Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='free']pilne!!! czy ma ktoś pożyczyć,odsprzedać feromony dla suni?nie spray,ale do kontaktu?

Mam obroże behawioralną działa podobnie jak DAP do kontaktu. Sprawdziła się u dobermanki, która nie radziła sobie w kojcu oraz u Bokserki, która szczekała non stop gdy była zamknięta w boksie.

Posted

potwierdzam, a moja Wega miała zapalenie pęcherza, spinała się, bardziej ją to bolało, spięcie zwłaszcza u weterynarza, no i w ogóle jest trochę taka nieśmiała, typu "ty mnie nie rus, ojejej" i uspokoiła się, rozluźniła także działa:)

Posted

GLUŚ
KIER
VENA
OSKAR
WIRUS

na Alegratce i Tablicy
wkrótce dalej na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Posted

Odeszła nasza schroniskowa Gamusia

• , samotnie….:-(
    Była pełna pokory, smutku, ale i psiej godności.
    Trudno uwierzyć, że nie wyjdziesz już na spacer, Gamusiu.
    Pewnie TAM jest Ci lepiej, Sunieczko, ale za szybko odeszłaś.
    :-(

• [FONT=arial] [/FONT]

Posted

[quote name='Bazyliszek']Śliczne psiaki w razie gdyby były potrzebne ogłoszenia zapraszam na bazarek link w podpisie :)[/QUOTE]
    Dzieki, mamy wspaniałą "Bejotkę", która ogłasza nasze psiaki, ogłoszeń ma.... , Beatko ile w przybliżeniu?

Posted

[quote name='Jagoda1']Dzieki, mamy wspaniałą "Bejotkę", która ogłasza nasze psiaki, ogłoszeń ma.... , Beatko ile w przybliżeniu?[/QUOTE]

To zależy czy z Barym, czy bez :eviltong:
    Obecnie ogłoszonych jest przeze mnie dokładnie 180 naszych Ogonów. Ale w porywach bywało ponad 200... Sporo nowych psiaków nie ma jeszcze ogłoszeń, bo nie ma zdjęć...
    Niechże mi ktoś powie wreszcie, że to TEN Bary, pikardyjski znalazł dom....

Posted

No szkoda i nie szkoda - świeżo wystraszona bieda dom znalazła - też super :)
    Choć dla biednego Barusia Pikardyjczyka, po tak długim czasie w schronisku, domek to byłoby prawdziwe święto...
    W ogóle adopcja starszego psa to zawsze wielkie wydarzenie i radość. Tylko szkoda, że to się staje tak rzadko...

Posted

W sobotę 15.06 z wolontariuszkami Kasią, Natalką i wspaniałym psiakiem, 8-letnim Tobim, byliśmy na Rodzinnym Festynie w Szkole Podstawowej nr 30 przy ul. Pieczewskiej 10, na zaproszenie Dyrekcji i Organizatorów. Spotkaliśmy wspaniałych, wrażliwych ludzi. Czuliśmy się, jak gronie rodzinnym:). Tobiś potwierdził, ze schroniskowy, „to nie znaczy gorszy”, wzbudzał ogromną sympatię, został wygłaskany przez dzieci.
    W ciągu niespełna półtorej godziny zebraliśmy dla naszych schroniskowych podopiecznych 222,70 zł!!!!
    Pieniądze zasilą konto Stowarzyszenia „Zwierzyniec św. Franciszka” w Olsztynie i zostaną przeznaczone na karmę i leczenie zwierząt.
    Wszystkim bardzo serdecznie DZIĘKUJEMY:):)!
    Zdjęcia autorstwa Pani "od plastyki i informatyki".

Tobiś został "psim bohaterem Festynu".

Posted

Bardzo się cieszę,że biało-rudy Czaruś znalazł domek,strasznie płakał w kociarni,że chce do ludzi..
    Jakby była potrzebna wizyta pa lub poa to ja bardzo chętnie,mam sporo czasu,jestem wolontariuszem w schronie.

Posted

Dziewczyny - wielka prośba... Informujcie tu, na forum o adopcjach, pliiizzzz. W przypadku adopcji psiaka muszę usunąć jego ogłoszenia. Już tak bywało, że ktoś pytał o psa, który - jak się okazało - grzał już doopkę w nowym domu. Również z uwagi na fakt, że w ogłoszeniach podany jest nr telefonu.
    Właśnie się dowiedziałam, że Norton i Diana opuściły schronisko i że odszedł Juan...