Maalwi Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 już 9 lat! wspaniały wiek a Layla łysa? gdzie, czekaj lupę przyniosę ... :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olson Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Jeej, tak dawno nie gadałyśmy. :( Trzeba to koniecznie naprawic. ;) Spóźnione sto lat dla Dolly! A Lalinka ma już super futro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ismena Posted July 14, 2012 Author Share Posted July 14, 2012 Meldujemy się, że żyjemy.:diabloti: Trochę nas nie było, ale w najbliższym czasie mam zamiar nadrobić zaległości. U dziewczyn wszystko dobrze, 15 września jedziemy z Lulką na wystawę. Zobaczymy jak pójdzie mojemu łysolowi w klasie pośredniej. Ale ten czas zleciał.;) Pozdrawiamy! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maalwi Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 [quote name='Ismena']Meldujemy się, że żyjemy.:diabloti: Trochę nas nie było, ale w najbliższym czasie mam zamiar nadrobić zaległości. U dziewczyn wszystko dobrze, 15 września jedziemy z Lulką na wystawę. Zobaczymy jak pójdzie mojemu łysolowi w klasie pośredniej. Ale ten czas zleciał.;) Pozdrawiamy! ;)[/QUOTE] i co z fotkami i nadrabianiem zaległości? nie podoba mi się to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ismena Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Nikt do nas nie zaglądał to i zdjęć nie wstawiałam. ;) Ale dziękuję za odwiedziny! ;) 15 września ja i TŻ byliśmy z Lulką na wystawie. Mała zdobyła V1, CWC, Zwycięzca. Następna wystawa to chyba Katowice. A u dziewczyn wszystko dobrze, żadnych problemów, tfu tfu.:cool3: Odezwiemy się za jakiś czas, może ze zdjęciami.:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illusion Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Gratulacje! :multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olson Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Ja tam regularnie zaglądam, tylko Was jakoś nie ma. :) Wstawiaj szybko fotki, bardzo jestem ciekawa jak Lalka się zmieniła :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ismena Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 Troszkę nas nie było.:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olson Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 oj, chyba bardzo troszkę. :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheritka Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 [quote name='Ismena']Nikt do nas nie zaglądał to i zdjęć nie wstawiałam. ;) Ale dziękuję za odwiedziny! ;) 15 września ja i TŻ byliśmy z Lulką na wystawie. Mała zdobyła V1, CWC, Zwycięzca. Następna wystawa to chyba Katowice. A u dziewczyn wszystko dobrze, żadnych problemów, tfu tfu.:cool3: Odezwiemy się za jakiś czas, może ze zdjęciami.:evil_lol:[/QUOTE] Oj widzę, że Wy tak często tu zaglądacie jak my. U nas szczeniak, to się pochwaliłam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiiszek Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 czekamy na więcej fotek bo oba psiaki cudowne :) ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ismena Posted November 22, 2014 Author Share Posted November 22, 2014 Hej, bardzo mi miło, że ktoś do nas zajrzał! :D W najbliższym czasie postaram się o jakieś zdjęcia ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Oby jak najszybciej! :D Galeryjkę zapisałam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ismena Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Oby jak najszybciej! :D Galeryjkę zapisałam Póki co takie dwa zdjęcia :D Dziękujemy za odwiedziny ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Drugie mega! Prosimy (przynajmniej ja) o więcej zdjęć psiaczków! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Collaczek <3 ! Będziemy zaglądać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ismena Posted December 7, 2015 Author Share Posted December 7, 2015 Dziękujemy za odwiedziny! ;) 12-letnia Dolly i 4-letnia Layla ;) Pozdrawiamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Piękne psiaki ;) Jestem tu dopiero któryś raz, więc spytam - uprawiasz z psiakami jakieś sporty ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts