GameBoy Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mały pokaż się na pierwszej! wiadomo dlaczego nie przyszli? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 nic nie wiem.....ale sie dowiemy:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 w góre białasku!! Juz niedługo odbedzie sprawa sądowa przeciwko temu bydlakowi. Zobaczymy co sie uda wywyaliczyc. Facet juz miał nie raz na pienku z sadem....oby teraz sie nie wywyinał...choc jak wszyscy wiemy -bicie zwierzaka dla sadu to czesto zbyt mało....ehhh Quote
rufusowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ale fajowski białas :loveu: będę tu zaglądać :cool3: a ludzie to wiecie co.....nie mam słów Quote
maciaszek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mam nadzieję, że choć jakąś karę finansową łajdakowi przywalą... Rufusowa, zaglądaj :). Quote
GameBoy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):w góre białasku!! Juz niedługo odbedzie sprawa sądowa przeciwko temu bydlakowi. Zobaczymy co sie uda wywyaliczyc. Facet juz miał nie raz na pienku z sadem....oby teraz sie nie wywyinał...choc jak wszyscy wiemy -bicie zwierzaka dla sadu to czesto zbyt mało....ehhh taaak, mala szkodliwosc spoleczna, niedobrze sie robi na sama mysl o tym frazesie Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 na razie żadnych tel o Roxiego...wakacje odbijają sie coraz bardziej na adopcje....no ale nic bedziemy czekac....mam nadzieje,że do jesieni Roxy bedzie grzał dupke w nowym domu.. Roxy mnie juz zaczynba kojarzyc i nie szczeka- ostatnio zamykałam go w boksie po spacerach na wybiegu....on zawsze przy zakłądaniu obrozy chce gryśc -delikatnie-ma taką zabawe z tego i zakładanie obrozy zawsze trwa z 10 minut:) w kazdym bądz razie na mnie nie szczeka jak zobaczy....Iskra została za to solidnie obszczekana hehe Jednak jak mnie widzi, to sie nie cieszy za bardzo...nie merda ogonem, nie łasi się....wszysko sie zmienia jak zobaczy kierownika...szał radosci.... Quote
maciaszek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Z tego wynika, że powinien mieć pana :). Na Allegro ponad 800 wyświetleń, 2 obserwujących, jeszcze 4 dni do końca. Quote
rufusowa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 trzymam kciuki zeby jakiś pan sie w nim zakochał i to jeszcze przed koncem wakacji :loveu: Quote
Angel_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No cholewa JAK mozna nie przyjsc po takie cudo :angryy: :mad: Brak słów! Tez mam nadzieje, ze chlora jednego chociaz po kieszenie przetrzepią jakąś grzwyną :mad: A o Roxim nie bede sie rozwodzić, bo BIAŁE JEST PIĘKNE i biada temu kto uwaza inaczej :cool3: :loveu: :loveu: Quote
rufusowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ja to już od dawna jestem fanką białasów a przez maciaszkową i Bazyla oszalałam na punkcie DA :loveu: szkoda ze z nich takie dominatory....gdyby sunie były uległe, to bym taką wzięła na tymczas :cool3: no a chłopaka to nie moge bo dwa dominatory w domu to za dużo :-( Quote
ab-agnieszka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Da To Przepiekne Psy I Bardzo Inteligentne!!! Mam Dwa Moja Kochana Bialeczka Swietnie Sie Odnalazla W Nowym Otoczeniu A Jest Z Nami 7 Tygodni: Niestety Panowie Nie Akceptuja Innych Panow I Nawet Gdybym Strasznie Chciala Miec Jeszcze Jednego To Niestety Nie Da Rady!!! A Jest Taki Piekny!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Wczoraj miałam tel o Roxiego....z Kutna....pani z obcokrajowym akcentem....niby dom z ogrodem, duzo miejsca, pies w domu, dobrze,że wykastrowany.....jak zaczełam ciagnac za jezyk, to sie okazało,że ona studiuje w lipsku i raz jest tu-raz tu...jak jej nie ma to psem zajmowała by sie tesciowa....maja tez starego owczarka....niby wszytko fajnie, super, ale jak wspomniałam o wizycie przedadopcyjnej to jakos rozmowa przestała sie kleic i w końcu powiedziałam,że jak sie zdecyduje na wizyte to ma mi dac znac....pewnie juz nie zadzwoni Quote
Angel_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Pewnie nie :/ Beda nastepni białasku!! :loveu: Quote
maciaszek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Osoby, które zagadywały mnie przez Allegro też już się nie odezwały. Ale w końcu ktoś się znajdzie. Na pewno! Quote
ab-agnieszka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Napewno Ktos Sie Znajdzie Kto Go Strasznie Pokocha!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 sa jacys państwo zainteresowani adopcja...mają byc w sobote. zgodzili sie na wizyte przed i po adopcyjną...sa tu z okolicy. Zobaczymy co oferuja za warunki....bo niestety, ale kojec i ciepła buda to w tym wypadku za mało-musi byc kanapa:) Quote
Recommended Posts