GoskaGoska Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 oby, oby gazetę dociera bardziej niz ogloszenia w necie . Trzymamy kciuki Quote
mru Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 artykuł dobrze, niech sie lansuje w prasie - taka historia na pewno komuś zmiękczy serducho ;) ojej, ona jest piękna... (wrzućcie fote pa pierwszą :) ) Quote
ecci Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 fotka już na pierwszej, dziewczyna jest prześliczna!!! Quote
Justynak Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ecci napisał(a):fotka już na pierwszej, dziewczyna jest prześliczna!!! A w oryginale jest jeszcze ładniejsza :razz: Quote
*stara*owczarkara* Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Postaram sie dać tu dzisiaj zdjęcia a jak mi się nie uda to poproszę koperka :] Niestety zdjęcia robione telefonem komórkowym i nie będą najlepszej jakości :( Sarka niestety jest jeszcze troszkę zestresowana ale czuje sie dobrze i nawet nieśmiało pomachała do mnie dzisiaj ogonkiem :) Sarce trzeba znaleźć fajny domek i kochających nowych właścicieli bo ona jest prze prze prze kochana :) Quote
Panca Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 zakochalam sie...szkoda ze nie moge miec dwoch psow:placz::placz: Quote
Justynak Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A oto Sara w całej okazałości! :lol: i najazd na słodki pychol :lol: Quote
Edi100 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Panca napisał(a):zakochalam sie...szkoda ze nie moge miec dwoch psow:placz::placz: Dwa Pieski się lepiej chowają, razem się bawią, etc.Warto;) Quote
Justynak Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jako że Sara nie potrzebuje (przynajmniej na razie) mojej pomocy finansowej, mam na zbyciu kilka groszy ;) i mogę je przeznaczyć na pomoc dla jakiegoś psiaka z Wrocławskiego schronu. Macie może jakieś propozycje? :razz: Quote
Edi100 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Justynak napisał(a):Jako że Sara nie potrzebuje (przynajmniej na razie) mojej pomocy finansowej, mam na zbyciu kilka groszy ;) i mogę je przeznaczyć na pomoc dla jakiegoś psiaka z Wrocławskiego schronu. Macie może jakieś propozycje? :razz: Pewnie sporo jest w potrzebie:( Koperku? Quote
Panca Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 wieeem zwlaszcza ze moj Fryzio po 3 latach w schronie w Zamosciu garnie sie do psow strasznie....niestety obecnie nie mog emiec 2 psow bo duzo wyjezdzam a oddac 2 psy na przechowanie to trudna sprawa:roll:mam nadzieje ze o Sare ludzie beda sie bic:evil_lol: Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Justynak napisał(a):Jako że Sara nie potrzebuje (przynajmniej na razie) mojej pomocy finansowej, mam na zbyciu kilka groszy ;) i mogę je przeznaczyć na pomoc dla jakiegoś psiaka z Wrocławskiego schronu. Macie może jakieś propozycje? :razz: A może by tak na zdjęcia RTG labusia 6-cio miesięcznego??:roll: Co prawda już kilka ciotek zdeklarowało się pomóc, ale boję się, ze będą potrzebne jakieś specjalne preparaty lub nawet operacje, a na to to nie wystarczy :-( Dziękuję Edi!:loveu: Quote
Justynak Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Koperek napisał(a):A może by tak na zdjęcia RTG labusia 6-cio miesięcznego??:roll: Co prawda już kilka ciotek zdeklarowało się pomóc, ale boję się, ze będą potrzebne jakieś specjalne preparaty lub nawet operacje, a na to to nie wystarczy :-( Dziękuję Edi!:loveu: Dla mnie może być i labek ;). Wy przecież wiecie lepiej kto teraz najbardziej potrzebuje pomocy. A Labuś ma tu jakiś wątek na którym znajdę nr konta? Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Justynak napisał(a):Dla mnie może być i labek ;). Wy przecież wiecie lepiej kto teraz najbardziej potrzebuje pomocy. A Labuś ma tu jakiś wątek na którym znajdę nr konta? Ano nie ma jeszcze :oops: Założe po badaniach- to od razu napiszę, co jemu będzie potrzeba na CITO! A numerem konta uraczę Cię na pw- jeśli mogę...;) To będzie moje osobiste, więc rachunki będę przedstawiać chyba na forum. Jeszcze się takim czymś nie zajmowałam, ale kiedyś trzeba zacząć. Quote
gosikf & dogs Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 swoją drogą ciekawe co mu jest, te łapki na którymś tam zdjęciu wygladają na jakieś takie jakby zesztywniałe i napuchnięte... nie wiem czy to dysplazja czy może co innego...stare złamania(?) może coś jeszcze innego... najlepiej żeby nic poważnego i do wyleczenia Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Najgorzej, że zarówno przednie, jak i tylne są do "naprawy" :-( Quote
Justynak Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Koperek napisał(a):Ano nie ma jeszcze :oops: Założe po badaniach- to od razu napiszę, co jemu będzie potrzeba na CITO! A numerem konta uraczę Cię na pw- jeśli mogę...;) To będzie moje osobiste, więc rachunki będę przedstawiać chyba na forum. Jeszcze się takim czymś nie zajmowałam, ale kiedyś trzeba zacząć.Jasne! Postaram się żeby pieniądze były na Twoim koncie w poniedziałek, ok? Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Justynak napisał(a):Jasne! Postaram się żeby pieniądze były na Twoim koncie w poniedziałek, ok? Też pytanie... NO PEWNIE, ŻE OK!:multi: Jak dobrze, że są jeszcze ludzie tacy jak Ty Justynak, ktorzy nadal pomagają- mimo ogromu nieszczęścia!:loveu: Quote
Nina_Brzeg Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jak Sara reaguje na inne suki i koty? Wiadomo coś o tym? Quote
Koperek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nina_Brzeg napisał(a):Jak Sara reaguje na inne suki i koty? Wiadomo coś o tym? Raczej nie reaguje- jest usposobiona pozytywnie.;) Proszę poczekać- na pewno jej akutalna opiekunka wypowie sie tutaj na ten temat. Quote
Recommended Posts