Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ra_dunia napisał(a):
nooo... bo ja straaaszna jestem

Lu_Gosiak napisał(a):
taaa....ciekawe z której strony:):evil_lol:

jak to z której?
z góry, z dołu i spod stołu :evil_lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Kurcze - Polubek mnie rozszyfrowała. Spod stołu jestem najstraszniejsza :evil_lol:

A to trzeba sie aż tak upijać i jeszcze awanturować???

Lu, jak tam kampania? Miałaś oferty, nie licząc matrymonialnych?

Posted

To się pogniewam na Wrocław.

Może coś z tytułem, może jeszcze w tekście pogrzebać, ja nic nie wymyślę, bo mam totalną pustkę w głowie i tak będzie do środy.
Teraz muszę iść sobie, spałam tylko 5 godzin i już ledwo zipię. A jutro maratoniku część kolejna, tym razem po wydziale.

Posted

Dopisałam chłopakowi, że jest zrównoważony i wielkości labradora. Może odstraszać tym, że wydaje się wielki. Niby na zdjęciach widać, jaki jest, ale ja też dałam się nabrać, że to prawie lew - on ma sporą łepetynkę i może dlatego...

Posted

mmd napisał(a):
Dopisałam chłopakowi, że jest zrównoważony i wielkości labradora. Może odstraszać tym, że wydaje się wielki. Niby na zdjęciach widać, jaki jest, ale ja też dałam się nabrać, że to prawie lew - on ma sporą łepetynkę i może dlatego...

super dokladnie tak, wielkośc jak moj labek - tylko wlasnie łeb szerszy:)

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
może przez weekend brak telefonu?

jak kiedys mialam w tej samej gazecie ogłoszenie mlodej onki to jak rano w dzien wydania gazety wstalam to na telefonie mialam 21 nieodebranych polaczen....liczylam, ze dzis bedzie podobnie:D:D:D

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Optymistka....

staram sie :)
ciężki, nie ciężki Tolek musi znaleźć dom, bo inne biedy w kolejce czekają:evil_lol:, a On juz jest gotowy.....dzieki galerii mmd na gumetree Tolek juz ma ponad 300 wejsc..... atakujemy Tolkiem z wszystkich stron, wiec w koncu Ktos sie skusi - musi:p..przypuszczam, ze ludzie pewnie patrza na Jego wiek - 6 lat to dla niektorzych schyłek prawie, ze życia:(

Posted

no niestety... a mało kto bierze pod uwagę jakie korzyści są z adoptowania dorosłego psa :). Szczególnie ludzie starsi powinni się decydować na dorosłe psy, a nie na pełne życia szczeniaki..... No cóż... Trzymam mocno kciuki za Tolka. To śliczny psiak :)

Posted

Oj, tak... szczeniak może i fajnie wygląda, pocieszny jest i w ogóle słodki, ale nie polecałabym brykającego szczeniaka nikomu, kto nie ma oceanu czasu i siły jak koń. A już przestawienie się ze staruszka na szczyla to ogólnie porażka... a tak bywa, że odejdzie stary pies i ten nowy trafia do schronu, bo demoluje, rozrabia, obgryza... po iluś latach bycia ze zrównoważonym psem, wychowanym to jest naprawdę trudne - wychować, latać co chwilę na siusiu, bawić się itd.

Są ludzie, którzy lubią starsze psy i Tolek się doczeka.