Neigh Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='mysza 1'][/B] Wiem;), tak poważnie to Gosia ma złote serce i zawsze chce pomóc ale sama już nie wyrabia. Nutusiu, to będziesz miała niezłe wyzwanie z tymi bazarkami. Zawsze zamieszanie jest z bazarkami. Ty i tak przekazałaś tylko fotki, do niedobrej Neigh pisałam :evil_lol: Mam w domu fajną fotkę Twoją z Tosią. Mogę wstawić i upublicznić Twój wizerunek?:evil_lol:[/QUOTE] Sie nie poczuwam - posiadanie ludzi na własność jest zakazane! A powazniej......nooo wiem wiem - tylko co mam zrobić? Dług mi w lecznicy rośnie w tempie zastraszajacym. O pomoc w ogłoszeniach juz nie prosze nawet ( tylko grzecznie płace...) a i tak dupa. Moge sobie głowe popiołem posypać, jesli komus to humor poprawi:( Quote
Neigh Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='mysza 1'][/B] Mam w domu fajną fotkę Twoją z Tosią. Mogę wstawić i upublicznić Twój wizerunek?:evil_lol:[/QUOTE] Zrób to.........ale za kasę.........w sensie upublicznisz jej zdjecie...... Quote
Nutusia Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='mysza 1'][/B] Mam w domu fajną fotkę Twoją z Tosią. Mogę wstawić i upublicznić Twój wizerunek?:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Purple]No ja nie wiem czy mój wizerunek nie wystraszy łośkowych fanów :cool3: Rozumiem, że fotka ładna, bo... Tośka ładna! :razz: Ale trudno - raz kozie śmierć - dawaj! Szczególnie, że fota sprzed ponad roku..[/COLOR].:evil_lol: [COLOR=Purple]Bros, dzięki za cud bazarek! Od razu mi się młodość przypomniała, jak to będąc w ognisku teatralnym u Machulskich grałam... Kubusia Puchatka! :lol: A potem idę sobie pewnego dnia Grójecką, widzę jak dziecko pokazuje mnie palcem i słyszę jak wrzeszczy ciągnąc ojca za rękaw: "Tato, Tato, to ten niedźwiedź!!!!!"[/COLOR] T[COLOR=Purple]ak więc Mysza, nie krępuj się - pokazuj NIEDŹWIEDZIA![/COLOR] :diabloti: Quote
bros Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 jej to nam się para robi Łośka i Niedżwiedzica :) moja córka nie ma oporów i w takich strojach biega na spacery , a ja bardzo lubię jej odwage i luzik punkowski :) sama mam podobnie od kiedy z psem szaleję po łąkach i polach :) Quote
Nutusia Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='Neigh']Zrób to.........ale za kasę.........w sensie upublicznisz jej zdjecie......[/QUOTE] [COLOR=Purple]No proszę! Neigh, Ty to masz łeb! Tylko kto złamany grosz zapłaci z mój, pożal się Boże, wizerunek?... Gdyby chociaż strój misiowy z brosowego bazarku był w moim rozmiarze, to można by pokazać Niedźwiedzia, a tak?... [/COLOR] Quote
Nutusia Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='Nutusia'][COLOR=Purple]Tylko kto złamany grosz zapłaci z mój, pożal się Boże, wizerunek?... [/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Purple]Nie no... Po namyśle doszłam jednak do wniosku, że w życiu trzeba się cenić, a przede wszystkim podnieść samoocenę i poczucie własnej wartości! Doszłam zatem do konstatacji, że mój wizerunek jest absolutnie bezcenny, a co za tym idzie nie da się przeliczyć na pieniądze, więc Mysza... nie krępuj się! :) [/COLOR] Quote
AMIGA Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Nutusia'][COLOR=Purple] że mój wizerunek jest absolutnie bezcenny, a co za tym idzie nie da się przeliczyć na pieniądze, :) [/COLOR][/QUOTE] No wreszcie ktoś uwierzyl w Siebie. I tak trzymać proszę. Bezcenna ;) , a doszło moje pw do Ciebie? Quote
Tora&Faro Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Bardzo się cieszę że Tosca ma się troszkę lepiej:) martwi mnie natomiast że bazarek tak cienko nam idzie:( Poreklamujcie jesli możecie dziewczyny, kilka stron wcześniej wstawiałam link.... Quote
Tora&Faro Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nutusiu fotki nie dotarły, nie mam żadnego maila od Ciebie Kochana. Quote
Nutusia Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [COLOR=Purple]Amigo, PW dostałam, z Agą rozmawiałam i będziemy "kombinować" ;) Gosia, zdjęć jeszcze nie wysłałam, bo mi ich nie zgrali z aparatu. Mają to zrobić dziś wieczorem (ech, tak to jest jak człowiek jest od kogoś zależny [/COLOR] [COLOR=Purple]:shake:). Muszę jeszcze zrobić opisy, nie nadążam! :placz: Ale jutro najpóźniej wieczorem powinnam Ci wysłać. Wczoraj późno wróciliśmy, bo sama ze sobą musiałam do lekarza, a potem w naszy wsi prąd wyłączyli i tzw. doopa :( Ale dzięki temu, przy lampie naftowej, skończyłam smażenie jabłek z aronią, bo by się wszystko w diabły zmarnowało! W sobotę muszę jechać do Synia do Łodzi, no muszę po prostu. Psi zostają pod opieką mojej kochanej Kasi, bo nie będzie nas cały dzień do późnej nocy, ale mogę być o nie całkiem spokojna. W niedzielę cały dzień poświęcam kolejnym fotkom, opisom itp. Wczoraj od mojej Przyjaciółki przytargałam trzy torbiszcza i parę pudełek z kolejnymi fantami (chyba zabawki i ubrania dla chłopca - jeszcze nie zdążyłam się rozeznać). Dzięki Przekochanym niżej wymienionym, Łoś ma fundusze na rozpoczęcie kuracji (jakiej, zadecydujemy pewnie dziś podczas wizyty u Doktora): Ewa Marta - 100 zł Amiga - 30 zł Figa33 - 50 zł Ellig - 50 zł Bros - 50 zł (to chyba z bazarku, tak Karolku?...) Razem 280 zł!!!! (uzupełniam zaraz post rozliczeniowy) Pomogła nam także Ronja i Malicja - jak tylko przyjdą pieniążki, od razu dam znać. DZIĘ-KU-JE-MY!!!!:loveu: Łosiątko ma się w miarę dobrze. Maszeruje ile trzeba, choć jak się zasiedzi w ogrodzie dłużej niż kwadrans, widać, że jest zmęczona. Kolejny zastrzyk z Metacamu poszedł, Arthroflex od Cioci Gosi zażywamy, preparat od Cioci Ellig też... Będzie dobrze, bo jakie Łoś ma inne wyjście przy takiej "obstawie"?... :)[/COLOR] Quote
Tora&Faro Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Kochana ja Cię absoltunie nie poganiam, nie spieszy się...napisałam że nic nie dotarło bo myślałam że gdzieś maila wcięło;) Cieszę się że możecie zacząć kurację:loveu: będzie dobrze, wiele osób się martwi o Tosinkę:) Quote
Nutusia Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [COLOR=Purple]To ja samą siebie próbuję pogonić! :) Ale może w moim wieku gonienie sprawia tylko zadyszkę, więc szans na złapanie własnego ogona raczej nie mam. Że będzie dobrze - wierzę w to święcie! W końcu co to jest szóste życie, prawda?... :) Nie od dziś wiadomo, że Tośka to czarownica jest! :) [/COLOR] Quote
Neigh Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 A ja tak sobie własnie siedzę.........dopiero o 13.00 musze wyjść.....i patrzac za okno, gdzie zimno i deszcz i sie cieszę - kurcze jak to fajnie, ze sie to kolorową udało odłowic. Dzis miałam fajny telefon......Nooo zobaczymy czy cos z niego będzie. Juz jeden taki był i zamilkł.....ten jest obiecujacy - ale nic pozyjom, uwidim:-) Quote
mysza 1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Neigh']Sie nie poczuwam - posiadanie ludzi na własność jest zakazane! A powazniej......nooo wiem wiem - tylko co mam zrobić? Dług mi w lecznicy rośnie w tempie zastraszajacym. O pomoc w ogłoszeniach juz nie prosze nawet ( tylko grzecznie płace...) a i tak dupa. Moge sobie głowe popiołem posypać, jesli komus to humor poprawi:([/QUOTE] Nie syp popiołem ino miej litość nad innymi :evil_lol: Bazarek zrób lepiej ;):eviltong: Quote
mysza 1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Nutusia'][COLOR=Purple]Nie no... Po namyśle doszłam jednak do wniosku, że w życiu trzeba się cenić, a przede wszystkim podnieść samoocenę i poczucie własnej wartości! Doszłam zatem do konstatacji, że mój wizerunek jest absolutnie bezcenny, a co za tym idzie nie da się przeliczyć na pieniądze, więc Mysza... nie krępuj się! :) [/COLOR][/QUOTE] Wieczorkiem będzie;) Wczoraj tu nie zajrzałam, męczyłam sie z bazarem, coś mi komp nie współpracował. Quote
bros Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Nutusia'][COLOR=Purple]Amigo, PW dostałam, z Agą rozmawiałam i będziemy "kombinować" ;) Dzięki Przekochanym niżej wymienionym, Łoś ma fundusze na rozpoczęcie kuracji (jakiej, zadecydujemy pewnie dziś podczas wizyty u Doktora): Ewa Marta - 100 zł Amiga - 30 zł Figa33 - 50 zł Ellig - 50 zł [B]Bros - 50 zł (to chyba z bazarku, tak Karolku?...)[/B] Razem 280 zł!!!! (uzupełniam zaraz post rozliczeniowy) Pomogła nam także Ronja i Malicja - jak tylko przyjdą pieniążki, od razu dam znać. DZIĘ-KU-JE-MY!!!!:loveu: Łosiątko ma się w miarę dobrze. Maszeruje ile trzeba, choć jak się zasiedzi w ogrodzie dłużej niż kwadrans, widać, że jest zmęczona. Kolejny zastrzyk z Metacamu poszedł, Arthroflex od Cioci Gosi zażywamy, preparat od Cioci Ellig też... Będzie dobrze, bo jakie Łoś ma inne wyjście przy takiej "obstawie"?... :)[/COLOR][/QUOTE] tak tak Nutusiu to polowa z jeszcze nie rozliczonego do końca bazarku Quote
mysza 1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Nie macie tymczasu dla szczeniąt? 7 pod gołym niebem, w Broku, tam ludzie mordują psy, fatalna sytuacja :-( [url]http://www.dogomania.pl/threads/194977-7MALUCH%C3%93W-KOCZUJE-POD-CMENTARZEM-W-BROKU-b%C5%82agam-o-pomoc-ONE-ZGIN%C4%84-TRAGICZNIE-[/url]! Quote
mysza 1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Coś pusto tutaj. To ja fotkę prezentuję ;) [URL=http://img84.imageshack.us/i/warszawa91.jpg/][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/9167/warszawa91.jpg[/IMG][/URL] Quote
lilk_a Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 tak będzie wyglądać allegro Tosi , przydałby się jakiś kontakt , ale niekoniecznie [URL="http://allegro.pl/chora-tosca-owczarek-prosi-o-pomoc-w-leczeniu-i1264517049.html"]allegro Tosi[/URL] uwagi mile widziane , jeszcze nie wystawione , napiszcie czy mają być wyróżnienia i jakie Quote
mysza 1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='lilk_a']tak będzie wyglądać allegro Tosi , przydałby się jakiś kontakt , ale niekoniecznie [URL="http://allegro.pl/chora-tosca-owczarek-prosi-o-pomoc-w-leczeniu-i1264517049.html"]allegro Tosi[/URL] uwagi mile widziane , jeszcze nie wystawione , napiszcie czy mają być wyróżnienia i jakie[/QUOTE] A może to gorsze, straszne zdjęcie jak Tosca łysa :( dać na miniaturkę? Wyróżnienie opłacę, nie znam się, takie za 12 zł zwykle daję. Może jeszcze podświetlenie? Też zapłacę. Quote
Tora&Faro Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Piękne to allegro.....widać ile Tosia przeszła:( wzruszające naprawdę..... Quote
mysza 1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Piękne, wzruszające allegro. Biedna ta Tosina :-(:-(:-( strasznie. na tej mojej fotce pięknie wyglądała, pamiętam jak ciastka wsuwała, łakomczuch jeden :loveu: Quote
Tora&Faro Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Znowu napisałyśmy w tym samym czasie:) jak zwykle:loveu: Quote
Recommended Posts