Miga Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Patka']A tu kot pilnujący domostwa - pełne skupienie .... [/quote] Najpierw szczeka, czy od razu gryzie ?;) Gdzieś czytałam, że nawet gęś potrafi był dobrym stróżem, bo kąsa po łydkach nieproszonych gości ;) Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']taaa Adda dawaj mi też :lol: :modla:[/quote] A co?[/quote] no jak to co?? przepisy czy co tam dawalas Beacie :lol: Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Miga'][quote name='Patka']A tu kot pilnujący domostwa - pełne skupienie .... [/quote] Najpierw szczeka, czy od razu gryzie ?;) Gdzieś czytałam, że nawet gęś potrafi był dobrym stróżem, bo kąsa po łydkach nieproszonych gości ;)[/quote] taaa goopie gęsi to wszystkich w doope szczypią 0X :evil: :x na rosół tylko się nadają :evilbat: Quote
adda Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='malawaszka']taaa Adda dawaj mi też :lol: :modla:[/quote] A co?[/quote] no jak to co?? przepisy czy co tam dawalas Beacie :lol:[/quote] A kto by się w jakieś przepisy bawił :D Prochy! Quote
Miga Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Ee tam od razy goopie ;) Czasem się przydadzą. Goopie za to są indory i koguty co do czerwonego lecą :evil: Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='malawaszka']taaa Adda dawaj mi też :lol: :modla:[/quote] A co?[/quote] no jak to co?? przepisy czy co tam dawalas Beacie :lol:[/quote] A kto by się w jakieś przepisy bawił :D Prochy![/quote] haha no to dawaj te prochy :lol: Quote
Miga Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Może ja też sobie zaaplikuje, a jakie są skutki uboczne? 8) Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Miga']Może ja też sobie zaaplikuje, a jakie są skutki uboczne? 8)[/quote] mózg się pewnie kurczy ale co tam :evilbat: czego się nie robi dla pięknej sylwetki bez wysiłku :lol: ADDA dawaj nazwę :D Quote
adda Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Miga']Może ja też sobie zaaplikuje, a jakie są skutki uboczne? 8)[/quote] U mnie poza śliczną talią nie było żadnych :lol: Quote
adda Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='malawaszka']mózg się pewnie kurczy ale co tam :evilbat: czego się nie robi dla pięknej sylwetki bez wysiłku :lol: ADDA dawaj nazwę :D[/quote] Znaczy mi się skurczył??? :evil: Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']mózg się pewnie kurczy ale co tam :evilbat: czego się nie robi dla pięknej sylwetki bez wysiłku :lol: ADDA dawaj nazwę :D[/quote] Znaczy mi się skurczył??? :evil:[/quote] no żartowałam :calus: wybacz :modla: i powiedz jak sie nazywa :D możesz na pw jak chcesz :D :P Quote
Miga Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Nooooo to nad czym się tu zastanawiamy! Mała, a Ty zdaje sie też nie masz co zrzucać? Adda to te specyfiki co podwyższają temperaturę? Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Miga']Mała, a Ty zdaje sie też nie masz co zrzucać?[/quote] a skąd wiesz?? [size=1]zdjęcia w galerii są nieaktualne[/size] :evilbat: Quote
Patka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Waler warczy(głosno) ja jakiś dzwięk na klatce usłyszy, ale on taki twardziel tylko jak z pańcia leży, a jak ktoś obcy przyjdzie to zmyka pod łozko :wink: :D niesmiały jest mówiąc inaczej :wink: :D Wasz temacik - ładne rzeczy :wink: :D Quote
Poświata Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 Melduję posłusznie, że w sklepie byłam, "THERMO....cos tam" akurat nie było, ale uprzejmy pan powiedział mi, że akurat dla mnie na łażenie i wściekanie się w górach to odpada. Wzmaga to pocenie się, więc w połączeniu ze świeżym powietrzem to zapalenie płuc murowane :-? . Polecił mi natomiast L-Karnitynę 500 forte plus, co też nabyłam, wypróbuję i po powrocie zdam relację :P . Tamto pierwsze "THERMO..coś tam" jest dobre przy wysiłku i treningach w pomieszczeniach, albo w lato np. Quote
adda Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Beata&Poświata']Tamto pierwsze "THERMO..coś tam" jest dobre przy wysiłku i treningach w pomieszczeniach, albo w lato np.[/quote] Troszku on nie ma racji, jako że ja w ogóle się nie ruszałam (jedynie przy przeprowadzce), a schudłam w 5 tygodni 6 kilasów :lol: Ale zapewne przy ćwiczeniach poszłoby szybciej albo więcej, ale mi wystarczyło :lol: Quote
adda Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Miga']Adda to te specyfiki co podwyższają temperaturę?[/quote] Ano :P Quote
Poświata Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 Adda, nie ma problemu, kupię sobie po powrocie i wsiądę na rowerek rehabilitacyjny :-? :roll: i będę biegała po schodach :roll: . A teraz będę łykała Karnitynę, mało żarła, hasała po górach jak kozica (w ciąży):lol:, 100 razy wychodziła z psem na spacer i nie wezmę przez dwa tygodnie słodyczy do ust :( (to moje największe poświęcenie). Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 aaa ja kcem to thermo coś tam :lol: :lol: :lol: ale Adda po tym się pociłaś jak świnka?? :lol: ooo a może to łykac i do sauny?? 8) Quote
adda Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='Beata&Poświata'] nie wezmę przez dwa tygodnie słodyczy do ust :( [/quote] :o W moim przypadku nierealne. Ale jak się odchudzałam tymi thermo to nie chciało mi się jeść prawie wcale :lol: Bez żadnego wysiłku nie jadłam :o Quote
adda Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='malawaszka']Adda po tym się pociłaś jak świnka?? :lol: [/quote] W lecie łykałam i wcale sie nie pociłam jakoś więcej :D Jak już napisałam, żryć mi się nie chciało. A to podnosi temperaturę o jeden tylko stopień. Quote
Poświata Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 W związku z tym, że wybywamy na dwa tyg. Dymcio żegna się z Wami: [b]Pańcia, czas zdjąć już te dekoracje świąteczne......[/b] [img]http://img197.exs.cx/img197/2392/31dekor4vf.jpg[/img] [b]......Wielkanoc już niedługo.[/b] [img]http://img184.exs.cx/img184/1252/53kosz8mp.jpg[/img] [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=693240#693240]reszta zdjęć na tej i następnej stronie[/url] Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka']Adda po tym się pociłaś jak świnka?? :lol: [/quote] W lecie łykałam i wcale sie nie pociłam jakoś więcej :D Jak już napisałam, żryć mi się nie chciało. A to podnosi temperaturę o jeden tylko stopień.[/quote] oooo mamo muszę to mieć :evilbat: i jesczze jak poćwiczę przy tym to będzie GIT 8) ale o co mam pytać w sklepie dla siłaczy??? Quote
Poświata Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 W sklepie dla siłaczy trzeba się pytać o StrongMena :P :D :P . A tak poważnie to o "THERMA.....cośtam". Ja sie tak zapytałam i pan wiedział o co biega :lol: . Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 hahah a nie śmiał się że babeczki przychodzą po receptę na odchudzanie?? :lol: Quote
Recommended Posts