Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w góre białasku!!

Juz niedługo odbedzie sprawa sądowa przeciwko temu bydlakowi. Zobaczymy co sie uda wywyaliczyc. Facet juz miał nie raz na pienku z sadem....oby teraz sie nie wywyinał...choc jak wszyscy wiemy -bicie zwierzaka dla sadu to czesto zbyt mało....ehhh

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
w góre białasku!!

Juz niedługo odbedzie sprawa sądowa przeciwko temu bydlakowi. Zobaczymy co sie uda wywyaliczyc. Facet juz miał nie raz na pienku z sadem....oby teraz sie nie wywyinał...choc jak wszyscy wiemy -bicie zwierzaka dla sadu to czesto zbyt mało....ehhh

taaak, mala szkodliwosc spoleczna, niedobrze sie robi na sama mysl o tym frazesie

Posted

na razie żadnych tel o Roxiego...wakacje odbijają sie coraz bardziej na adopcje....no ale nic bedziemy czekac....mam nadzieje,że do jesieni Roxy bedzie grzał dupke w nowym domu..

Roxy mnie juz zaczynba kojarzyc i nie szczeka- ostatnio zamykałam go w boksie po spacerach na wybiegu....on zawsze przy zakłądaniu obrozy chce gryśc -delikatnie-ma taką zabawe z tego i zakładanie obrozy zawsze trwa z 10 minut:)
w kazdym bądz razie na mnie nie szczeka jak zobaczy....Iskra została za to solidnie obszczekana hehe

Jednak jak mnie widzi, to sie nie cieszy za bardzo...nie merda ogonem, nie łasi się....wszysko sie zmienia jak zobaczy kierownika...szał radosci....

Posted

No cholewa JAK mozna nie przyjsc po takie cudo :angryy: :mad:
Brak słów!

Tez mam nadzieje, ze chlora jednego chociaz po kieszenie przetrzepią jakąś grzwyną :mad:

A o Roxim nie bede sie rozwodzić, bo BIAŁE JEST PIĘKNE i biada temu kto uwaza inaczej :cool3: :loveu: :loveu:

Posted

ja to już od dawna jestem fanką białasów a przez maciaszkową i Bazyla oszalałam na punkcie DA :loveu: szkoda ze z nich takie dominatory....gdyby sunie były uległe, to bym taką wzięła na tymczas :cool3: no a chłopaka to nie moge bo dwa dominatory w domu to za dużo :-(

Posted

Da To Przepiekne Psy I Bardzo Inteligentne!!! Mam Dwa Moja Kochana Bialeczka Swietnie Sie Odnalazla W Nowym Otoczeniu A Jest Z Nami 7 Tygodni: Niestety Panowie Nie Akceptuja Innych Panow I Nawet Gdybym Strasznie Chciala Miec Jeszcze Jednego To Niestety Nie Da Rady!!!
A Jest Taki Piekny!!!!

Posted

Wczoraj miałam tel o Roxiego....z Kutna....pani z obcokrajowym akcentem....niby dom z ogrodem, duzo miejsca, pies w domu, dobrze,że wykastrowany.....jak zaczełam ciagnac za jezyk, to sie okazało,że ona studiuje w lipsku i raz jest tu-raz tu...jak jej nie ma to psem zajmowała by sie tesciowa....maja tez starego owczarka....niby wszytko fajnie, super, ale jak wspomniałam o wizycie przedadopcyjnej to jakos rozmowa przestała sie kleic i w końcu powiedziałam,że jak sie zdecyduje na wizyte to ma mi dac znac....pewnie juz nie zadzwoni

Posted

sa jacys państwo zainteresowani adopcja...mają byc w sobote. zgodzili sie na wizyte przed i po adopcyjną...sa tu z okolicy. Zobaczymy co oferuja za warunki....bo niestety, ale kojec i ciepła buda to w tym wypadku za mało-musi byc kanapa:)