ATLANTYDA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 GameBoy podaj na pw nr konta wpłacę jutro dla małej pieniążki niestety nie za wiele :roll: Quote
Folen Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Tam gdzie się dało, zmieniłam, bono i pajęczyna niestety nie dadzą się edytować... A smsy to naprawdę przegięcie :shake: A imię ona ma? Chyba, że nie doczytałam. Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Maja kupi malej karme i witaminy - bardzo dziekuje :Rose::Rose::Rose: Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Folen napisał(a):Tam gdzie się dało, zmieniłam, bono i pajęczyna niestety nie dadzą się edytować... A smsy to naprawdę przegięcie :shake: A imię ona ma? Chyba, że nie doczytałam. INKA - tak ma na imie smsy same w sobie sa przegieciem a pisanie zebym wsiadzila psa w autobus i wyslala gdzies tam to dopiero cyrk! Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ATLANTYDA napisał(a):GameBoy podaj na pw nr konta wpłacę jutro dla małej pieniążki niestety nie za wiele :roll: ciotka mnie kazdy grosz ratuje, naprawde, serdecznie Wam dziekuje za kazda pomoc i zainteresowanie :loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 GameBoy napisał(a):ciotka to nie jest CC i dwie kropki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ty jak zwykle się ze mną kłócisz:eviltong: daj no mi nr konta na pw to cosik ci wyślę Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 andzia69 napisał(a):a ty jak zwykle się ze mną kłócisz:eviltong: daj no mi nr konta na pw to cosik ci wyślę ja sie nie kloce, dzieki :loveu: napisala do mnie smsa babka, czy moge jej psa wyslac z kims znajomym jak bedzie jechal nad morze do ona mieszka nad morzem...odpisalam jej, ze to nie takie proste, ze adopcja jest skomplikowana i odpowiedzialna, na co dostalam odpwowiedz ze ONA REZYGNUJE i ze nie dziwi sie, ze jest tak malo adopcji, skoro jestem taka niemila... wiec jak widzisz Andzia to nie tylko Twoje odczucie :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Inka od dzis rana czuje sie dobrze i NIESTETY przestala byc grzecznym psem :evil_lol: Quote
Nicol Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Inka jest śliczniutka, Gameboy jesli mozesz to wklej więcej fotek. Dla mnie ona tez jakos pod mastifa angielskiego troszke podchodzi. Oby tylko ze zdrowiem było juz dobrze. Daj znac jak tam ta pani co miała kruszynke oglądac. Quote
jestem_wredna Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Na zdjęciach z początku wątku sunia wygląda jak siostrzyczka psa z Twojego avatara, Gameboy ;) Quote
andzia69 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 widzieliscie to???? http://www.tvn24.pl/12690,1556209,0,1,wiadomosc.html http://www.tvn24.pl/12690,1556275,0,1,wiadomosc.html nawet tego filmu nie oglądałam bo nie mogę...ale jakbym takich dorwała to by mnie wsadzili:angryy: a potem będziemy słyszeć, ze takich 3 pobili dzieci, zamordowali matkę, żonę itd...boshe...gdzie ja żyję:placz: Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 dzieki dziewczyny, niemniej jednak CC to nie jest a i masiek tez nie telefn dzwoni tak, ze malo mi ucho nie odpadnie ja i tak jej nie oddam poki jej nie zaszczepie wiec bede swoje oko cieszyc zaraz Wam pokaze foty z dzis Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 andzia69 napisał(a):widzieliscie to???? http://www.tvn24.pl/12690,1556209,0,1,wiadomosc.html http://www.tvn24.pl/12690,1556275,0,1,wiadomosc.html nawet tego filmu nie oglądałam bo nie mogę...ale jakbym takich dorwała to by mnie wsadzili:angryy: a potem będziemy słyszeć, ze takich 3 pobili dzieci, zamordowali matkę, żonę itd...boshe...gdzie ja żyję:placz: ciotka jest temat o tym zalozony http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10441108#post10441108 Quote
andzia69 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Inez de Villaro napisał(a):wyglada jak siostra tego wielkoluda :) dokładnie!!!! GB - ty sobie ją zostaw!!!!:eviltong: mówię ci - bo potem będziesz żałować!:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 andzia69 napisał(a):dokładnie!!!! GB - ty sobie ją zostaw!!!!:eviltong: mówię ci - bo potem będziesz żałować!:evil_lol: poki co szukam jej domu, jezeli znadzie sie taki najlepszy z najlepszych to oddam, jak nie to :cool1: Quote
MaJa 75 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 GameBoy napisał(a):folen bardzo Ci dziekuje, smsy w sprawie adopcji sa wg mnie na maxa niepowaze:shake: bardzo prosze o pomoc finansowa - na doprowadzenie tej malej do stanu uzywalnosci poszlo duzo za duzo, przesuniete z innych tymczasow :oops: czy ktos mialby karme odpowiednia dla takiego malucha? ona jest niedozywiona i ma braki wapnia - moze ktos moglby nas wspomoc chociaz karma czy witaminami? GameBoy, mówisz i masz:lol: Mam dla małej opakowanie Eukanuby dla szczeniaków ras dużych i flawitol z flawonoidami z winogron:crazyeye:czyli preparat witaminowo-mineralny dla szczeniąt ras dużych. Wszystko do odbioru od teraz u mnie na Bemowie lub jutro w centrum na Marszałkowskiej w okolicach Pl.Unii Lubelskiej. Telefon w razie czego masz Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ciotka nie dam rady ani tu ani tu mnie nie ma w wawie, jestem na budowie a TZ ma jutro serie spotkan - niestety...chyba, ze jakis dogomaniak to przechwyci i jakos TZ od niego odbierze gdzies blizej, Hub i tak jest wsciekly, ze tyle kasy w nia wladowalam, nie bedzie jezdzil po karme bardzo Ci dziekuje ciotka, postaram sie cos wykombinowac :cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 MaJa 75 napisał(a):GameBoy, mówisz i masz:lol: Mam dla małej opakowanie Eukanuby dla szczeniaków ras dużych i flawitol z flawonoidami z winogron:crazyeye:czyli preparat witaminowo-mineralny dla szczeniąt ras dużych. Wszystko do odbioru od teraz u mnie na Bemowie lub jutro w centrum na Marszałkowskiej w okolicach Pl.Unii Lubelskiej. Telefon w razie czego masz A ile waży karma?:roll: Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ciotki mam pytanie mała robi koo juz bez robali ale sa w niej jaja - chyba tasiemca, wystarczy odrobaczyc zwykla pasta, taka rozowawa znowu czy trzeba cos mocniejszego? Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):A ile waży karma?:roll: marzena juz zapytalam na PW;) Quote
MaJa 75 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):A ile waży karma?:roll: Kupiłam 3 kg, więc nie jest tego dużo...ale przecież sama nie będę jej chrupać:razz: GB a kiedy będziesz w Wawie?? W razie czego gdzieś podrzucę.Pojechałam specjalnie po karmę i witaminy to pojadę i do Ciebie, albo spotkamy się w połowie drogi. Coś się wykombinuje.:multi: Quote
MaJa 75 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 GameBoy napisał(a):marzena juz zapytalam na PW;) Nie mogę otworzyć PW :shake: Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 MaJa 75 napisał(a):Kupiłam 3 kg, więc nie jest tego dużo...ale przecież sama nie będę jej chrupać:razz: GB a kiedy będziesz w Wawie?? W razie czego gdzieś podrzucę.Pojechałam specjalnie po karmę i witaminy to pojadę i do Ciebie, albo spotkamy się w połowie drogi. Coś się wykombinuje.:multi: moj TZ pracuje na ochocie a ja bede sama nie wiem o ktorej moge byc o 13 a moge o 19 3 kilo karmy starczy na bank do czasu wyadoptowania malej, bardzo,bardzo , bardzo dziekuje Quote
Recommended Posts