Ania+Milva i Ulver Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 pewnie-pomoc w ogłoszeniach bardzo potrzebna!!! ja nie jestem zalogowana na gumtree, wiec jakbys mogła tez tam Nine wrzucic to byłabym super wdzieczna!! Quote
GameBoy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ania a mozesz mi fotki chlopaka i ninki podrzucic na [email protected] plus namiary na kogo podac Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 ok-jutro w pracy wysle ci maila Quote
maciaszek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Zgodnie z obietnicą zrobiłam Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=393232321 Alegratkę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1465907_dog_argentynski_amstaff_mix_szczeniak.html Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 :loveu::loveu::loveu:dzieki!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 roxy w góre ****ku!!!!!!!hmmmm czemu słowo p i e s jest gwazdkowane? Quote
maciaszek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):hmmmm czemu słowo p i e s jest gwazdkowane?Nie ma zielonego pojęcia, ale jest to nieco wkurzające... Quote
ab-agnieszka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 jest Piekny I Wyglada Na Da do Tego Jest Mlodziutki Jeszcze Musi Nabrac Masy: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Piekny jest to fakt:) Roxy pokaż się!! Quote
maciaszek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Na Allegro już ponad 300 wyświetleń. Ab-agnieszko, dostałaś moje wczorajsze PW? Quote
GameBoy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 oby jak najszybciej znalazl domek dobrze, ze jest lato i cieplo :roll: Quote
Jenny19 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Roxy jest na: www.4lapy.pl www.adopcje.org www.animalia.pl www.etablica.com www.dwukropek.pl www.polskastrefa.eu www.ogloszenia.adverts.pl www.psy.pl/adopcje www.petworld.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.mojpupil.pl www.kupiepsa.pl Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 :crazyeye:WOW!!!! Dzieki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Jenny19 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A i mam prośbę,sprawdź swoją pocztę,bo przez przypadek zamiast mojego emeila podałam Twój, i dostaniesz emeila żeby potwierdzić ogłoszenie:eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Właśnie miałam tel o Roxiego...dość konkretny:cool3: Chłopak dzwonil z Gliwic...troszke pokręciły mu sie miejscowosci hehe i myslał,że Brodnica gdzies na śląsku:cool1: W każdym razie-chlopak jest z pod Poznania, mieszka w domu z ogrodem. Nie miał nic przeciwko kastracji:evil_lol:...nie swojej oczywiscie:diabloti: Po weekendzie wraca do Poznania i wtedy umowilismy sie na dłuższe pogaduchy. Wtedy go dokładnie przemagluję:evil_lol: Quote
Jenny19 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Czyżby ekspresowa adopcja?:razz: Chociaż nie dziwię się-takie cudo nie mogło długo czekać.;) Quote
maciaszek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Właśnie miałam tel o Roxiego...dość konkretny:cool3:O! No to trzymam kciuki :). Ania+Milva i Ulver napisał(a):Wtedy go dokładnie przemagluję:evil_lol:Magluj, magluj! Bo to nie będzie łatwy pies - trzeba będzie z nim dużo popracować! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Jeszcze sie nie cieszę...zobaczymy czy rzeczywiscie zadzwoni drugi raz....no i jak jego perspektywa przyjazdu po malucha -300km hehe Quote
ab-agnieszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jeszcze sie nie cieszę...zobaczymy czy rzeczywiscie zadzwoni drugi raz....no i jak jego perspektywa przyjazdu po malucha -300km hehe Ja po moja Bialeczke jechalam 420 km bylo warto to sie nazywa milosc od pierwszego wejrzenia :lol::lol::lol: Quote
GameBoy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 to trzymamy kciuki, moje CC poszly dzis czas na niego Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 GB chyba będe mial sprawe do ciebie o wizyte przedadopcyjna...:evil_lol::loveu: Mialam bardzo , ale to bardzo fajny telefon!!!!! Pan z warszawy-tzn pracuje 5 dni w wawie, a na weekned jest w sosonowcu. W wawie mieszka w mieszkaniu firmowym...sam zaczal mowic o wizycie przedadopcyjnej:crazyeye:, podal adres gdzie pracuje...WawA REMBARNTOW ...adres dla osoby odwiedzającej podam potem. Pan pytal sie o kastrację-chcial wiedziec wszytko o tym, powiedzial,że z checia pójdzie z Roxim na szkolenie....w sumie bardzo dobre wrażenie na mnie wywarł. Teraz na weekend jedzie do sosonowca- na alegratce jak Maciaszek wystawia to jest napisane chyba sosonowiec i wszystcy mysla ,ze on na slasku jest:diabloti: Takze jak wizyta dobrze pojdzie, to chyba bedzie dom. Roxy może bedzie podróznikiem miedzy sosonowcem a wawą... Quote
Recommended Posts