Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

Jagoda* napisał(a):
Rambusiowi smutno samemu...w tej pięknej poscieli...;)

To samo chciałam napisać, coś ta Isadora się nie stara o panienkę dla kawalera :mad:.

• 4 weeks later...
Posted

Jagoda* napisał(a):
Już widzę, jak mu antenka chodzi..:lol:

Śmiesznie u Rambiego radość wygląda. Ma od urodzenia złamany ogonek. Dlatego go wybrałam. Stała taka bida z boku, rodzeństwo pchało się na ręce. A on z przekrzywioną śmiesznie główką, tragicznie-smutną miną i tym jamniczym wzrokiem pt "nikt mnie nie weźmie, jestem brzydki, wybrakowany, mam złamany ogonek". I w ten sposób mam wspaniałego jamnisia ze złamanym ogonkiem.

Posted

Już chyba sie wyjaśniło. Skutek jest taki że do 22 najdalej musze zorganizować pomoc w transporcie z Wrocka do Warszawy. Warunek z Sunią musi jechać Pani - chce mnie poznać osobiście i to najzupełniej zrozumiałe. W przeciwnym przypadku Pani przwiezie Sonię pociągiem, anie jest to wskazane ze względu na stan zdrowia Pani.

Posted

danka1234 napisał(a):
Kurcze to jest problem,bo to 400km to kawał .drogi a juz od tak dawna szukałas i chyba jeszcze nie było zadnej oferty na tej trasie.

Tak nie było oferty, wydawało mi się że na tej trasie bywają "loty". No ale widac akurat nie teraz.

Teraz chodzi o to aby ktoś pomógł czarnej60, bo Ona chce sie ze mną zobaczyć. I to całkowicie zrozumiałe. A taka podróż przy jej stanie zdrowia nie jest komfortowa o ile pojedzie (a pojedzie jak nie będzie innej możliwości). Ideałem byłoby w dwie strony. Jak nie to przynajmniej na przywiezienie Soni, powrót bez niej będzie łatwiejszy.

• 1 month later...
Posted

AMIŚKA napisał(a):
?????????????

Rambuś miał mieć kumpelkę - jamnisię długowłosą której Pani jest chora - ale okazało się że Pani znalazła inne wyjście. Szkoda bo Rambo chętnie miałby towarzyszkę. Chłopcy go bardzo dominują, a on sie poddaje. Jest bardzo chetny na towarzystwo i oddaje swoje zabawki (poza jedną), bardzo się cieszy, nie jest zazdrosny.

No nic lepiej żeby tak nie było ale może znajdzie sie jamnisia w potrzebie :)