GameBoy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):GB chyba będe mial sprawe do ciebie o wizyte przedadopcyjna...:evil_lol::loveu: Mialam bardzo , ale to bardzo fajny telefon!!!!! Pan z warszawy-tzn pracuje 5 dni w wawie, a na weekned jest w sosonowcu. W wawie mieszka w mieszkaniu firmowym...sam zaczal mowic o wizycie przedadopcyjnej:crazyeye:, podal adres gdzie pracuje...WawA REMBARNTOW ...adres dla osoby odwiedzającej podam potem. Pan pytal sie o kastrację-chcial wiedziec wszytko o tym, powiedzial,że z checia pójdzie z Roxim na szkolenie....w sumie bardzo dobre wrażenie na mnie wywarł. Teraz na weekend jedzie do sosonowca- na alegratce jak Maciaszek wystawia to jest napisane chyba sosonowiec i wszystcy mysla ,ze on na slasku jest:diabloti: Takze jak wizyta dobrze pojdzie, to chyba bedzie dom. Roxy może bedzie podróznikiem miedzy sosonowcem a wawą... a nie rembertow??:eviltong: jakby wizyta to prosze bardzo Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 :oops: no tak...pani z wiochy wymysliła sobie rembrantów :lol: ale wybaczcie starej kobiecie... Gb zgadamy się na gg, bo wizyta i tak po weekendzie by była, bo pan teraz jedzie na śląsk. Pierwszy raz mi się zdazyło, aby osoba dzwoniąca sama mówiła o wizycie przedadopcyjnej...:roll: Quote
maciaszek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):na alegratce jak Maciaszek wystawia to jest napisane chyba sosonowiec i wszystcy mysla ,ze on na slasku jest:diabloti:Hmmm... W treści ogłoszenia napisane jest, że pies znajduje się w jednym ze schronisk w woj. kujawsko-pomorskim! :eviltong: Wiem, jestem upierdliwa (dla dobra psa i pana!), ale czy pan zdaje sobie sprawę, że będzie miał do czynienia z trudnym psem (na początku na bank!), że ten pies najprawdopodobniej będzie mu niszczył rzeczy w mieszkaniu, gdy pan pójdzie do pracy (zgodzi się na ew. zakup klatki kenelowej?), że na 99% będzie na początku hałasował, gdy zostanie sam? Czy pan miał już kiedyś jakiegoś psa? Czy miał kiedyś psa z dominującym charakterem? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Dokładnie to samo mu powiedziałm o tym,ze pies nie wychowany,ze niszczy-odnosnie klatki to mysle ,ze najlepiej jak GB z nim porozmawia i dokąłdnie oko w oko sprawe naswietli. Pan dlatego wspomniał o szkoleniu na posłuszeństwo. Pan na pewno zna rasy tzw. niebezpieczne ze tak powiem-rozmawialiśmy o astkach. Ja będe zadowolona i pewna tego domu po wizycie przedadopcyjnej. Quote
dzodzo Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 sorki ale skojarzylam -ten sam pan ubiega się u nas o dobermana Hektora:crazyeye: wlasnie Karusia szukala kogoś w Wawie na przedadopcyjna Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 a to ciekawe...masz dzodzo pw Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 ustalone,ze dom zostanie sprawdzony tak czy siak...bo doberman został mu odmówiony....no zobaczymy, bo wrazenie facet robi na prawde ok Quote
karusiap Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Doberman zostal odmowiony nie ze wzgledu na osobe tego Pana,ale na to ze przeszedl juz bardzo duzo i potrzebuje teraz spokoju i stabilizacji a mieszkajac w firmie nie do konca mialby wlasnie to.Doberman nie nadaje sie do zbyt wielu ludzi,musi silnie czuc swojego czlowieka. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 ok- mi ten pan mówił,ze pies byłby cały czas z nim-na weekndy zabierany do sosnowca...nie,że do pilnowania firmy....no nic-nie ma co gdybac zobaczymy po rozmowie oko w oko:) Quote
maciaszek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No to czekamy na wieści, a ogłoszenia na razie zostawiamy :) (w razie czego możesz polecać łódzkiego doga, pierwszy z lewej w moim podpisie). Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 to ja czekam na jakis ew znak, ze mam sprawdzac dom Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Dostalam info,że pan z wawy musi zrezygnowac z adopcji, gdyz zlamał nogę:roll::cool1:.... Czekamy więc na telefon od chłopaka spod poznania w takim razie...no i na innych zainteresowanych. Jutro bedziemy w schronie- zobaczymy co u białasa. Quote
martynka i betinka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Szkoda slow do takich ludzi:angryy::angryy: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 podnosze ...domku nadal szukamy Quote
maciaszek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dziś wizyta w schronie? Poprosimy o fotaski :)! Quote
maciaszek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zrobiłam taki skromny banerek: ale jest niepodlinkowany... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 oj cioteczki wizyta w schronie dopiero jutro jednak- osobiste sprawy wynikły niespodziewanie Iskrze... mialam znowu tel o roxiego...z katowic pan...Maciaszek moze dopisz drukowanymi literami-pogrubionymi hehe,że pies w brodnicy w woj. kujawsko-pomorskim....:) o matulo na prawde społeczeństwo ma problemy z czytaniem i rozumieniem tekstu. dzieki za banerek!!!! Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ja sie w koncu nauczylam wrzucac banerki do podpisu Quote
maciaszek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):mialam znowu tel o roxiego...z katowic pan...Maciaszek moze dopisz drukowanymi literami-pogrubionymi hehe,że pies w brodnicy w woj. kujawsko-pomorskim....:) o matulo na prawde społeczeństwo ma problemy z czytaniem i rozumieniem tekstu.Ok, pogrubię ;). A co to za domek? Jakiś sensowny? Zawsze można jakiś transport zorganizować... Ania+Milva i Ulver napisał(a): dzieki za banerek!!!!Nie ma za co! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 nie-pan nie bedzie zainteresowany, gdyz za daleko...wiem tylko ze ma juz 8 miesiecznego psa i szukał dla towarzystwa...mówiłam mu o innych białasach-ale juz wiedzial bo czytał na necie...ale byl nastawiony na jakiegos młodego psa. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 U Roxiego ok...biegał sobie dzis po wybiegu...nie widze aby jakos specjalnie agresją reagował na inne psy...koty go interesowały, ale zebow nie pokazywał. Quote
Recommended Posts