Ania+Milva i Ulver Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 miałam tel z krakowa...pan jakos sie nie przeraził odlegloscia-choc oczywiscei myslał,ze pies jest w katowicach:) kazałam mu zadzwonic w poniedziałek, bo nie wiem co jutro nie rozmawiałm z nim o zadnych konkretach Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):miałam tel z krakowa...pan jakos sie nie przeraził odlegloscia-choc oczywiscei myslał,ze pies jest w katowicach:) kazałam mu zadzwonic w poniedziałek, bo nie wiem co jutro nie rozmawiałm z nim o zadnych konkretach co Ci ludzie z tymi Katowicami??? :eviltong: Quote
maciaszek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 GameBoy napisał(a):co Ci ludzie z tymi Katowicami??? :eviltong:No właśnie nie wiem, bo nigdzie nie było o tym słowa... Nigdzie. Przynajmniej na Allegro. Bo na Alegratce chyba mam wpisane w profilu użytkownika Katowice... Aukcja Roxiego się skończyła. Na razie nie wznawiam. Może poczekamy co z tymi młodymi ludźmi z Brodnicy i panem z Krakowa. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 tak poczekajmy-najwyzej we wtorek jeszcze raz sie wystawi... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Roxy dzis idzie do nowego domku...dosłownie idzie, bo bedzie mieszkał ok 2 km od schronu:) Wczoraj był ten chłopak ze swoja dziewczyna-ona zapalona psiara-ma astka, wiec wiedza z czym maja do czynienie. Raxy bedzie miła dom z ogrodem-na noce ma byc brany do domu. Chłopak dokłądnie zdawał sobie sprawe z naszych poadopcyjnych wymagan, gdyz adoptpwali kiedys psiaka ze schronu i czytał umowe adopcyjną:) Roxiego bedziemy czesto widywac -to w sumie po drodze do mnie do domu. :multi::multi: Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Roxy dzis idzie do nowego domku...dosłownie idzie, bo bedzie mieszkał ok 2 km od schronu:) Wczoraj był ten chłopak ze swoja dziewczyna-ona zapalona psiara-ma astka, wiec wiedza z czym maja do czynienie. Raxy bedzie miła dom z ogrodem-na noce ma byc brany do domu. Chłopak dokłądnie zdawał sobie sprawe z naszych poadopcyjnych wymagan, gdyz adoptpwali kiedys psiaka ze schronu i czytał umowe adopcyjną:) Roxiego bedziemy czesto widywac -to w sumie po drodze do mnie do domu. :multi::multi: super, oby mały faktycznie noce w domu spedzal ;) pilnuj ciotka :mad::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 tak-bedziemy pilnowac-zreszta dosc dobitnie zostało to mu przedstawione:) Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):tak-bedziemy pilnowac-zreszta dosc dobitnie zostało to mu przedstawione:) domyslam sie ciotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 czekam na info...mam nadzije,że przyszli po niego... Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):czekam na info...mam nadzije,że przyszli po niego... nie tylko Ty ciotka czekasz:eviltong: Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iskra73 napisał(a):no wlasnie nie przyszli ...:-( a zadzwonili chociaz? wiadomo co sie stalo? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Kraków nie dzwonił....ale wstrzymajmy sie zogłoszeniem an allegro-zobaczymt czy dzis przyjda. Moze opłata adopcyjna ich z lekka wystraszyła?......albo my i nasze wymogi hehe:) Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kraków nie dzwonił....ale wstrzymajmy sie zogłoszeniem an allegro-zobaczymt czy dzis przyjda. Moze opłata adopcyjna ich z lekka wystraszyła?......albo my i nasze wymogi hehe:) mogliby chociaz przedzwonic.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 tak masz racje-jak kierownik do mnie sie odezwie to spytam czy sie odzywali do niego..... Quote
maciaszek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Miałam zapytanie na gg o psiaka, ale wczoraj kiedy mnie nie było. Odpisałam i czekam na odzew. Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 maciaszek napisał(a):Miałam zapytanie na gg o psiaka, ale wczoraj kiedy mnie nie było. Odpisałam i czekam na odzew. czyli szukamy dalej? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 ja czekam na info ze schronu, ale jakby byli to by juz kierownik dzwonił.... Quote
GameBoy Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 pies jest w dziale "juz w nowym domu" chyba trzeba go wrocic na PDA Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 wznawiać....jak tylko ich spotkam to porozmawiam sobie...oj porozmawiam Roxy wesoły lata po schronie:) I domku szuka nadal Quote
maciaszek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Allegro wznowione: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=401617383 I jeszcze Alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1519628_dog_argentynski_amstaff_mix_szczeniak.html Napisz do moda, żeby przeniósł Roxy'ego do właściwego działu. Quote
Recommended Posts