Erazm Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Zróbcie foteczki please....Boshe ona taka słodzizna:crazyeye: Quote
Ziutka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 szajbus napisał(a):MIkuni szykuje się domek?? Jeśli nie waży więcej jak 5 kilo...to może ciocia Erazm ma domek dla maluszka :loveu: jutro wszystko się wyjaśni :roll: Quote
luka1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 kurcze - nie umię oceniać wagi psiaka patrząc na niego, jest malutka ale przekładając na torebki cukru...nie wiem ile ich trzeba Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 pieski są ciężkie. Mój ratlerek, straszna malizna waży coś ok. 3kg. tłuścioch jeden;) Quote
Ziutka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ja mam nadzieje, że nie będzie ważyła więcej jak 5 kilo :modla::modla: Quote
GameBoy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja tez mam taka nadzieje, bo od ciotki Erazm pewnie sie super domek szykuje Quote
szajbus Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ona jest taka maciupeńka, ze chyba więcej nie wazy! Quote
wanda szostek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No to panna wciągaj brzuchal, bo dom się szykuje. Quote
enia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ziutka napisał(a):Jeśli nie waży więcej jak 5 kilo...to może ciocia Erazm ma domek dla maluszka :loveu: jutro wszystko się wyjaśni :roll: a jak będzie 5.20kg? potencjalny dom musi na żywo suńke zobaczyć bo może te parę deko nie zrobi im róznicy.......... wiadomo cosik?:roll: Quote
Erazm Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tu chodzi o to zeby psiak mógł latać na pokładzie samolotu, takie są przepisy 20 dkg nie robi róznicy, ale... Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 A TA PANI NIE MA WAGI ŁAZIENKOWEJ?nIECH WEJDZIE Z PSEM POTEM BEZ PSA I GOTOWE! Quote
Ziutka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 auraa napisał(a):A TA PANI NIE MA WAGI ŁAZIENKOWEJ?nIECH WEJDZIE Z PSEM POTEM BEZ PSA I GOTOWE! Zważy dzisiaj, zważy...czekamy tylko na Pana Waldka, który miał to dzisiaj załatwić ;) Quote
luka1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Ziutka pisz do Waldka bo on coś do mnie nie może trafić. Dzwonił że zdjęcia zrobił ale sunia go chciała zjeść i nie wiem czy zważył Quote
luka1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 napisałam do P.Waldka ale może z moją pocztą coś jest nie tak. Quote
Ziutka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 luka1 napisał(a):Ziutka pisz do Waldka bo on coś do mnie nie może trafić. Dzwonił że zdjęcia zrobił ale sunia go chciała zjeść i nie wiem czy zważył Już pisze mu sms-ka :mad: Quote
GameBoy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ziutka napisał(a):Już pisze mu sms-ka :mad: pisz, pisz kochana, niech sie bierze do roboty :eviltong: Quote
Ziutka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 GameBoy napisał(a):pisz, pisz kochana, niech sie bierze do roboty :eviltong: Napisane...teraz czekamy :roll: Quote
Ziutka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nie odpisuje :shake: a zawsze odpisuje kiedy może, wydaje mi się, że już śpi bo chodzi na rano do pracy i odpisze o 5-tej jak wstanie :roll: Quote
GameBoy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ziutka napisał(a):Nie odpisuje :shake: a zawsze odpisuje kiedy może, wydaje mi się, że już śpi bo chodzi na rano do pracy i odpisze o 5-tej jak wstanie :roll: to bedziemy wiedzialy rano Quote
Recommended Posts