Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
a owszem wypiam piffko :beerchug: a literki to tylko na dogo sie placza i cos mi zjadlo kreseczki i y zamienil sie z z

Coś kręcisz z tym piffkiem, to musiały być piffka. Ja wypiłam jedno malinowe i nic mi się nie plącze.

Posted

hihi dzięki za polecanie i doceniam :wink: ale ja bym chciała kotka - maluszka z ulicy - zwykłego dachowca, najzwyklejszego kociaka, który będzie kiedyś potrzebował pomocy, a raczej nie znajdę takie polecanego przez Was na ulicy nie? :wink:

jak będę miała kiedyś chwilkę czasu to poszukam metod odczulania - przecież musi się dać 8)

Posted
hihi dzięki za polecanie i doceniam :wink: ale ja bym chciała kotka - maluszka z ulicy - zwykłego dachowca, najzwyklejszego kociaka, który będzie kiedyś potrzebował pomocy, a raczej nie znajdę takie polecanego przez Was na ulicy nie? :wink:

Czasami na forum MIAU można znaleźć ogłoszenia o kotkach różnych. Jakiś czas temu były dwie nevy, ale dorosłe i musiały iść razem, bo były z jednego domu. I nic nie stoi na przeszkodzie mieć i takiego i takiego :P . Podobno nie ma większego szczęścia jak dwa koty :D :roll: , tak uważają kociarze.

Posted

mam dwa koty i coraz częściej mord w oczach, jak galopują i nie petrzą siedzisz na fotelu czy nie tylko ziuuuu po tobie najpierw Elfik goni Lulcię a w drugą stronę na odwrót jeszcze się pazurkami potrafią przytrzymać

inny przykład leży kanapka na talerzyku i nagle nie wierzę własnym oczom odjeżdża zaglądam w dół pod stół a to Elfik z pod stołu na macanego pazurki wbił i ciągnie powolutku do siebie kanapeczkę :evilbat:

Posted
mam dwa koty i coraz częściej mord w oczach, jak galopują i nie petrzą siedzisz na fotelu czy nie tylko ziuuuu po tobie najpierw Elfik goni Lulcię a w drugą stronę na odwrót jeszcze się pazurkami potrafią przytrzymać

inny przykład leży kanapka na talerzyku i nagle nie wierzę własnym oczom odjeżdża zaglądam w dół pod stół a to Elfik z pod stołu na macanego pazurki wbił i ciągnie powolutku do siebie kanapeczkę :evilbat:

Hihi....cwany ten "kanapkowy" kotek... :lol: