Jagoda1 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 :grins::turn-l: http://images23.fotosik.pl/259/5a60f98ccbec4cce.jpg :roflt: Quote
Jagoda1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Czy Rambo jeździ w samochodzie na przednim siedzeniu w takiej "dekoracji"?;) Quote
Isadora7 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Jagoda* napisał(a):Czy Rambo jeździ w samochodzie na przednim siedzeniu w takiej "dekoracji"?;) A wiesz, że nie wpadłam na taki pomysł. Muszę to przećwiczyć. Quote
danka1234 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No Rambuniu,pasuje Ci ta czapeczka jak nic :loveu: Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Samych radosnych, słonecznych i szczęśliwych dni.... Quote
KWL Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Wszystkiego najlepszego dla opiekunki Rambunia :-) Quote
danka1234 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Isadorko :loveu: W kazdej chwili,zawsze wszędzie Niech Ci w zyciu dobrze bedzie Niech Cię dobry los obdarzy Wszystkim o czym tylko marzysz Życze Ci tego z całego serca w dniu Twoich urodzin. :Rose::Rose::Rose: Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Nasze Bidusie życzą Cioteczce wszystkiego najlepszego i dziękują za okazywane serce! Quote
JamniczaRodzina. Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Gdy jamnika zła niedola, blisko zawsze Isadora! Mam coś Ci do powiedzenia w dniu Twojego urodzenia: Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń. Isadorko dziękujemy za to co robisz! Bez Ciebie Dogomania byłaby smutna! :loveu: Quote
taxelina Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Isadora --- Duzo zdrowia, szczescia i spelnienia marzen z okazji urodzin zyczymy Ci!!!! Quote
Isadora7 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Bardzo wszystkim dziękuję i zapraszam na skromny poczęstunek: Quote
danka1234 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dziekujemy za poczęstunek,wznoszę toast za Twoje zdrowie Isadorko. Quote
Isadora7 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Jagoda* napisał(a):Wspaniałe przyjęcie:lol:... Wspaniałe urodziny i życzenia Quote
MagYa^^ Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Isadorko, niech Ci slonce zawsze swieci a zdrowie dopisuje, wspomne rowniez o pieniazkach, by sypaly sie do Ciebie - bo te potrzebne sa do ratowania zwierzów. Wszystkiego Wszystkiego co najlepsze :Rose: Quote
Isadora7 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dzięki MagYa^^ bardzo dziekuję to naprawdę najlepsze moje urodziny od wielu lat Quote
DG32 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja i moje jamniory przyłączamy się do życzeń - Wszystkiego Najlepszego!!! :new-bday: Quote
JamniczaRodzina. Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ale smakołyki,pojedliśmy i za zdrówko wypiliśmy :drink1: Quote
Hotel KADIF Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Kochana Isadorko!!! Z całego serducha, w tak uroczystym dniu jakim są Twoje 18-te ([SIZE=4]czytaj: osiemnaste, żeby nikt nie miał wątpliwości :mad:), życzę Ci samych Dobrych Chwil, Dużo Słońca i Radości oraz Spełnienia Najskrytszych Marzeń. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: [SIZE=4]A także samych udanych adopcji!!! ;):evil_lol: Niniejszm informuję, że zaraz z TZ obalim za Twoje zdrówko winko wytrawne pt. Sofia. Czerwone...... Mniaaam!! :drinking::drinking::drinking: A Tobie Kochana jeszcze raz: :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
danka1234 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 JamniczaRodzina. napisał(a):Ale smakołyki,pojedliśmy i za zdrówko wypiliśmy :drink1: Oj tak,uczta była że ho ho :lol:,dziekujemy Quote
Isadora7 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Szczęke zbieram dzisiaj z wrażenia, ale urodziny... suuuuper. Jeszcze raz dziękuję. DIF pij, pij oby tylko te halinowskie bidy nie dwoiły się. Oczywiście że moje osiemnaste :) Quote
Hotel KADIF Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Isadora7']Szczęke zbieram dzisiaj z wrażenia, ale urodziny... suuuuper. Jeszcze raz dziękuję. DIF pij, pij oby tylko te halinowskie bidy nie dwoiły się. Oczywiście że moje osiemnaste :) Wczoraj się dwoiły... ale w moich oczach :evil_lol:!!! Ps. nie udało nam się wczoraj złapać suńki :placz:!! Quote
Recommended Posts