Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to nie? Dla mojego żarcie to sens życia. On wstaje by jeść, kładzie się by coś zjeść, wykonuje komendy by coś zjeść... mam wymieniać dalej?

Posted

my na spacer ranny idziemy yyy.... ok 12 :eviltong: tzn jak mam wolne :eviltong: bo jak rano wstaję do pracy to o 7...masakra :evil_lol::evil_lol:
nie wyobrażam sobie mieć wolne i wsatawać o 8 na spacer z psem :diabloti:

Posted

U mnie w dzień wychodzimy przeróżnie.... za to ostatnio prawie co noc idziemy na spacer ok. 3 w nocy i łazimy gdzieś z godzinkę - cierpię na bezsenność, przynajmniej młoda na tym korzysta, bo ona spacerki lubi zawsze, o dowolnej porze dnia i nocy ;)

Posted

[quote name='Vectra']ale Bonsai , nie napisała że wstaje :diabloti:
do trzeciej jeszcze się nie kładła .....
nie Bonsai tylko Bonsai_88 :diabloti: bo na forum jest jeszvz jedna Bonsai, Bonsai a nie Bonsai_88 :evil_lol::evil_lol:

haha wybaczcie,odbija mi :eviltong:

Posted

mój pies lubi chodzić na spacery z samego rana.Ale żeby poszedł na spacer po 21 to nie da się go zmusić.Ani siłą ani najlepszymi smakołykami nie wyciągnie się go z łóżka :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']nie Bonsai tylko Bonsai_88 :diabloti: bo na forum jest jeszvz jedna Bonsai, Bonsai a nie Bonsai_88 :evil_lol::evil_lol:

haha wybaczcie,odbija mi :eviltong:
no to fakt :diabloti: w związku że Bonsai znam długo .... to taki nawyk :evil_lol: :evil_lol:

wybacz że nie dopisuje tych cyferek :modla:

:diabloti:

Posted

My chodzimy różnie... Rano 9.oo-11.00 zależy o której wstanę,później o 13-14, następny koło 17, wieczorny 20-21 i ostatni jak wrócę do domu to zwykle koło 22.. No ale VIki nauczyła się że mama zabiera ją ze sobą do łazienki koło godziny 4-5 i Viki załatwia się na kafelkach..:razz:

Posted

[quote name='Skibka']My chodzimy różnie... Rano 9.oo-11.00 zależy o której wstanę,później o 13-14, następny koło 17, wieczorny 20-21 i ostatni jak wrócę do domu to zwykle koło 22.. No ale VIki nauczyła się że mama zabiera ją ze sobą do łazienki koło godziny 4-5 i Viki załatwia się na kafelkach..:razz:
haha a moja kumpela ma w planach nauczyć swoją labradorkę siusiania rano w prysznicu :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']haha a moja kumpela ma w planach nauczyć swoją labradorkę siusiania rano w prysznicu :evil_lol:

A wszystko z nią wporządku?

Posted

a to wcale nie głupi pomysł z tym prysznicem ..... przydało by się , szczególnie jak pada deszcz/śnieg .... bo moje czarne wcale wtedy nie wychodzą :diabloti: