Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zareagowałam od razu i mimo, że moja mama nie chce słyszeć o trzeciej suce, trafiłam dość dobrze :) Znajoma mojej mamy straciła kilka dni temu jednego psa (ma jeszcze jednego kundelka.Zawsze ma 2 psy, bo uważa, że samym im nudno i są smutne), gdy zobaczyła Sare, od razu powiedziała, że porozmawia z mężem ;)
Czekam na wieści o pięknej, dzielnej psince.

Posted

Nina_Brzeg napisał(a):
Zareagowałam od razu i mimo, że moja mama nie chce słyszeć o trzeciej suce, trafiłam dość dobrze :) Znajoma mojej mamy straciła kilka dni temu jednego psa (ma jeszcze jednego kundelka.Zawsze ma 2 psy, bo uważa, że samym im nudno i są smutne), gdy zobaczyła Sare, od razu powiedziała, że porozmawia z mężem ;)

To byłoby coś!;)

Posted

Nina_Brzeg napisał(a):
Było by cudnie!!! :multi:Trzymam kciuki za pozytywny przebieg rozmowy! :evil_lol:

Posted

Dzisiejsze foty SARCI wstawię bardzo późnym wieczorem- niestety za chwilkę muszę zmykać.

Dzisiejsza SARCIA:

...więcej fotek jutro- już mi się oczy zamykają...

Posted

*stara*owczarkara* napisał(a):
W sprawie adopcji... raczej trzeba się kontaktować ze schroniskiem - ja Sarke mam tylko na leczeniu...

Sarka jest nie u mnie na stanie a na stanie schroniskowym z tym że mieszka nie tam a u mnie :]

Owczarkara, ale ze schroniskiem ciężko jest się skontaktować (wiem to z autopsji ;) ), albo jest zajęte, albo nikt nie odbiera a poza tym nik tak dobrze nie zna Sary jak Ty, więc może było by dobrze gdyby potencjalni, przyszli opiekunowie kontaktowali się jednak z Tobą? :roll: Ty będziesz mogła zrobić wstępną weryfikację :razz: a ze schroniskiem załatwiane będa tylko formalności. Co o tym sądzisz?

Posted

Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiajaca sie decyzji Sądu dotyczacej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłaczyc sie do akcji niech wysle ten list na adres [email protected] Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarzyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoz Sądu.
Każde stanowisko w tej sprawie bedzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej.

Oto list:

Mój głos w sprawie decyzji sądu/sprawa spalonego zwierzęcia:

Ja, niżej podpisana/y jako obywatel/ka tego kraju, wyrażam głęboka gorycz i rozczarowanie z powodu decyzji Sądu Dla Nieletnich w Lublinie w sprawie, która to dotyczyła zamordowania w bestialski sposób żywego zwierzęcia!
"Niska szkodliwość czynu..."Czy jest nią zabicie niewinego stworzenia i rozpowszechnianie nagrań z tego okropnego czynu?!
Sąd wydajac taka decyzję przyczynia sie do propagowania podobnych czynów wśród młodych ludzi być może w przyszłości z ofiarami w ludziach...

Z powazaniem
............

adres: [email protected]

wiadomośc mozna przesyłac dalej.

Posted

zulugula napisał(a):
Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiajaca sie decyzji Sądu dotyczacej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłaczyc sie do akcji niech wysle ten list na adres [email protected] Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarzyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoz Sądu.
Każde stanowisko w tej sprawie bedzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej.

Oto list:

Mój głos w sprawie decyzji sądu/sprawa spalonego zwierzęcia:

Ja, niżej podpisana/y jako obywatel/ka tego kraju, wyrażam głęboka gorycz i rozczarowanie z powodu decyzji Sądu Dla Nieletnich w Lublinie w sprawie, która to dotyczyła zamordowania w bestialski sposób żywego zwierzęcia!
"Niska szkodliwość czynu..."Czy jest nią zabicie niewinego stworzenia i rozpowszechnianie nagrań z tego okropnego czynu?!
Sąd wydajac taka decyzję przyczynia sie do propagowania podobnych czynów wśród młodych ludzi być może w przyszłości z ofiarami w ludziach...

Z powazaniem
............

adres: [email protected]

wiadomośc mozna przesyłac dalej.

Wiadomość wysłana...

Posted

widzimy, ze sunia czyje sie dobrze:loveu:

prosimy o zmianę tytułu ;) ze już dt nie potrzebne, bo wprowadza w błąd nowo przybyłych;)

Posted

W piątek byłam z moimi psicami u Pana doktota Kanzawy i powiesiłam tam, przy okazaji, artykuł o Sarze, ale myślę, że trzeba by jej zrobic profesjonalne plakaty. Ale niestety nie potrafię robić takich rzeczy... :roll: