Confess Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 JUKA I SARI :) Prawdopodobnie mama i córcia. Sari- córcia znalazła dom :) Mam nadzieję, że Juka także szybko zaczaruje czyjeś serducho swoim optymizmem i nieskończoną radością JUKA: SARI: Quote
Bejotka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 To jeszcze proszę słów kilka o Morisku, Odim, Nice, Bastim, Dudusiu, Juce i Rysiu Quote
Bejotka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Na stronie schroniska widzę, że Tina i Muniek znalazły domy a nie było o tym informacji na forum. Bardzo proszę o potwierdzenie. Quote
Bejotka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) SZARIK MUCHA HEXA MISIA SILVER FOX na Alegratce i Tablicy oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Szarik dodatkowo na "Owczarek w potrzebie" Edited October 17, 2012 by Bejotka Quote
wykrywka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Regularnie odwiedzam wątek, by podziwiać piękne zdjęcia i niesamowity kunszt Bejotki :lol:. W kilku zdaniach Bejotka potrafi przedstawić psa, zachęcić do adopcji w niepowtarzalny, jedyny sposób, czasem humorystycznie, czasem poważnie, ale zawsze konkretnie. Za każdym razem zastanawiam się, jak będzie wygladało kolejne ogłoszenie i za każdym razem jestem pod wrażeniem. Wspaniała robota - nowe psy pojawiają się w schronisku i błyskawicznie są ogłaszane. Dziewczyny szczere wyrazy uznania. Quote
Doma17 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Bejotka napisał(a):Na stronie schroniska widzę, że Tina i Muniek znalazły domy a nie było o tym informacji na forum. Bardzo proszę o potwierdzenie. Tinka już w nowym domu. :multi: Quote
Bejotka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 wykrywka napisał(a):niesamowity kunszt Bejotki :lol:. No,tu to trochę przesadziłaś - ani to żaden kunszt ani tymbardziej niesamowity - ot, normalne ogłoszenia :) Jedyne, co sobie mogę poczytać za zasługę to ich ILOŚĆ :-D Quote
RomanS Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [FONT=Arial]Jak to miło, że mój „stary” znajomy Kuba poszedł w końcu do nowego domu! I to w momencie, gdy nieco przyszarzał i chwilowo załapał chrypkę głosową. Sądziłem, że nastąpi to dużo wcześniej, bo przecież to bardzo atrakcyjny, wręcz „eksportowy” psiak. A teraz ma szansę powrotu do wcześniejszej wspaniałej kondycji i ułożenia swoich czworonożnych spraw. Szkoda tylko, że już znikła mu z czubka nosa mała różowa plamka, po której kiedyś zawsze mogłem go zidentyfikować. Ale może to dobry znak: zaczyna się nowy, lepszy etap w życiu Kubusia. Gratulacje! Powodzenia! [/FONT] [FONT=Arial]A na „spacerniaku” sporo nowych fajnych pysków: Fox co przekrzywia łeb ze zdziwienia; Mucha co z wielką gracją podnosi łapkę; Basti co udaje Lucka ( podobnie jak on, zwiesza prawe ucho ); zamszowy jamniczek Rysio – wreszcie jakieś nowe, ludzkie imię! No i wielu innych poczciwców, równie godnych uwagi. [/FONT] Quote
Nutusia Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ja też szczerze podziwiam Bejotkę - zawsze na posterunku, "żądna" informacji, trzymająca rękę na pulsie! To już nie kawał, ale gigantyczny areał dobrej roboty! :) A psiaczki cudne! Szkoda, że wciąż przybywają nowe :( Tego dobka i jamnika do Ciotek od tych raz proponuję zgłosić, może coś zaradzą. Szczególnie dobka, bo wygląda marnie i ta "szminka", to nie jest normalne :( Quote
Bejotka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Nutusia napisał(a): Tego dobka i jamnika do Ciotek od tych raz proponuję zgłosić Jamnisia zgłoszę, tylko info nie mam jeszcze... Ty mnie tak nie podziwiaj!! :-D Quote
Jagoda1 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Nutusia napisał(a):Ja też szczerze podziwiam Bejotkę - zawsze na posterunku, "żądna" informacji, trzymająca rękę na pulsie! To już nie kawał, ale gigantyczny areał dobrej roboty! :) A psiaczki cudne! Szkoda, że wciąż przybywają nowe :( Tego dobka i jamnika do Ciotek od tych raz proponuję zgłosić, może coś zaradzą. Szczególnie dobka, bo wygląda marnie i ta "szminka", to nie jest normalne :( ...ja nie podziwiam Beaty, bo się obraża:-D... A tak poważnie, to dzięki wielu wspaniałym LUDZIOM, psiaki odzyskują zaufanie. Dobek Brutus ma wszystkie badania, jest leczony, ma karmę weterynaryjną, ale nie ma domu...:-( Quote
Ania_i_Kropka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Bejotka napisał(a):To jeszcze proszę słów kilka o Morisku, Odim, Nice, Bastim, Dudusiu, Juce i Rysiu Moris jest młodym ma ok 2-3 lat czarnym labkiem. Jest bardzo podobny do Tanka zarówno z wyglądu jak i charakteru. Jest towarzyski i przyjazny, ale totalnie nie wychowany. Jest szalony i pełen energii. Na smyczy ciąga jak szalony. Odi to bardzo towarzyski i przyjazny średni psiak. Jest uroczy i bardzo grzeczny. Odi nie radzi sobie w schronisku, cały czas siedzi i patrzy w dal. Mało co je. Odiś ożywa na spacerach, wtedy bawi się i dokazuje jak szczeniak. Odi ma ok 3 lat Nika to duże psia dziecko. Ma dopiero 5 miesięcy i kocha cały świat. Jest bardzo przyjazna i łagodna zarówno do ludzi jak i innych zwierząt. Nika uczy się chodzić na smyczy i radzi sobie bardzo dobrze. Basti to ok 2 letni maluch, który pilnie potrzebuje domu. Chłopak nie radzi sobie za kratami. Basti jest spokojnym i towarzyskim pieszczochem. Duduś to ok 3 letni miks chihuahua. Jest bardzo towarzyski i przyjazny. Gdy ktoś podchodzi do jego klatki Duduś cieszy się całym sobą. Juka jak na terierka przystało jest pełną energii i ciekawską 5 letnią sunią. Jest łagodna i przyjazna. Sunia będzie idealną towarzyszką dla aktywnej rodziny. Rysiek został oddany przez właściciela. Psiak całe życie mieszkał w bloku. Jest nauczony czystości, nie niszczy i nie szczeka gdy zostaje sam. Rysiek jest łagodny w stosunku do dorosłych i dzieci. Nie lubi innych psów. Rysiu pilnie potrzebuje domu, nie może odnaleźć sie w schronisku. Ma ok 4 lat. Quote
Bejotka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Dzięki Ania :) Powiedz - Muniek też w nowej chatce? Quote
Ania_i_Kropka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Bejotka napisał(a):Dzięki Ania :) Powiedz - Muniek też w nowej chatce? Tak :multi: Dzisiaj domek znalazła Hexa, czeka na sterylizację i jedzie do domku. :multi: Quote
Bejotka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Dajcie jeszcze, pliz, zdjęcia i opis Aleksa i Denisa - tych nowych... I napiszcie co z Mopikiem, nadal taki agresor? Czy może już przestał się bać i nie straszy? Quote
Bejotka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) Panie i Panowie! Oto RYSZARD DŁUGI WARMIŃSKO-MAZURSKI! :) na Alegratce (gdzie mają problem z dużymi literami) i Tablicy i dalej na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Dodatkowo Rysio znalazł się na "SOS dla Jamników" Edited October 17, 2012 by Bejotka Quote
Bejotka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) NIKA BASTI MORIS JUKA na Alegratce i Tablicy i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited October 18, 2012 by Bejotka Quote
anetek100 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 zapraszam na bazarekl na nasze psiaki m.in Brutuska dobka:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233607-Dziecięca-szafa-na-potrzeby-Olsztyniaków-mi-nchorego-dobka-do-31-10-godz-20?p=19818965#post19818965 Quote
Ania_i_Kropka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Bejotka napisał(a):Dajcie jeszcze, pliz, zdjęcia i opis Aleksa i Denisa - tych nowych... I napiszcie co z Mopikiem, nadal taki agresor? Czy może już przestał się bać i nie straszy? Aleks to ok 10 letni niezwykle towarzyski i przyjazny mieszaniec. Jest wesoły i zawsze gotowy aportować piłeczki. Aleks kocha ludzi, cały czas mógłby się przytulać. Dobrze dogaduje się z psami. Denis został porzucony pod schroniskiem. Jest łagodny i przyjazny. Jak na młodego psiaka ( ma ok 1,5 roku) przystało jest pełen energii. Chłopak bardzo chorował, ale teraz jest w pełni zdrowy i gotowy do odejścia do nowego domku. Dzisiaj nowe domy znalazły: Mucha i spaniel Koki :multi: Quote
Bejotka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj nowe domy znalazły: Mucha i spaniel Koki :multi: To Kokulek się znalazł?? :) Quote
Ania_i_Kropka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Znalazł się dzięki nieustępliwości Pani Dyrektor. Quote
Bejotka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 myjuliette napisał(a):Rysio i Pluto mają wątek na jamniczym forum. Poniżej kopiuję to co tam wrzuciłam. Daj linka, pliz... Quote
Recommended Posts