Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa jestes jak terminator ogloszeniowy:eviltong::loveu:
:Rose::Rose:....musi ktos wypatrzyc Amorka!!!

z rana dostalam juz maila apropo cegielek...wyslalam wiec link tlumaczac zeby kupowali..tak wiec mysle ,ze dzisiaj pojda kolejne cegieleczki;)

Posted

xmartix napisał(a):
Majgo jesteś wspaniała :loveu:

a na allegro pierwsze 3 cegiełki wykupione, proszę pisać rozliczenie w pierwszym poście, dzięki;)

Musimy poprosić Modliszkę o prowadzenie rozliczenia w pierwszym poście.

Posted

Kamila_s napisał(a):
majqa jestes jak terminator ogloszeniowy:eviltong::loveu:
:Rose::Rose:....musi ktos wypatrzyc Amorka!!!

z rana dostalam juz maila apropo cegielek...wyslalam wiec link tlumaczac zeby kupowali..tak wiec mysle ,ze dzisiaj pojda kolejne cegieleczki;)

A ten terminator strasznie mi się podoba:evil_lol:
Następnym razem jak na jakimś wątku będą problemy z ogłoszeniami to postraszę... Majqą:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kamila_s napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:dobre Irenka.....juz ochrzcilysmy -majqa terminator:siara:

Niech tylko Majqa pojawi się na wątku, to nam da popalić:evil_lol:
Podoba mi się ten kontrast między delikatnością i wrażliwością Majqi a terminatorem:evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
...myślicie potfffory, że ja nie widzę Waszego używania sobie moim kosztem??? :evil_lol: :razz: :mad:

o cholercia no to mamy teraz przechlapane Irenka:evil_lol::evil_lol:
jak sie terminator wkurzy to nie ma zartow:mad::eviltong::loveu:

Posted

Irenko strasznie mnie wzruszyly zdjecia Amorka...taki bidulek kochany na tym kocyku sobie lezy...
tak strasznie mam nadzieje,ze znajdziemy taka wspaniala osobe,ktora go pokocha i bedzie mial swoj spokojny kacik...
na moim allegro wciaz jest obserwator..dziwne to dla mnie jak sie tak tylko gapia....
w weekend posiedze nad ogloszeniami i porobie tez dla Amorka..im wiecej tym wieksze szanse....
Zycze Wam dzieczyny spokojnej nocy i dziekuje Irenko za te zdjecia Amorka...Amorek bardzo,bardzo mi lezy na serduchu....