Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
Agata co z tym allegro? Robić je?

No ja sama nie wiem...
Nic o psach ni wiemy , one rzeczywiście mogą tęsknić i być kłopotliwe.
No jak myślicie?
A może spróbować wystawić chociaż jednemu?

Posted

Kasia napisał(a):
Agatko zrobie jak chcesz ale choc parę słow o nim/nich muszę w takiej aukcji napisać...

Napisz ich historię, że są miłe, zadbane, lubią koty.
Nic więcej nie wiem.

Posted

Agata69 napisał(a):

Kasiu, , wystaw Kubusia,
nie ma na co czekac, tak przynajmniej będą miałay jakąś szansę.

A może jeszcze Bomisię/ Mozna w sumie spróbować.

Ok, dzis wieczorem wystawię Bomisię i Kubusia na jednej aukcji - tej od Aresa.

Posted

Dzięki, Kasiu :lol:
Irysek prosi Agatę o telefon,bo nie ma Twojego numeru tel.
W zależności od pogody będą wracać jednak w niedzielę albo w poniedziałek po południu.

Posted

Aukcja rodzinki:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=393780549

Aukcja trwa do środy i jest wyróżniona - dlatego tak krótko bo to była aukcja Toffi, podmieniłam tylko psiaki bo Toffi juz znalazła domek.
W niedzielę wyjeżdżam na urlop, na tydzień. Wznowię aukcje jak tylko wrócę - chyba że ktos inny wystawi nową.

Mogę również zrobić tak, że jutro wieczorem wystawie całkiem nowa na 14 dni. czekam na sugestie co robić? ;)

Posted

Czy to nie za szybko robicie tej suni allegro ? u mnie trudne psy są dlugo.

Poznaję ich charakter aby znależć odpowiedni dom. Mam u siebie 3 psy z Orzechowcow od 3 mcy i uwazam , ze jeszcze nie sa gotowe na nowy dom.Jednego probowalam wyadoptowac i byl to moj wielki błąd. Pies sie cofnął. Drugi raz nie zrobie takiego błędu.

Posted

to nie są psy ze schroniska,wiec myślę,że nie będzie źle, poza tym po psy nie ustawiają się kolejki ,szczególnie w czasie wakacji :-(

Posted

Selenga napisał(a):

w razie czego ja mogę wystawic im allegro - wzorzec już mam :)

Selenga to super - ta aukcja konczy sie w środę, wystaw nową na podstawie tej :lol:
Ta jest wyróżniona, jakbyś mogła to tą następną też zrób wyróżnioną, ok? ;)

Posted

basia0607 napisał(a):
Czy to nie za szybko robicie tej suni allegro ? u mnie trudne psy są dlugo.

Poznaję ich charakter aby znależć odpowiedni dom. Mam u siebie 3 psy z Orzechowcow od 3 mcy i uwazam , ze jeszcze nie sa gotowe na nowy dom.Jednego probowalam wyadoptowac i byl to moj wielki błąd. Pies sie cofnął. Drugi raz nie zrobie takiego błędu.

Też o tym myślałam. te pieski mogą mieć bardzo złe nawyki, trzebaby je poobsrwować chociaż 2, 3 tygodnie. Może będzie dobrze a może niee.
jedno jeeeest pewne , nie możemy pozwolić sobie na nieudane adopcje. One przecierpiały już dość.

jest komplikacja co do transportu. Irysek będzie w umówionym miejscu wieczorem, przy jakimkolwiek opóźnieniu zrobi sie noc. A ja mam małe dziecko i nie moge pozwolić sobie na nocne eskapady.
W zeszły wtorek Kluska 4 spóźniła sie po psa 3 godziny z powodu korków po drodze!

Posted

Sunia jedzie jutro, już jestem umówiona z Iryskiem.

Ustaliłam z tą pania , że ostatecznie mamy czas do 28 lipca (termin wyjazdu).

Plan mam taki:
Misia jedzie do Poker w poniedziałek,
We wtorek postaram się zrobić sterylke Bonisi i ciężarnej kotce,
Mam obiecany dom dla rudego kocura,
resztę kotów trzeba obfotografować i szukać dla nich miejsca, myśle , że wszystko lepsze jest od klatki w schronie.
Jeśli wyadoptuję Barego, to na upartego mogę umiescić 2 pieski w kojcu (rozwiązanie ostateczne, bo w kolejce czekają już dwa inne pieski).

Posted

cały wczorajszy dzień nie mogłam wejść na dogo,coś było z serwerem.
Czekam w takim razie na Misię.Jak najszybciej ją wysterylizuję.

Posted

nie mogę skontaktować sie z Iryskiem, jeszcze nie potwierdziła mi godziny przyjazdu do strzelna. A ja mam opiekunkę tylko do 19 stej...
mam nadzieję , że sie wyrobię...