katik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Katerinas, przez przypadek zauważyłam 2 cairny w twoim podpisie i musiałam odszukać ich galerię. :) Dużo zdrowia dla Dory. :) Quote
Katerinas Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 katik witaj :) Tak, dwa urwisy cairny :) Ty też masz cairna? :) Zakochałam się jakiś czas temu w tej rasie. I mam za swoje ;)) Miałam wystawiać, zdobywać medale ;)) ... ale nie mam ręki do trymowania, nie mam chyba drygu do wystaw. Więc Lexi i Legenda na razie na zimę zarastają i są szczęśliwymi rozrabiakami. :)) Quote
katik Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Witaj, Ja mam Magię już 9 lat, Od razu ci napiszę, żebyś się nie łudziła że z wiekiem zmieni sie ich zachowanie. :lol: Podejrzewam, że z 2 masz jeszcze weselej. :) A jak Dora daje radę z szaloną młodzieżą? Quote
Katerinas Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 No jest wesoło. :)) Nie łudzę się, że z wiekem będą poważniejsze. :) To jest właśnie super u nich. Dorka jak starsza babcia - rządzi i nie daje sobie wejść na głowę ;) A i czasami bawi się z nimi. Chodź jak zaczynają biegać, to nie daje rady, zatrzymuje się i patrzy na nie, jak na jakieś świruski ;)) Quote
katik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 U nas w domu rządzi najstarszy kocur i tylko przed nim Magia czyje respekt. Mnie się bardzo podoba to ich pozytywne nastawienie do świata. Nawet niepowodzenia - kilka razy poturbowały ją duże zaprzyjaźnione psy nie wpłynęły na nią negatywnie. Moje kary i nerwy też nie zmniejszają jej zadowolenia z siebie. :) Quote
Katerinas Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 3 godziny temu, katik napisał: U nas w domu rządzi najstarszy kocur i tylko przed nim Magia czyje respekt. Mnie się bardzo podoba to ich pozytywne nastawienie do świata. Nawet niepowodzenia - kilka razy poturbowały ją duże zaprzyjaźnione psy nie wpłynęły na nią negatywnie. Moje kary i nerwy też nie zmniejszają jej zadowolenia z siebie. :) Racja - niepowodzenia nie zmieniają ich pozytywnego nastawienia do świata :) Nasza Lexi to śmieję się, że jest jak Spongebob Kanciastoporty (jeśli znasz) :)) Legenda jest nieco spokojniejsza. Czasami patrzy na Lexi i zdaje się pytać: "co Ty świruska wyprawiasz?" ... po czym sama zaczyna świrować ;)) Quote
katik Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Dnia 15.12.2016 o 20:43, Katerinas napisał: Nasza Lexi to śmieję się, że jest jak Spongebob Kanciastoporty (jeśli znasz) :)) Legenda jest nieco spokojniejsza. Czasami patrzy na Lexi i zdaje się pytać: "co Ty świruska wyprawiasz?" ... po czym sama zaczyna świrować ;)) Nie znam :) Znam te szaleństwa. Magia mając rok była w psim hotelu (domowym) i tam mieszkała z foksterierem. On niewiele starszy nie nadążał za rozbrykaną Magią. :) Moje koty czasem nie wiedzą, gdzie mają się chować, żeby Magia ich nie dopadła, bo nawet na stołach i meblach nie są bezpieczne. A przecież Magia to już starsza pani. Quote
Katerinas Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 1 godzinę temu, katik napisał: Moje koty czasem nie wiedzą, gdzie mają się chować, żeby Magia ich nie dopadła, bo nawet na stołach i meblach nie są bezpieczne. A przecież Magia to już starsza pani. :))) A ile lat ma Magia? Quote
Katerinas Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 No to moje to młodziaki :) Obie w marcu będą miały 2 lata. Przy nich Dorka to na prawdę babcia... ma około 13 lat. Quote
katik Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 To Dorka nieźle się trzyma, jeśli wytrzymuje z 2 szalonych cairnów. :) Quote
Alicja Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 O rany , w życiu bym nie pomyślała , ze Dorcia już 13 Quote
Katerinas Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 No czas leci... Mój kochany szkrab Michał w marcu skończy 12 lat. A Dora jest rok starsza od niego więc 13 lat. Staruszka :) Ale radzi sobie super. Nawet czasami bawi się ze szczurkami. Wprawdzie w nieco wolniejszym tempie, ale się bawi ;) Czyli moja galeria ma 13 lat. .... rany :o Quote
Katerinas Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 Wróciłam do pierwszego posta. 29 czerwiec 2004. wow :) Quote
Katerinas Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Dnia 20.12.2016 o 17:19, katik napisał: Dnia 23.01.2017 o 16:17, katik napisał: Ale Dora była słodkim szczeniakiem :) :) Quote
angineuuka Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Witam! :D Przyszłam, bo teriery z podpisu mnie tu przyciągnęły :) Quote
Katerinas Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 18 minut temu, angineuuka napisał: Witam! :D Przyszłam, bo teriery z podpisu mnie tu przyciągnęły :) A witam. :) Dwa cairn terriery się kłaniają. :) A jakie terrierowate u Ciebie? Quote
angineuuka Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 3 godziny temu, Katerinas napisał: A witam. :) Dwa cairn terriery się kłaniają. :) A jakie terrierowate u Ciebie? westie :) ale planowany jest następny terier, ale właściwie nie wiadomo kiedy. Quote
Katerinas Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 To polecam cairn terriery. :)) Są dużo fajniejsze niż westi ;) (znam obie rasy). :) Quote
angineuuka Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 3 minuty temu, Katerinas napisał: To polecam cairn terriery. :)) Są dużo fajniejsze niż westi ;) (znam obie rasy). :) teoretycznie mam kilka terierów na oku :D zobaczymy :) Quote
Katerinas Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 angineuuka - to daj znać, jakby co :) Quote
Katerinas Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Witam :) Miło mi bardzo, że zaglądasz. :) Quote
Katerinas Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Wzięłam aparat... choć mam wrażenie, że on już mocno szwankuje :( No cóż... ma 13 lat. :o Zarośnięta jak lew Legenda :) [ Lexi próbuje zjeść zamarzniętą piłkę :) Quote
Recommended Posts