Erazm Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 W górę malusia, Czy malutka może nadal zostac na tym tymczasie? Obawiam się czy ten domek się nie rozmyśli, bo wiem, ze wybierają się jutro na Paluch. Quote
Ziutka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dopiero dotarłam do domu....LUKA WYSŁAŁAM CI WŁAŚNIE ZDJĘCIA SUNI....Pan Waldek powiedział, że Mika nie dała się zważyć i dawał mi gwarancję, że nie waży 5 kilo, powiedział, że 3 kilo no może coś koło 4-ech ale nie 5, zapewniał mnie....a pracował długo w schronisku i wydaje mi się, że wie co mówi...no ale może jego waga w oczach jest źle wytarowana, nie wiem co teraz robić :shake: Quote
Ziutka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 GameBoy napisał(a):to moze byc zludne niestety Wiem właśnie...ale się nie dała :shake: Co teraz robić ??? Quote
Erazm Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Będziemy próbować, jeśli tu sie nie uda zrobie małej przy pomocy graficznej ciotki Isadory piekne all i mała w try miga znajdzie domek Quote
Ziutka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Erazm napisał(a):Będziemy próbować, jeśli tu sie nie uda zrobie małej przy pomocy graficznej ciotki Isadory piekne all i mała w try miga znajdzie domek Dziękuje Beatko !!! Quote
auraa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 śliczne maleństwo! Szkoda tylko że nie ma jakiegoś punktu odniesienia żeby zobaczyć jej rzeczywistą wielkość. Quote
luka1 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Mikunia jest takich rozmiarów jak DOSIA z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112960 tylko Pan Waldek ostrzega że sunia nie należy do potulnych:cool3: Quote
Isabel Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Sunia śliczna, ale ten charakterek to po niej widać! Quote
szajbus Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ona jest naprawdę sliczniutka. A charakterek? Lubie sunie a charakterkiem. Mam takie dwie. Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 sliczna jest ale wyglada na wiecej niz 5 kilo:oops: Quote
Erazm Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No, cóż potrzebne mi namiary, zrobi się małej all. Psiak do tej rodziny musi byc malutki. Państwo postanowili przejechac się do schronu, miejmy nadzieję, ze jakaś bida znajdzie domek. Czy można prosić o jeszcze jakieś zdjęcia i numer telefonu jaki wstawię na all. Opis zachowań małej też by się przydał Quote
luka1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 śliczna ta psina ale charakterek ma niezły Quote
Isabel Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Tyle, że malutka, więc łatwiej można sobie z tym jej charrrakterkiem poradzić;) Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Isabel napisał(a):Tyle, że malutka, więc łatwiej można sobie z tym jej charrrakterkiem poradzić;) takie male piorunki czesto sa mniej reformowalne niz duze, tyle, ze szkod mniej robia na ciele ;) Quote
luka1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Erazm napisał(a):No, cóż potrzebne mi namiary, zrobi się małej all. Psiak do tej rodziny musi byc malutki. Państwo postanowili przejechac się do schronu, miejmy nadzieję, ze jakaś bida znajdzie domek. Czy można prosić o jeszcze jakieś zdjęcia i numer telefonu jaki wstawię na all. Opis zachowań małej też by się przydał namiary na mnie :tel. 502 156 186 lub [email protected] Quote
Recommended Posts