ewa36 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='gusia0106']A ja melduję odebranie rzeczy bazrkowych i chęć bazarku wykonania ;)[/quote] Ooooo, Ciocia Gusia, suuuuper, idziemy do przodu :lol::multi: A reszta Ciotek nie smęcić tylko rowy ruszyć i na zlot :diabloti: Wsztd takie młode Ciotki a marudzą jak stare chłopy :diabloti: (wiem bo mój chłopiec prawie 47 letni tak marudzi ale za to bardzo to przeżywa kiedy mu powiem :evil_lol:) Ciocia Nutusia ja nie wiem co jest probacti wysłałam wcześniej od bazarro, które już dotarło :shake: potwierdzam na Ogrodową aż z przejęcia odkopałam dowód nadnia :p Quote
Ra_dunia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 no to stanowczo już powinien być... ech ta poczta :mad: Quote
gusia0106 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A ja wczoraj zrobiłam zdjęcia, więc dzisiaj będzie bazarek :razz: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [quote name='gusia0106']A ja wczoraj zrobiłam zdjęcia, więc dzisiaj będzie bazarek :razz:[/quote] :multi::multi::multi::multi: Quote
gusia0106 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ta dam, ta daaaaaaaaaaaaaaaaaaam :cool3: Zapraszam znaczy :cool3: Bazarek odsłona 1 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-ksiazki-wiele-gatunkow-super-jakosc-dla-toski-do-04-06-g-23-59-a-138573/#post12349627[/URL] To Wy tu sobie Ciotki oglądajcie i reklamujcie na zaprzyjaźnionych wątkach, a ja idę robić odsłonę drugą ;) Quote
gusia0106 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 No i jest odsłona druga ;) Ta dam, ta daaaaaaaam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/damsko-meski-bazarek-ciuszkowy-dla-toski-do-04-06-g-23-59-a-138579/#post12349963[/URL] Proszę i zapraszam :evil_lol: Quote
ewa36 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 O jaaaaaa, Ciocia Gusia :multi: No jesteś wielka :loveu: co tu dużo gadać :lol: Quote
gusia0106 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 W pasie zwłaszcza :evil_lol: I już się coś sprzedało nawet więc będą jakieś pieniądze dla Toski :cool3: Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 sprzedało, sprzedało :multi: Nawet ja skusiłam się na książkę :razz: Quote
ewa36 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A ja na bluzę :eviltong: Nie ma to jak kazirodztwo bazarkowe :diabloti: Quote
Ra_dunia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 I bardzo dobrze :D Ruch w interesie musi być :evil_lol: Quote
Frotka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Uzupełniłam pierwszy post, zgodnie z tym, co przesłała mi irenaka. Quote
Nutusia Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [quote name='Frotka']Uzupełniłam pierwszy post, zgodnie z tym, co przesłała mi irenaka.[/quote] [COLOR=purple]Bardzo dziękujemy. :loveu:[/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple]Ludziska Kochane, bardzo dziękujemy za wszelką pomoc![/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple]Przepraszam, że nie zachwyciłam się od razu, ale u naszego kocia Dzionka zdiagnozowano jednak nowotwór nieoperacyjny :placz: Usadowił się drań na szczęce i już przeniknął do kości. Pozostaje nam opieka paliatywna. Póki co, kocisko czuje się dobrze, ma apetyt, mruczy i funkcjonuje normalnie, nieświadome nadchodzącego końca. Ile to potrwa - nie wiadomo... [/COLOR] [COLOR=purple]Ulgę przynosi mi tylko świadomość, że podarowałam mu 6 lat życia. Gdybym się nie zgodziła, żeby koleżanka zgarnęła go z ulicy i przywiozła do mnie, pewna miłośniczka tylko swojego kota by go złapała i uśpiła. Ech...[/COLOR] [COLOR=#800080][/COLOR] [COLOR=#800080]U Toskanki w miarę OK. Pogoda nam się nieco spsuła, więc nici z całodniowych pobytów w ogrodzie. Sierść wyłazi, co jest najbardziej widoczne na chodniku w holu i podczas prania psa... Za tydzień wizyta u Doktora - on nie widzi jej codziennie, więc ma na nią inne spojrzenie :evil_lol:[/COLOR] Quote
Nutusia Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [quote name='ewa36']Ps 15 maja wysłałam probacti :lying:[/quote] [COLOR=purple]Ewuś, fatum jakie, czy co?... Do dziś przesyłka nie dotarła. :placz: Napisz mi może na pw na jaki adres wysłałaś...[/COLOR] [COLOR=purple][/COLOR] [COLOR=purple]Choć z drugiej strony się pocieszam, bo jak mi dziewczyny wysyłały ubranko dla Tośki, żeby jej łysy zadek nie przymarzał zimą, to też szło chyba przez Chiny![/COLOR] :shake: Quote
majqa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Cieszę się, że z Toscą wszystko idzie ku dobremu. Bardzo mi przykro natomiast z powodu kiciaczka. :-( Quote
ewa36 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='Nutusia'][COLOR=purple]Ewuś, fatum jakie, czy co?... Do dziś przesyłka nie dotarła. :placz: Napisz mi może na pw na jaki adres wysłałaś...[/COLOR] [COLOR=purple]Choć z drugiej strony się pocieszam, bo jak mi dziewczyny wysyłały ubranko dla Tośki, żeby jej łysy zadek nie przymarzał zimą, to też szło chyba przez Chiny![/COLOR] :shake:[/quote] Nutusiu probacti poszło na Ogrodową :crazyeye: Na ten sam adres co przekazy dla Tośki :shake: no szok Quote
ewa36 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Nutusiu, bardzo mi przykro z powodu kociska. Wszystkie jesteśmy z Tobą kochana :-( Quote
Ra_dunia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Biedny Dzionek :( dobrze, że do Was trafił. Tosca to ty już bądź grzeczna i zdrowa - nie przysparzaj Nutusi dodatkowych zmartwień... Quote
Nutusia Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Ra_dunia']Biedny Dzionek :( dobrze, że do Was trafił. Tosca to ty już bądź grzeczna i zdrowa - nie przysparzaj Nutusi dodatkowych zmartwień...[/quote] [COLOR=darkorchid]Na razie trzyma się słowa danego Ciotkom i nie rozrabia. No... wczoraj rozpracowała muszelkę, ale co tam! Ona ma jakąś paranoję - gdze dorwie muszelkę (a mam ich sporo, szczególnie w jednej z łazienek), zaraz ją musi w drobny mak pogryźć...[/COLOR] [COLOR=darkorchid]Linieje jak opętana. Nawet próbowałam jej wyczesać portki, ale nie była zachwycona :mad: Dziś przepierka psia, w czwartek wizyta u Doktora. Ewcia, przesyłka chyba zaginęła, bo ani widu ani słychu... :placz: Może reklamację złóż na tej przeklętej poczcie polskiej!!!! Moje dziecko dokumenty do szkół powysyłało pocztą - aż strach się bać czy dotrą - żeby nie wyszło, że go do egzaminu potem nie dopuszczą...[/COLOR] :shake: Quote
Ra_dunia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Poczta rzeczywiście jest do ... bani i jeszcze opłaty straszne pobiera... :shake: dobrze, że Tosca taka grzeczna i słucha ciotki :) Quote
ewa36 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No nie. Trzy opakowania. Reklamację złoże, mam na szczęście dowód nadania. Wyślę jeszcze raz. Quote
ewa36 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Tosia w górę ! Bazary mkną no kobietą sukcesu zostaniesz jak nic :cool3: Quote
Nutusia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='ewa36']Tosia w górę ! Bazary mkną no kobietą sukcesu zostaniesz jak nic :cool3:[/quote] [COLOR=purple]Jeśli chodzi o sukcesy, to ona na razie sukces-ywnie linieje...:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=purple]Reszta w normie, śpiewactwo, całuśność i żebractwo nawet powyżej normy[/COLOR] :lol: Quote
agamika Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 u mnie normy żebracze są zaburzone, a ze Tosca coś z Krk musiała zabrać :diabloti: to przejęła normy moich psów :eviltong: myślę ze MUSIMY tam się wybrać z Amigą i tej 4rołapej małpie osobiście wytłuc z tyłka chorowanie :mad: Quote
Recommended Posts