Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarze do znalezienia domku potrzebne są ogloszenia, teraz pytanie czy Sara dalej ma łapki w gipsie? Kiedy będzię wiadomo czy wszytsko się dobrze zaleczyło? Ile Sarunia ma lat? Czy jest do kolana, ponizej kolana itd i wszytskie info przydatne do ogloszen :) Czy faktycznie dogaduje się z kotami? Jakiego leczenia będzie jeszcze wymagac?

Posted

1) ma nadal łapki w gipsie i będzie jeszcze miała przez 2 3 tygodnie
2) z tym "dobrze zaleczyło" będzie wiadomo wtedy kiedy się już gips zdejmie :) teraz jak ją wynoszę na podwórko żeby się załatwiła <bo nie chce się za nic załatwić w domu> kuśtyka sobie wąchając trawkę - stara się chodzić też na 2 tylnych łapach co jej nieźle wychodzi :) i ładnie też się podpiera na przednich łapkach...
3) sarę ocenili na około 5 lat w schronisku...
4) ja mam 2 koty w domu, z nimi się dogaduje tak samo jak byłam z nią na kontroli łapki w schronisku - tam tez łaziły koty koło niej i nie było na nie żadnej reakcji - popatrzyła tylko i tyle...
5) co do leczenia nie wiem ale podejrzewam że jedyne "leczenie" dla niej jakie będzie to "rehabilitacja" łapek... będzie musiała mieć trochę czasu na rozprostowanie łap :)
6) o niej w skrócie, grzeczna jest, dala sobie bez żadnego ale zrobić przy sobie wszystko i przy zmienianiu opatrunku i przy czesaniu/strzyżeniu, sama zostaje w domu nie szczeka, nie wyje, nie robi demolek :) na początku jest baaardzo nie ufna ale jak już sie przyzwyczai do osoby jest naprawdę kochana :loveu: i miła, jest średniej wielkości do kolana

Posted

[quote name='GoskaGoska']JUSTYNKO jak mozesz wystaw sunie jeszcze na www.ojej.pl oraz www.kupiepsa.pl a takze www.autogielde, oraz www.centum.ofert.pl ja teraz jestem w taki miejscu ze internt chodzi jak czolg dlatego nie mogę sama zrobic jej pakietku. A bez ogloszen sunie nie ma szans na znalezienie domu Centrum ofert nie chce mi się otworzyć :shake: a na "ojej" ogłoszenie zamieściłam i zatwierdziłam a teraz czekam tylko aż się ukaże :razz:

Posted

A jednak nie poszłam ;), tylko dopłaciłam i ogłoszenie Sary ukaże się jeszcze w "papierowej wersji" Dolnośląskiej Autogiełdy 13 i 22 sierpnia, może to coś da...:roll:

Posted

super , super z ogloszeniami trzeba byc zawziętym, ale bez tego ani rusz, nikgy nie wiadomo , gdzie kto psa wypatrzy, oby to dalo ofekty a jak nie coz trzeba probowac dalej, Wiem ze dziewczyny dają do wyborczej , ale nie wiem jak dodac tam psa :(