Ania+Milva i Ulver Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 No niestety nic z tego....kolo nie ma kasy na zwrot dojazdu...wyszło 100 zł+ 50 zł adopcja. Czekamy dalej...mam na oku jeden domek tu w brodnicy u znajomego...ale musze znim pogadac czy dałby sobie rade z Roxim. Quote
GameBoy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 przepraszam, ale jak nie ma 170 zl to jak on utrzymałby tego psa?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 no dokładnie, takze dziekujemy temu panu juz Quote
maciaszek Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Na Allegro prawie pół tysiąca wyświetleń. Idzie łeb w łeb z drugim wystawionym białasem ;-). 2 obserwujących. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Dzis miałam urlop, wiec cały dzień w schronie...mielismy 4 adopcje ...w tym adopcje Roxiego!!!!!:multi::multi::multi: Został adoptowany przez kolege mojego Tz-ta...ten o którym tu wspominałam. Roxi mieszka w bloku na parterze, z panem i panią:p Dostał nowa obroże i smycz, zakupiono dobra karmę. Dom jest dobry-ludzie z sercem do psów a takze z normalnym do nich podejsciem. Wiesci beda na bierzaco, bo Tz pracuje z nim. Mam tylko nadzieje,ze Roxi nie da im tak do wiwiatu,że będa mieli dośc hehe.:evil_lol: Roxy to fajny psiak, dzis mnie wycałował i bardziej sie otworzył na ludzi. Do samochodu wsiadł jak do siebie:p Quote
maciaszek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Juhuuuu !!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę! Roxy, chłopaku, bądź szczęśliwy w nowym domku i... bądź grzeczny! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
GameBoy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 nareszcie!! :multi::multi::multi::multi::multi: Roxulec wszystkiego najlepszego!! Quote
Angel_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST !!!!!! JA chce foto!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 uffffffffffffffffff nareszcie w swoim własnym domku :loveu: tylko bądz grzeczny chłopaku - nie zawiedz cioteczek :loveu: ja też chce fotke :cool3: Quote
maciaszek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wycofać Allegro czy na wszelki wypadek zostawić jeszcze? Quote
ab-agnieszka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cudownie!!!! Bardzo sie ciesze!!!!:multi::multi::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Mozesz wycofac z allegro:) Wczoraj Roxiego tak wymeczyli,ze wieczorem padł w kuchni....:p Oni sobie spac do sypialni...a tu za chwile ..drap, drap w drzwi:evil_lol:...oczywiscie Roxul sie do łózka wpakował-no ale to było do przewidzenia:evil_lol::loveu: Własciciele zachwyceni- Roxy grzeczny bardzo...jak na razie:diabloti: Ciekawe czym sie zajmie jak oni do pracy pojda...hi hi Dzis jeszce kupil mu pan zabawiki i gryzaki i kaganiec, bo sie wczoraj pan władza przyczepił,ze pies morderca bez kaganca chodzi... Fotki beda na pewno-musze popdytac czy oni maja net w domu, bo chyba nie-jak nie beda mieli to my za jakis czas ich odiwedzimy z aparatem...mojemy Tz-towi sie Roxi bardzo spodobał, wiec z checia go zobaczy:p Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Super wieści :). Allegro zdejmuję. Na fotki czekamy. BARDZO! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Dzis byl u mnie w domu w odwiedzinach Roxy:loveu:...tzn teraz Roki:cool3: Pan przyjechał po madre ksiązki o pracy z psem...jest mały problem, bo Roki ma gdzies swoja pania i dzis zareagował na nia agresja gdy chciała załozyc mu kaganiec przed wyjscie m na spacer...warczy tez gdy kaza mu zejsc z łozka. Pana słucha bez problemów. W domu nie niszczy jak zostaje sam, nie sika, prosi o wyjscie na dwór. Pokazałam mu jak z nim pracowac na bazie smakołykow- Roki to pojetna i sprytna bestia...pani musi z nim wiecej pracowac. Pierwsze 2 dni byly ok-dopiero dzis Roki wystraszyl pania swoja. Mam nadzieje ze bedzie ok - niestety u nas nie ma zadnego szkoleniowca , wiec musza korzystac z moich rad jak na razie. Quote
maciaszek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Roki nie wygłupiaj się, nie strasz pani, nie wariuj w takim fajnym domku! Czekamy na wieści i trzymamy kciuki! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Roxy był ostatnio na szczepieniach u weta...istny cyrk porobił...chyba nie lubi igieł:diabloti::mad: Skakał, gryzł i wył...prawidziwy męzczyzna nie ma co. W domu lepiej...praca z psiakiem daje efekty. Niedługo tez troche sie wyciszy po kastracji,więc mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze. W kazdym bądz razie cały czas jestem w kontakcie z wąłścicielami...poprosze moze o jakies foty ...tylko,że oni nie maja internetu w domu:roll: Quote
maciaszek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No ładnie. Taka histeria... Jak oni go utrzymali? ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 U Rokiego jak na razie wszytsko ok. Czasem poszczeka w nocy, czasem cos zbroi:) Ogólnie nie ma jakis wiekszych problemów...mam nadzieje,że juz tak pozostanie:) Quote
maciaszek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):mam nadzieje,że juz tak pozostanie:)My też mamy taką nadzieję :)! Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 no...niech chłopak poczuje ze pani dobra i jej gryźć nie lza :mad: :evil_lol: z niecierpliwością czekam na fotyyy :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 oj ciotki jak znajde chwile wolnego czasu to na pewno do nich podjade z aparatem...tylko zrobcie cos aby doba trwala z 40 godzin choc:) Quote
Recommended Posts