Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tam gdzie się dało, zmieniłam, bono i pajęczyna niestety nie dadzą się edytować...
A smsy to naprawdę przegięcie :shake:

A imię ona ma? Chyba, że nie doczytałam.

Posted

Folen napisał(a):
Tam gdzie się dało, zmieniłam, bono i pajęczyna niestety nie dadzą się edytować...
A smsy to naprawdę przegięcie :shake:

A imię ona ma? Chyba, że nie doczytałam.

INKA - tak ma na imie
smsy same w sobie sa przegieciem a pisanie zebym wsiadzila psa w autobus i wyslala gdzies tam to dopiero cyrk!

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
GameBoy podaj na pw nr konta wpłacę jutro dla małej pieniążki niestety nie za wiele :roll:

ciotka mnie kazdy grosz ratuje, naprawde, serdecznie Wam dziekuje za kazda pomoc i zainteresowanie :loveu::loveu::loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka to nie jest CC i dwie kropki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ty jak zwykle się ze mną kłócisz:eviltong: daj no mi nr konta na pw to cosik ci wyślę

Posted

andzia69 napisał(a):
a ty jak zwykle się ze mną kłócisz:eviltong: daj no mi nr konta na pw to cosik ci wyślę

ja sie nie kloce, dzieki :loveu:

napisala do mnie smsa babka, czy moge jej psa wyslac z kims znajomym jak bedzie jechal nad morze do ona mieszka nad morzem...odpisalam jej, ze to nie takie proste, ze adopcja jest skomplikowana i odpowiedzialna, na co dostalam odpwowiedz ze ONA REZYGNUJE i ze nie dziwi sie, ze jest tak malo adopcji, skoro jestem taka niemila... wiec jak widzisz Andzia to nie tylko Twoje odczucie :evil_lol:

Posted

Inka jest śliczniutka, Gameboy jesli mozesz to wklej więcej fotek. Dla mnie ona tez jakos pod mastifa angielskiego troszke podchodzi. Oby tylko ze zdrowiem było juz dobrze. Daj znac jak tam ta pani co miała kruszynke oglądac.

Posted

dzieki dziewczyny, niemniej jednak CC to nie jest a i masiek tez nie
telefn dzwoni tak, ze malo mi ucho nie odpadnie
ja i tak jej nie oddam poki jej nie zaszczepie wiec bede swoje oko cieszyc
zaraz Wam pokaze foty z dzis

Posted

andzia69 napisał(a):
widzieliscie to????

http://www.tvn24.pl/12690,1556209,0,1,wiadomosc.html

http://www.tvn24.pl/12690,1556275,0,1,wiadomosc.html

nawet tego filmu nie oglądałam bo nie mogę...ale jakbym takich dorwała to by mnie wsadzili:angryy: a potem będziemy słyszeć, ze takich 3 pobili dzieci, zamordowali matkę, żonę itd...boshe...gdzie ja żyję:placz:

ciotka jest temat o tym zalozony
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10441108#post10441108

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
wyglada jak siostra tego wielkoluda :)

dokładnie!!!!

GB - ty sobie ją zostaw!!!!:eviltong: mówię ci - bo potem będziesz żałować!:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
dokładnie!!!!

GB - ty sobie ją zostaw!!!!:eviltong: mówię ci - bo potem będziesz żałować!:evil_lol:

poki co szukam jej domu, jezeli znadzie sie taki najlepszy z najlepszych to oddam, jak nie to :cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):
folen bardzo Ci dziekuje, smsy w sprawie adopcji sa wg mnie na maxa niepowaze:shake:

bardzo prosze o pomoc finansowa - na doprowadzenie tej malej do stanu uzywalnosci poszlo duzo za duzo, przesuniete z innych tymczasow :oops:
czy ktos mialby karme odpowiednia dla takiego malucha? ona jest niedozywiona i ma braki wapnia - moze ktos moglby nas wspomoc chociaz karma czy witaminami?

GameBoy, mówisz i masz:lol: Mam dla małej opakowanie Eukanuby dla szczeniaków ras dużych i flawitol z flawonoidami z winogron:crazyeye:czyli preparat witaminowo-mineralny dla szczeniąt ras dużych. Wszystko do odbioru od teraz u mnie na Bemowie lub jutro w centrum na Marszałkowskiej w okolicach Pl.Unii Lubelskiej. Telefon w razie czego masz

Posted

ciotka nie dam rady ani tu ani tu
mnie nie ma w wawie, jestem na budowie a TZ ma jutro serie spotkan - niestety...chyba, ze jakis dogomaniak to przechwyci i jakos TZ od niego odbierze gdzies blizej, Hub i tak jest wsciekly, ze tyle kasy w nia wladowalam, nie bedzie jezdzil po karme
bardzo Ci dziekuje ciotka, postaram sie cos wykombinowac :cool3:

Posted

MaJa 75 napisał(a):
GameBoy, mówisz i masz:lol: Mam dla małej opakowanie Eukanuby dla szczeniaków ras dużych i flawitol z flawonoidami z winogron:crazyeye:czyli preparat witaminowo-mineralny dla szczeniąt ras dużych. Wszystko do odbioru od teraz u mnie na Bemowie lub jutro w centrum na Marszałkowskiej w okolicach Pl.Unii Lubelskiej. Telefon w razie czego masz

A ile waży karma?:roll:

Posted

ciotki mam pytanie
mała robi koo juz bez robali ale sa w niej jaja - chyba tasiemca, wystarczy odrobaczyc zwykla pasta, taka rozowawa znowu czy trzeba cos mocniejszego?

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
A ile waży karma?:roll:

Kupiłam 3 kg, więc nie jest tego dużo...ale przecież sama nie będę jej chrupać:razz:

GB a kiedy będziesz w Wawie?? W razie czego gdzieś podrzucę.Pojechałam specjalnie po karmę i witaminy to pojadę i do Ciebie, albo spotkamy się w połowie drogi. Coś się wykombinuje.:multi:

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Kupiłam 3 kg, więc nie jest tego dużo...ale przecież sama nie będę jej chrupać:razz:

GB a kiedy będziesz w Wawie?? W razie czego gdzieś podrzucę.Pojechałam specjalnie po karmę i witaminy to pojadę i do Ciebie, albo spotkamy się w połowie drogi. Coś się wykombinuje.:multi:

moj TZ pracuje na ochocie a ja bede sama nie wiem o ktorej
moge byc o 13 a moge o 19

3 kilo karmy starczy na bank do czasu wyadoptowania malej, bardzo,bardzo , bardzo dziekuje