DuDziaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [SIZE=6]POTRZEBUJEMY POMOCY!!!!!!! Sytuacja suczki wygląda następująco.... Znaleziona zostala pod Kielcami w Nowinach... Potrzebna byla pilna sterylka ponieważ dostała cieczki :-( i okolicznepsy chcialy ja zameczyć :placz: Dzis jest juz około 3 tyg.po cieczce i napewno pokryta ;( Tam blisko jest bardzo ruchliwa droga i to kolejny problem :shake: Jutro bedzie miala wykonywana sterylke... Na 2 dni zostaje u naszej nieocenionej p. Ani na nast. 5 idzie do mnie :-( u mnie nie ma mowy o dłuższym DT :placz: I suczka bedzie musiala wrocic na ulice i choc juz wysterylizowana jej problem nadal istnieje :placz: BłAGAMY O POMOC!!!!!!!! Ja nie wyobrażam sobie odwiezienia jej tam spowrotem :placz: Quote
erka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Sunia ma tylko tymczas na kilka dni dni po sterylce. Potem nie mamy co z nia zrobić. Musiałaby wrócić na wieś , skąd została przywieziona. A tam nie ma najmniejszych szans. Sunia koczowała tam przed domem kobiety, która dokarmia bezdomne psy. Była przeganiana przez sąsiadów kamieniami, bo tak traktuja wszystkie biedaki, które się tam gromadzą. A kobieta ta jest wyśmiewana i prześladowana przez całą wiochę. Trochę karmił ja też właściciel sklepu spożywczego, więc już "dobrzy ludzie":cool3: zdążyli zawiadomić San-Epid, że pies koczuje pod sklepem:mad:. U nas nie ma gdzie zostać, mamy dramatyczną sytuację, każdego dnia znajdujemy psy wymagające natychmiastowej pomocy. Już nie damy rady:shake:. Sunia bardzo łagodna i przemiła , lgnąca do człowieka. Prosimy o pomoc! Quote
erka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Podnoszę , bo super pilne! Ta kobieta z Nowin wybłagała nas,żebyśmy wysterylizowały tą sunię i przetrzymały kilka dni po sterylce. Ale to jest wszystko, co możemy zrobić. Ona nie ma gdzie jej zabrać z powrotem, wylądowałaby na ulicy. To może jeszcze nie byłaby teraz w lecie taka tragedia, ale nie przy takich ludziach, jak tam mieszkają . Mieszka tam wyjątkowa hołota, która unicestwiałaby wszystko, co tylko się rusza:angryy:. Bardzo dużo psów uratowałysmy już z tej miejscowości, to wiemy , jak tam jest. A sunia młodziutka, bardzo ładna, przemiła. Tak bardzo jej szkoda!:placz: Quote
DuDziaczek Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Eh... :placz: tyle razy widzialam tak rzucanie kamieniami w inne psiaki :shake: Domyslalm sie jak jest traktowana ta kobieta skoro ija kiedy s oberwalam kamieniem jak sie nad bezdomniakiem schyliłam w drodze na basen :-( A on chcial sie tytlko oprzytulic :placz: Quote
betel Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Allegro dla Warty. http://allegro.pl/item397412421_piekna_labkowata_warta_pilnie_szuka_domu_.html Quote
saga_86 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ona jest taka trochę labkowata na żywo, może by ją pokazać komuś od adopcji labków? Quote
betel Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 hiperłacze wstawione zapraszam do pobierania:lol: Quote
ewelinka_m Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 błagamy o pomoc! czasu coraz mniej, a sunia jest wspaniała... to taka przylepa, która się ciągle pcha do ludzi, żeby być głaskana:-( Quote
DuDziaczek Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Sucz. juz dostarczona do weta o 10:30.... trzymamy kciuki i PROSIMY o pomoc!!!!!!!!!!!! Quote
erka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Sunia już po sterylce. Szukamy domu pilnie, bo sunia będzie musiała wrócić na ulicę. Quote
erka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Przemiła labkowata młodziutka sunia szuka domu chociaż tymczasowego. Nie pozwólmy jej zginąć! Quote
kika22 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Warta to młoda sunka w „typie labradora”. Została znaleziona kolo Kielc, gdzie ktoś ja prawdopodobnie porzucił jak zbędny bagaż. Sunia błąkała się po osiedlu Nowiny. Tam była przeganiana przez „życzliwych” ludzi. Ma ok. roku. Warta to radosna, wesoła i otwarta do ludzi psinka. Uwielbia być miziana i lubi się przytulać. Warta umie chodzić na smyczy i jest idealnym psem do mieszkania. Sunia w tej chwili jest w domu tymczasowym, gdzie może zostać tylko kilka dni. Później będzie musiała wrócić na ulicę. Została wysterylizowana. Podaruj Warcie dom, a ona podaruje Ci swoje małe serduszko. Kontakt w sprawie adopcji 609-890204. Transport w miarę możliwości. Quote
kika22 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Warta jest już na e-metro, gumaterr Warszawa, alegratka, pineska, pajęczyna, kokosy, bono-polska, Quote
Recommended Posts