Isadora7 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='__Lara']Jestem wreszcie u tych pięknych istot :)[/QUOTE] Ty się szykuj bo jak już będziesz mogła szukamy dla ciebie Quote
__Lara Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No tak, na pewno, bez Was nie dam rady ;) tym bardziej, że będzie musiał on/ona dołączyć do mojego małego stadka w postaci chomika i królika ;) Quote
pajda67 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ruda traktuje ją jak młodsza siostrę. Wszystkie czują się najlepiej razem.[/QUOTE] Więc nie można ich rozdzielać pod żadnym pozorem. Pozdrawiamy z Neosławem. Quote
lajla2009 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Isadora7']Wszyscy widzą Gangę tylko u mnie w domu :) .[/QUOTE] [B]I mają rację!!!:loveu: [/B] Quote
lajla2009 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Isadora7']Ty się szykuj bo jak już będziesz mogła szukamy dla ciebie[/QUOTE] Proponuję Marysię lub Martunię:cool3:,a najlepiej obie razem!:loveu: Quote
Jaga. Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 dzień dobry wieczór ;) kuzynka Tessi przyszła się przywitać :) Quote
Isadora7 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='akaka']dzień dobry wieczór ;) kuzynka Tessi przyszła się przywitać :)[/QUOTE] Witamy kuzynke Gangusi postaramy sie jakieś zdjęcia zrobić :) Quote
Jaga. Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 :multi::multi::multi: nareszcie jakieś dobre wieści ;) Quote
J_ulia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Przyszłam , zobaczyła, przetarłam oczy i .... zakochałam się .... Quote
JamniczaRodzina. Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [IMG]http://4.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SeeptNBCECI/AAAAAAAARvU/LzhCSyLRLHg/s400/koszkwiaty8.jpg[/IMG] [I][COLOR="#000000"][I]Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin![/I][/COLOR][/I] Quote
Isadora7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [B]Elu dziękuję serdecznie.[/B] Quote
yunona Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Dorotko ja również życzę Ci Wszystkiego Najlepszego, a przede wszystkim bardzo dużo dobrego zdrówka. Jak jest zdrowie to reszta jakoś ujdzie w tłoku. I jeszcze życzę Ci spełnienia marzeń czyli hotellik dla jamników z prawdziwego zdarzenia z super opieką tak jak u jamora mają psiaki. Czyli do tych marzeń konieczna duża kasa, ja cały czas daje szansę za 3 zł (tzw. podatek od głupoty), czyli gram w gry liczbowe. I jeszcze powodzenia we wszystkich działaniach jakie podejmujesz , bo to jest częścią Ciebie. I duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo radości i nieschodzącego uśmiechu z buźki.:lol: Uściski i ucałowania od "nasz" czyli bandeczki i również dla Twoich cudnych rudzielców i merlaczki Gangusi włącznie.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::drink1::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Isadora7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Bardzo miło, że pamiętacie. Dziękuję yunona bardzo, bardzo. Quote
ANETTTA Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 i odemnie.... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=bITwS4zgSB8&feature=related[/URL] ;) Quote
Ewanka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Przyłączam się do życzeń ... wszystkiego co szczęściem zwą, oby przyszło w nieogranicznej ilości :) Jamniorki do zakochania ... przepiękne :loveu: Quote
__Lara Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 To ja się przyłączam do życzonek: wszystkiego dobrego cioteczko!!!!! :D :D :D Quote
Isadora7 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Dziękuje Wam bardzo. Nie mogłam wcześniej mam od kilku dni problem z netem. Jutro wymieniają mi modem to będzie mnie więcej. Quote
teacherka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [B]My też całujemy GORĄCO !!![/B] Quote
taxelina Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 My przesylamy pozdrowienia dla Ciebie i glaski dla jamnisow! Quote
Ewanka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ... a moze jakies nowe fotki pieknisiow jamnisiow ;) Quote
Isadora7 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Ewanka']... a moze jakies nowe fotki pieknisiow jamnisiow ;)[/QUOTE] Postaram się dzisiaj wkleić trochę bo sa świeżutkie :) Quote
Ewanka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Isadora7']Postaram się dzisiaj wkleić trochę bo sa świeżutkie :)[/QUOTE] hura .......................... :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts