Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis miałam urlop, wiec cały dzień w schronie...mielismy 4 adopcje ...w tym adopcje Roxiego!!!!!:multi::multi::multi:

Został adoptowany przez kolege mojego Tz-ta...ten o którym tu wspominałam.

Roxi mieszka w bloku na parterze, z panem i panią:p Dostał nowa obroże i smycz, zakupiono dobra karmę. Dom jest dobry-ludzie z sercem do psów a takze z normalnym do nich podejsciem.

Wiesci beda na bierzaco, bo Tz pracuje z nim.

Mam tylko nadzieje,ze Roxi nie da im tak do wiwiatu,że będa mieli dośc hehe.:evil_lol:

Roxy to fajny psiak, dzis mnie wycałował i bardziej sie otworzył na ludzi. Do samochodu wsiadł jak do siebie:p

Posted

Mozesz wycofac z allegro:)

Wczoraj Roxiego tak wymeczyli,ze wieczorem padł w kuchni....:p Oni sobie spac do sypialni...a tu za chwile ..drap, drap w drzwi:evil_lol:...oczywiscie Roxul sie do łózka wpakował-no ale to było do przewidzenia:evil_lol::loveu:

Własciciele zachwyceni- Roxy grzeczny bardzo...jak na razie:diabloti: Ciekawe czym sie zajmie jak oni do pracy pojda...hi hi

Dzis jeszce kupil mu pan zabawiki i gryzaki i kaganiec, bo sie wczoraj pan władza przyczepił,ze pies morderca bez kaganca chodzi...

Fotki beda na pewno-musze popdytac czy oni maja net w domu, bo chyba nie-jak nie beda mieli to my za jakis czas ich odiwedzimy z aparatem...mojemy Tz-towi sie Roxi bardzo spodobał, wiec z checia go zobaczy:p

Posted

Dzis byl u mnie w domu w odwiedzinach Roxy:loveu:...tzn teraz Roki:cool3:

Pan przyjechał po madre ksiązki o pracy z psem...jest mały problem, bo Roki ma gdzies swoja pania i dzis zareagował na nia agresja gdy chciała załozyc mu kaganiec przed wyjscie m na spacer...warczy tez gdy kaza mu zejsc z łozka.

Pana słucha bez problemów. W domu nie niszczy jak zostaje sam, nie sika, prosi o wyjscie na dwór.

Pokazałam mu jak z nim pracowac na bazie smakołykow- Roki to pojetna i sprytna bestia...pani musi z nim wiecej pracowac. Pierwsze 2 dni byly ok-dopiero dzis Roki wystraszyl pania swoja.

Mam nadzieje ze bedzie ok - niestety u nas nie ma zadnego szkoleniowca , wiec musza korzystac z moich rad jak na razie.

Posted

Roxy był ostatnio na szczepieniach u weta...istny cyrk porobił...chyba nie lubi igieł:diabloti::mad: Skakał, gryzł i wył...prawidziwy męzczyzna nie ma co.

W domu lepiej...praca z psiakiem daje efekty. Niedługo tez troche sie wyciszy po kastracji,więc mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze.
W kazdym bądz razie cały czas jestem w kontakcie z wąłścicielami...poprosze moze o jakies foty ...tylko,że oni nie maja internetu w domu:roll: