Wunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ra_dunia napisał(a):nooo... bo ja straaaszna jestem straaaaszna Ra :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Ra_dunia napisał(a):nooo... bo ja straaaszna jestem taaa....ciekawe z której strony:):evil_lol: Quote
mmd Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Nawet maila dostałam, że tak bywa... liczą na zrozumienie i takie tam... Napisał facet, więc coś w tym jest. Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 hahaha :) no ładnie :) Lu - jak to z której? z tej drugiej :evil_lol: Quote
polubek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ra_dunia napisał(a):nooo... bo ja straaaszna jestem Lu_Gosiak napisał(a):taaa....ciekawe z której strony:):evil_lol: jak to z której? z góry, z dołu i spod stołu :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Kurcze - Polubek mnie rozszyfrowała. Spod stołu jestem najstraszniejsza :evil_lol: Quote
mmd Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ra_dunia napisał(a):Kurcze - Polubek mnie rozszyfrowała. Spod stołu jestem najstraszniejsza :evil_lol: A to trzeba sie aż tak upijać i jeszcze awanturować??? Lu, jak tam kampania? Miałaś oferty, nie licząc matrymonialnych? Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 mmd napisał(a):... Lu, jak tam kampania? Miałaś oferty, nie licząc matrymonialnych? zero...sluchaj nawet matrymonialnych nie bylo:( Quote
mmd Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To się pogniewam na Wrocław. Może coś z tytułem, może jeszcze w tekście pogrzebać, ja nic nie wymyślę, bo mam totalną pustkę w głowie i tak będzie do środy. Teraz muszę iść sobie, spałam tylko 5 godzin i już ledwo zipię. A jutro maratoniku część kolejna, tym razem po wydziale. Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 tytuł jest ok..jakby Ktos byl zainteresowany toby chociaz maila napisal czy cokolwiek, musimy poczekac, ale wiem, ze juz niedlugo:) potega podświadomości musi zadzialac Quote
Ra_dunia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dzień dobry :) Jeszcze chwileczkę jeszcze momencik domki przy Tolku zaczną się kręcić ;) Quote
mmd Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dopisałam chłopakowi, że jest zrównoważony i wielkości labradora. Może odstraszać tym, że wydaje się wielki. Niby na zdjęciach widać, jaki jest, ale ja też dałam się nabrać, że to prawie lew - on ma sporą łepetynkę i może dlatego... Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 mmd napisał(a):Dopisałam chłopakowi, że jest zrównoważony i wielkości labradora. Może odstraszać tym, że wydaje się wielki. Niby na zdjęciach widać, jaki jest, ale ja też dałam się nabrać, że to prawie lew - on ma sporą łepetynkę i może dlatego... super dokladnie tak, wielkośc jak moj labek - tylko wlasnie łeb szerszy:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 ciotki uciekły i watku musialam szukac daleko w subskrypcjach:mad::mad::mad: kurcze masakra...dzis Tolek mial byc w dwóch gazetach i ani jednego telefonu:placz::placz: Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 _Goldenek2 napisał(a):może przez weekend brak telefonu? jak kiedys mialam w tej samej gazecie ogłoszenie mlodej onki to jak rano w dzien wydania gazety wstalam to na telefonie mialam 21 nieodebranych polaczen....liczylam, ze dzis bedzie podobnie:D:D:D Quote
_Goldenek2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Optymistka.... Idą wakacje...to dla psów ciężki okres :( Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Optymistka.... staram sie :) ciężki, nie ciężki Tolek musi znaleźć dom, bo inne biedy w kolejce czekają:evil_lol:, a On juz jest gotowy.....dzieki galerii mmd na gumetree Tolek juz ma ponad 300 wejsc..... atakujemy Tolkiem z wszystkich stron, wiec w koncu Ktos sie skusi - musi:p..przypuszczam, ze ludzie pewnie patrza na Jego wiek - 6 lat to dla niektorzych schyłek prawie, ze życia:( Quote
_Goldenek2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 no niestety... a mało kto bierze pod uwagę jakie korzyści są z adoptowania dorosłego psa :). Szczególnie ludzie starsi powinni się decydować na dorosłe psy, a nie na pełne życia szczeniaki..... No cóż... Trzymam mocno kciuki za Tolka. To śliczny psiak :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 dokladnie:) dzieki - im wiecej kciuków i pozytywnych wibracji wokół Tolka tym szybciej znajdzie sie domek:) Quote
mmd Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Oj, tak... szczeniak może i fajnie wygląda, pocieszny jest i w ogóle słodki, ale nie polecałabym brykającego szczeniaka nikomu, kto nie ma oceanu czasu i siły jak koń. A już przestawienie się ze staruszka na szczyla to ogólnie porażka... a tak bywa, że odejdzie stary pies i ten nowy trafia do schronu, bo demoluje, rozrabia, obgryza... po iluś latach bycia ze zrównoważonym psem, wychowanym to jest naprawdę trudne - wychować, latać co chwilę na siusiu, bawić się itd. Są ludzie, którzy lubią starsze psy i Tolek się doczeka. Quote
Recommended Posts