Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ismena']Już dzisiaj oglądałam buciki i w najbliższym czasie zamówię.
Na wiosnę niestety bucików jej zakładać nie będę, a kretynów rozbijających szkło gdzie popadnie nie brakuje:shake:[/QUOTE]

ja zamówiła i okazały się za małe .. a zmierzyłam łapę dobrze ! Chyba lepiej kupić w sklepie i przymierzyć :)

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ismena napisał(a):
Ślicznie dziękujemy! A zamawiała Pani w Internecie czy można je dostać w normalnym sklepie?

Shel, Park Chorzowski wskażą Ci wszyscy przechodnie:diabloti:

GPooLCLD, dziękujemy :)

Można je kupić w sklepie zoologicznym,
ale są też w necie :D
jeśli nie kupicie to Wam kupie u siebie i prześlę :)

Posted

Cheritka napisał(a):
Można je kupić w sklepie zoologicznym,
ale są też w necie :D
jeśli nie kupicie to Wam kupie u siebie i prześlę :)

Bardzo, bardzo dziękujemy! W najbliższym czasie wybiorę się do sklepu zoologicznego, bo teraz jestem chora i całe dnie spędzam w łóżku z przerwami na dogomanię;)

Shel, rozumiem, rozumiem...:lol:

Posted

Shel napisał(a):
Tiaa... to chyba jedyne zdanie które umiem poprawnie po niemiecku :lol: Jestem z Lisowa i masz przyjechać!! :D

Jak śnieg stopnieje, bo wtedy komunikacja miejska będzie lepiej funkcjonować :cool3:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
jestem i ja popodziwiać sobie ślicznotkę:loveu:

musisz nagrać kiedyś filmik z frisbee , Dolly wygląda na nakręconą na "talerze" :lol:

jak łapka zagoiła się ?

Tak, Dolly lubić bawić się frisbee, chociaż częściej talerzyk ląduje na ziemi niż w jej pyszczku;)
Może uda mi się nagrać filmik moim "świetnym" aparatem :evil_lol:

Z łapkami jest lepiej, ale mam dziwne wrażenie, że jednak dalej jest coś nie tak:shake: Moim zdaniem nie wyglądają za dobrze. Nie wiem czy to przez sól, czy coś się z nimi zaczyna dziać, a może to ja jestem przewrażliwiona. Dolly teraz nosi buciki to może będzie coraz lepiej ;)

Dziękujemy za miłe słowa:loveu:

Posted

Ismena napisał(a):
Tak, Dolly lubić bawić się frisbee, chociaż częściej talerzyk ląduje na ziemi niż w jej pyszczku;)
Może uda mi się nagrać filmik moim "świetnym" aparatem :evil_lol:

Z łapkami jest lepiej, ale mam dziwne wrażenie, że jednak dalej jest coś nie tak:shake: Moim zdaniem nie wyglądają za dobrze. Nie wiem czy to przez sól, czy coś się z nimi zaczyna dziać, a może to ja jestem przewrażliwiona. Dolly teraz nosi buciki to może będzie coraz lepiej ;)

Dziękujemy za miłe słowa:loveu:

Może łapka bardziej boli przez tą sól rzeczywiście , ale jak będzie się pogarszać to będziesz musiała pewnie weta odwiedzić . Łapki ciężko się goją, a bez bucików to już w ogóle tragedia , bo pies sobie ciągle ranki odnawia , czy uraża bolące miejsce . Zdrowia życzymy Dolly !

A filmik z frisbee to koniecznie zrób :)

Posted

Cheritka napisał(a):
Czyli buciki udało się kupić ?

Tak, w końcu udało ;)

GPooLCLD napisał(a):
Może łapka bardziej boli przez tą sól rzeczywiście , ale jak będzie się pogarszać to będziesz musiała pewnie weta odwiedzić . Łapki ciężko się goją, a bez bucików to już w ogóle tragedia , bo pies sobie ciągle ranki odnawia , czy uraża bolące miejsce . Zdrowia życzymy Dolly !

A filmik z frisbee to koniecznie zrób :)

Tak, jeśli nie będzie poprawy oczywiście pójdziemy do weterynarza ;) Na chwilę obecną ograniczamy długie spacerki żeby nie pogarszać sprawy.
Dziękujemy :)

Postaramy się jakiś zrobić w najbliższym czasie ;)