Maalwi Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 już 9 lat! wspaniały wiek a Layla łysa? gdzie, czekaj lupę przyniosę ... :diabloti: Quote
Olson Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Jeej, tak dawno nie gadałyśmy. :( Trzeba to koniecznie naprawic. ;) Spóźnione sto lat dla Dolly! A Lalinka ma już super futro. Quote
Ismena Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Meldujemy się, że żyjemy.:diabloti: Trochę nas nie było, ale w najbliższym czasie mam zamiar nadrobić zaległości. U dziewczyn wszystko dobrze, 15 września jedziemy z Lulką na wystawę. Zobaczymy jak pójdzie mojemu łysolowi w klasie pośredniej. Ale ten czas zleciał.;) Pozdrawiamy! ;) Quote
Maalwi Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Ismena']Meldujemy się, że żyjemy.:diabloti: Trochę nas nie było, ale w najbliższym czasie mam zamiar nadrobić zaległości. U dziewczyn wszystko dobrze, 15 września jedziemy z Lulką na wystawę. Zobaczymy jak pójdzie mojemu łysolowi w klasie pośredniej. Ale ten czas zleciał.;) Pozdrawiamy! ;)[/QUOTE] i co z fotkami i nadrabianiem zaległości? nie podoba mi się to! Quote
Ismena Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Nikt do nas nie zaglądał to i zdjęć nie wstawiałam. ;) Ale dziękuję za odwiedziny! ;) 15 września ja i TŻ byliśmy z Lulką na wystawie. Mała zdobyła V1, CWC, Zwycięzca. Następna wystawa to chyba Katowice. A u dziewczyn wszystko dobrze, żadnych problemów, tfu tfu.:cool3: Odezwiemy się za jakiś czas, może ze zdjęciami.:evil_lol: Quote
Olson Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ja tam regularnie zaglądam, tylko Was jakoś nie ma. :) Wstawiaj szybko fotki, bardzo jestem ciekawa jak Lalka się zmieniła :) Quote
Cheritka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Ismena']Nikt do nas nie zaglądał to i zdjęć nie wstawiałam. ;) Ale dziękuję za odwiedziny! ;) 15 września ja i TŻ byliśmy z Lulką na wystawie. Mała zdobyła V1, CWC, Zwycięzca. Następna wystawa to chyba Katowice. A u dziewczyn wszystko dobrze, żadnych problemów, tfu tfu.:cool3: Odezwiemy się za jakiś czas, może ze zdjęciami.:evil_lol:[/QUOTE] Oj widzę, że Wy tak często tu zaglądacie jak my. U nas szczeniak, to się pochwaliłam :) Quote
adiiszek Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 czekamy na więcej fotek bo oba psiaki cudowne :) ! Quote
Ismena Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Hej, bardzo mi miło, że ktoś do nas zajrzał! :D W najbliższym czasie postaram się o jakieś zdjęcia ;) Quote
Collakowa Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Oby jak najszybciej! :D Galeryjkę zapisałam Quote
Ismena Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Oby jak najszybciej! :D Galeryjkę zapisałam Póki co takie dwa zdjęcia :D Dziękujemy za odwiedziny ;) Quote
Collakowa Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Drugie mega! Prosimy (przynajmniej ja) o więcej zdjęć psiaczków! Quote
Ismena Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Dziękujemy za odwiedziny! ;) 12-letnia Dolly i 4-letnia Layla ;) Pozdrawiamy! Quote
Mary&Shena Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Piękne psiaki ;) Jestem tu dopiero któryś raz, więc spytam - uprawiasz z psiakami jakieś sporty ? :) Quote
Recommended Posts