Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie zawsze znajdzie się dom tymczasowy dla cavaliera. Mieszkam w Białej Podlaskiej (woj. lubelskie).
Również potrzebowałbym tylko pomocy w kosztach weterynaryjnych, ale u nas jest wspaniały lekarz, który bierze tylko za lekarstwa, jeśli trafia do niego taki poszkodowany przez los zwierzak. Leczył wszystkie moje tymczasy. Za swoją pracę nie bierze ani grosza.

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane jesteście, cioteczki! Zapraszam serdecznie na jego wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235702-Cavalier-zamiast-kanapy-zimny-kojec-(?p=19970880#post19970880[/URL]

Założyłam w pracy, nie czekałam do wieczora.

Posted

Dobrze,ze są takie super cioteczki na forum i pomogą, temu biedakowi.
Ja mam tez dwie sunie, chłopaka nie wezmę.Poza tym z trzema psami w bloku nie poradzę...no i mąż by raczej nie zgodził sie na trzeciego psa.
Nie wielką pomoc finansową zadeklaruję.
A tak z ciekawości gdzie jest Pszczyna?

• 2 months later...
Posted

Witam, znajomi zdecydowali się na psa rasy cavalier king charles spaniel. Rodzina mieszka pod Wrocławiem, mają już jednego psa (dorosłą goldenkę), w domu nie ma dzieci. W związku z tym mam pytanie- czy są jakieś cavalierki do adopcji? Wiem, że jeżeli nie znajdą psiaka w potrzebie to kupią rasowego szczeniaka (z rodowodem ZKwP) jednak może jest jakiś szukający domu psiak?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Może kogoś zainteresuje...na forum cavalierów jest podane takie o to ogłoszenie.
Wiem ze miłośnicy rasy szukają odpowiedzialnego domku dla tego małego Cavisia.
[url]http://alegratka.pl/ogloszenie/cavalier-piesek-blenheim-21749343.html?h=dca2333a6f523408[/url]

• 4 weeks later...
Posted

Witam, szukamy z mężem od jakiegoś czasu cavalierka. Jest nam wiek oraz płeć obojętna. Chcemy dać mu dom oraz przyjąć go do dobrej i ciepłej rodziny. Dodam, że mamy nowy dom z ogrodem. Jesteśmy w stanie pokryć ewentualne koszty leczenia oraz wspomóc inne poszkodowane pieski. Jeżeli byłby taki piesek do adopcji to proszę o kontakt. Pozdrawiam serdecznie.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

W katowickim schronisku jest pies w typie cavaliera. Ma nr. 387/13 . [url]http://www.schronisko-katowice.eu/index.php/galeria-cala?func=viewcategory&catid=1[/url]
W tej chwili jest na kwarantannie. W schronie jest kk, więc po kwarantannie byłoby dobrze dla niego aby od razu poszedł do DT lub najlepiej do DS. Pomożecie psiakowi? Ja nie mogę, bo mam kwarantanne w domu... Przywlokłam kk wraz z tymczasowiczka ze schroniska katowickiego.

Posted

Tak czytam i czytam te fora i strasznie ogromnie chciałabym pomóc i mogłabym być domem tymczasowym. Spełniam chyba wszystkie warunki - mam duży dom z ogrodem, mieszkam w cichej i spokojnej okolicy gdzie w około są lasy, pola, łąki, dysponuję samochodem i posiadam oczywiście prawo jazdy, w domu mieszka ze mną tylko kotka Ragdoll, która jest mega łagodna i spokojna oraz dogaduje się nawet z sąsiada psami i kotami i co najważniejsze mam czas i cierpliwość zająć się pomocą tym biednym psiakom. Nie chodzi mi tu tylko o rasę cavallier ale każdą inną także. Chętnie pomogę. Nie pracuję, a mąż ma warsztat za domem w oddzielonym podwórku. Mamy 9-letnią córkę.

Posted

PaulOli skąd jesteś ? Myślę,że takich ludzi na forum bardzo potrzeba, psów w potrzebie jest mnóstwo,a DT niestety.
Jaki dom byś zaoferowała płatny czy nie?To jest bardzo istotne...

Posted

[quote name='Pysia']Kocham Was :loveu:
Dostanę jakieś wieści o nim, fotki? I opis charakteru?[/QUOTE]
A ja bym poprosiła o jakiś link tam do wątku, bo kompletnie się tam nie odnajduję :oops: