Ismena Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Cheritka napisał(a):A co się z Wami dzieje, że tak malo Was na galerii ?? Cały czas mam zepsute USB, dlatego zdjęć nie ma praktycznie w ogóle, czasami tylko korzystam z uprzejmości znajomych z aparatami. ;) Feigned napisał(a):a co to za cudeńko? drugie zdjęcie bomba :) To JAMAICA ISLAND OF LOVE Shepherds of Czyż "Layla". ;) Moje ciche, spełnione marzenie. ;) Illusion napisał(a):Czyżby nowy domownik? :) Na pierwszym zdjęciu w tle chyba widzę pudlowe :cool3:. Tak.;) Zgadza się, to pudlowe.:loveu:Które jutro zaliczy wizytę u fryzjera. :evil_lol: Quote
Illusion Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No to gratuluję! :multi: Wrzucaj więcej zdjęć (oczywiście jeśli jeszcze jakieś masz) :evil_lol:. No i szybko wymieniaj ten kabel ;). Quote
Feigned Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 to gratuluję! i czekam na nowe zdjęcia, lubię takie puchacze :cool3: Quote
Ismena Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Dziękujemy za miłe słowa! Layla rośnie i rośnie, a przy okazji coraz bardziej dokazuje.:evil_lol: Dolly ma się świetnie, wigoru i energii jej nie brakuje.:loveu: Może niedługo doczekam się w końcu nowiutkiego laptopa i zdjęcia będą się pojawiać trochę częściej. :oops: Quote
Illusion Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Strasznie jestem ciekawa, jak wygląda teraz mała collaczka, no i pudlowe po fryzjerze (choć minęły jakieś 2 miesiące, więc znów mogła zarosnąć :lol:) :). Quote
mychaaaaa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Witam się :multi: sierściaste cudowne :) moja ciocia ma też suczkę w typie pudelka mini black & tan, umaszczenie strasznie mi się podoba :loveu: Dolli jest przesłodka :) no i collie też przesłodkie :loveu: Pozdrawiamy cieplutko :) Quote
Maalwi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Witamy! ja niestety nie moge zobaczyć zdjeć, nie wiem czemu :( ale mogę powiedzieć, że avatar mi isę bardzo podoba pozdrowienia ode mnie i Bibianny! Quote
Ismena Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Witam serdecznie w galerii i dziękuję za miłe słowa! Wklejam parę zdjęć, które zrobiłam aparatem koleżanki. Dollusia Moje uśmiechnięte słoneczko Layla Kochany pycholek. Przyczajony tygrys. ;) Pozdrawiam! Maalwi, teraz widać zdjęcia? :) Quote
Maalwi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Widać, widać zdjecia , piękne psinki! A Layla oto collie czy shelitie? Dolly mi bardzo moja Bibe przypomina z wyrazu mordki i z bystrych oczek :) i ma nawet obróżkę którą chciałam dla niej kupić hehehe :D Quote
Ismena Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 To collie.;) Obróżka jest śliczna, to fakt. My mamy komplet i wygląda to bardzo ładnie. :) Quote
Czarna_Owieczka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 fajne zdjęcia :) http://i906.photobucket.com/albums/ac263/amitnyrep/067.jpg śliczny portret :D Quote
Illusion Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Pudel i owczar - połączenie idealne! :loveu: Quote
mychaaaaa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ale Layla jeszcze małaaa jest :loveu: i ta mordka jeszcze szczeniaczkowa :loveu: Quote
Maalwi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ah, nie poznałam ze to collie bo mnie wielkosć zmyliła :) Ja czytałam ,że w tej rasie trudno uszka zrobić żeby było stojące w 3/4 czy jakoś tak, a ona ma chyba idealne? :) Quote
Ismena Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='Czarna_Owieczka']fajne zdjęcia :) http://i906.photobucket.com/albums/ac263/amitnyrep/067.jpg śliczny portret :D Dziękuje!;) [quote name='Illusion']Pudel i owczar - połączenie idealne! :loveu: Dokładnie.:loveu: [quote name='mychaaaaa']Ale Layla jeszcze małaaa jest :loveu: i ta mordka jeszcze szczeniaczkowa :loveu: :loveu::loveu: [quote name='Maalwi']Ah, nie poznałam ze to collie bo mnie wielkosć zmyliła :) Ja czytałam ,że w tej rasie trudno uszka zrobić żeby było stojące w 3/4 czy jakoś tak, a ona ma chyba idealne? :) Uszka mają być załamane na wielkość 1/3. ;) Ja przy uszkach Layli nic nie robiłam. ;) Dla mnie są idealne i mam nadzieję, że już jej takie zostaną. ;) Quote
Maalwi Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 aj tam 3/4 a 1/3 co za różnica ;D Chodziło mi,że ciężko połączyć tak dwa osobniki ,zeby były te uuszka 1/3 ale nie wiem hahaha wrzucaj fotki ;) Quote
al'akir Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Oo drugi pies :)? Gratulacje :) śliczna, Dolly również, chyba jej koleżanka przypasowała :) Quote
Ismena Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Maalwi napisał(a):aj tam 3/4 a 1/3 co za różnica ;D Chodziło mi,że ciężko połączyć tak dwa osobniki ,zeby były te uuszka 1/3 ale nie wiem hahaha wrzucaj fotki ;) Uszka collie są "humorzaste". ;) Mogą stanąć w okresie zmiany zębów, cieczki, ciąży. Jednym podobają się uszka troszkę cięższe, a innym lżejsze. Można by dyskutować, a dyskutować.;) A zdjęć już nie będzie, reszta wyszła ciemna i zamazana. :( GPooLCLD napisał(a):Oo drugi pies :)? Gratulacje :) śliczna, Dolly również, chyba jej koleżanka przypasowała :) Tak, drugi pies. ;) Na początku nie bardzo przypasowała.:evil_lol: Ale teraz jest już coraz lepiej. ;) Dziękujemy! Quote
Maalwi Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wstawiaj jesczze fotki, takie fajne psiunie by się oglądało a oglądało ;) Quote
Ismena Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Reszta zdjęć ciemna.:-( Mam talent do robienia zdjęć, nie ma co.:cool3: Wybieramy się za tydzień na wystawę do Będzina w roli widzów z Laylą. Jestem ciekawa jak mała zareaguje. Quote
Maalwi Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ismena napisał(a):Reszta zdjęć ciemna.:-( Mam talent do robienia zdjęć, nie ma co.:cool3: Wybieramy się za tydzień na wystawę do Będzina w roli widzów z Laylą. Jestem ciekawa jak mała zareaguje. A co z Dolly? a Layla z jakiej jest hodowli? moze wtedy będą fotki hihihi :D Quote
Ismena Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Dolly jest psem wybitnym i jest najszczęśliwsza na świecie, gdy ma swoją piłeczkę i pierdząca świnkę.:lol: Ona nie lubi towarzystwa innych psów, nigdy sama do nich nie podchodzi, chyba, że zna się z jakimś psem od baaardzo dawna. Kiedyś zabrałam ją może 2 razy na wystawę i nie była za bardzo szczęśliwa, więc nie będę jej stresować. ;) Layla jest z hodowli Shepherds of Czyż. :) Jej pełne imię do JAMAICA ISLAND OF LOVE Shepherds of Czyż.;) Mam nadzieję, że ktoś porobi fotki.:cool3: Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 coolie i pudelek w domu, nieźle. :D Layla ma śliczne kolory, bardzo mi się ta sunia podoba,a Dolly ma swój urok osobisty. :loveu: Quote
Maalwi Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ismena napisał(a):Dolly jest psem wybitnym i jest najszczęśliwsza na świecie, gdy ma swoją piłeczkę i pierdząca świnkę.:lol: Ona nie lubi towarzystwa innych psów, nigdy sama do nich nie podchodzi, chyba, że zna się z jakimś psem od baaardzo dawna. Kiedyś zabrałam ją może 2 razy na wystawę i nie była za bardzo szczęśliwa, więc nie będę jej stresować. ;) Layla jest z hodowli Shepherds of Czyż. :) Jej pełne imię do JAMAICA ISLAND OF LOVE Shepherds of Czyż.;) Mam nadzieję, że ktoś porobi fotki.:cool3: Jakie piękne imię, ja chciałam w przyszłości nazwać moją hodowlę Jamaica ale zauważyłam,że jest hodowla Jamajka a to praktyczni to samo wiec zgapiać nie będę :) Quote
Czarna_Owieczka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Hej hej, nie żałuj nam tu fot :razz: Layla ma śliczne imię rodowodowe :D Quote
Recommended Posts