Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szajbus napisał(a):
MIkuni szykuje się domek??

Jeśli nie waży więcej jak 5 kilo...to może ciocia Erazm ma domek dla maluszka :loveu: jutro wszystko się wyjaśni :roll:

Posted

Ziutka napisał(a):
Jeśli nie waży więcej jak 5 kilo...to może ciocia Erazm ma domek dla maluszka :loveu: jutro wszystko się wyjaśni :roll:

a jak będzie 5.20kg?
potencjalny dom musi na żywo suńke zobaczyć bo może te parę deko nie zrobi im róznicy..........
wiadomo cosik?:roll:

Posted

auraa napisał(a):
A TA PANI NIE MA WAGI ŁAZIENKOWEJ?nIECH WEJDZIE Z PSEM POTEM BEZ PSA I GOTOWE!

Zważy dzisiaj, zważy...czekamy tylko na Pana Waldka, który miał to dzisiaj załatwić ;)

Posted

Ziutka pisz do Waldka bo on coś do mnie nie może trafić. Dzwonił że zdjęcia zrobił ale sunia go chciała zjeść i nie wiem czy zważył

Posted

luka1 napisał(a):
Ziutka pisz do Waldka bo on coś do mnie nie może trafić. Dzwonił że zdjęcia zrobił ale sunia go chciała zjeść i nie wiem czy zważył

Już pisze mu sms-ka :mad:

Posted

Nie odpisuje :shake: a zawsze odpisuje kiedy może, wydaje mi się, że już śpi bo chodzi na rano do pracy i odpisze o 5-tej jak wstanie :roll:

Posted

Ziutka napisał(a):
Nie odpisuje :shake: a zawsze odpisuje kiedy może, wydaje mi się, że już śpi bo chodzi na rano do pracy i odpisze o 5-tej jak wstanie :roll:

to bedziemy wiedzialy rano