecież to takie cudo :lol: Quote
Recommended Posts